Giveaway Review Shoptip Sinterklaas winactie

Norara…waar is geluk? – winactie #59

22 oktober 2018
Waar is geluk? Iedereen is er naar op zoek, maar waar kun  je het vinden? In het boek “Norara… waar is geluk?, gaat Norara samen met haar nieuwe vrienden op avontuur. Op zoek naar geluk. Een bijzonder boek waarin je kind(eren) en jijzelf leert waar je geluk écht kunt vinden. Daarbij mag ik iemand “gelukkig” maken met een exemplaar!

Norara…waar is geluk?

Norara is een nieuwsgierig meisje. Wanneer haar mama haar verteld dat iedereen op zoek is naar geluk gaat Norara zelf op avontuur, op zoek naar geluk. Onderweg leert ze dat ze geluk op een onverwachte plek kan vinden. Een vrolijk en grappig boek met een duidelijke boodschap, voor je kind, maar ook voor diegene die het voorleest. Want waar vindt je geluk eigenlijk?

Goedinjevel.nl

Coach en schrijver Jan Jaap van Hoeckel schreef al eerder boeken over geluk en hoe je dit kunt vinden. Op zijn website Goedinjevel.nl kun je onder andere alles over zijn succesvolle boeken; “Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?” en “Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko” terug vinden. “Norara…waar is geluk” is het allereerste prentenboek van van Hoeckel. Het boek ligt sinds 14 oktober 2018 in de winkels en is voor kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Geluk is het belangrijkste in ons leven, je kunt niet vroeg genoeg leren waar je het eigenlijk kunt vinden.

Wat vinden wij van Norara…waar is geluk?

Allereerst is het onderwerp erg leuk en leerzaam. De boodschap is duidelijk en omschreven in een vrolijk verhaal vol met humor welke niet alleen grappig is voor kinderen. Zo leert Norara een dik varken kennen met een grote buik, genaamd Big Bellie. Maar ook zusters die Norara wel een “oor aan willen naaien” en een wolk genaamd Wolkie-Tolkie. Lekker origineel en ook erg leuk voor diegene die het boek voorleest.

De illustraties van kim White zijn mooi en vrolijk en hoofdpersoon Norara heeft het coolste kapsel uit prentenboekenland. Lola bleef maar staren naar de mooie plaatjes, terwijl ik haar het verhaal voor las.

WINACTIE (gesloten, winnaar staat onder aan dit artikel)

Ik mag nog iemand gelukkig maken, met een exemplaar van dit bijzondere boek! Wil jij ook het boek “Norara… waar is geluk?” winnen voor jouw kid(s)? Dat kan! Lees hieronder even de spelregels en doe mee!

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties voor wie jij zou willen winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 28 oktober 2018. Op maandag 29 oktober maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

De winnaar van het boek is geworden Marian Bouwens, van harte gefeliciteerd met het boek! Mail je gegevens even naar info@janske.nl zodat we hem naar je toe kunnen sturen.

Heb je niet gewonnen en zelf het boek kopen? Je shopt hem hier (volgende dag al in huis):

[bol_product_links block_id=”bol_5bccc20a83094_selected-products” products=”9200000099532755″ name=”Norara” sub_id=”” link_color=”0B7899″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”1F53CC” deliverytime_color=”F7D320″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marlon 22 oktober 2018 at 08:24

  Super leuk! Mijn dochter Liv is dol op boeken en toevallig heel erg bezig met ‘gelukkig zijn’ en ‘familie’ momenteel. ☺️

 • Marian B 22 oktober 2018 at 09:41

  Wij zijn hier thuis dol op samen boekjes lezen. Dit lijkt me een leuk boek, ik hou wel van boeken met een boodschap en met humor. Doe graag mee voor mijn dochtertje, maar ik weet zeker dat ‘grote’ broer graag mee zal luisteren.

 • Xaviera Jamie 22 oktober 2018 at 10:16

  Dit is nog eens een leuk boek voor kinderen en ons! #janskenlwinactie

 • Anna 22 oktober 2018 at 11:30

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia…

  Facebook: An Na

 • Will 22 oktober 2018 at 13:26

  Dit is een leuk boek voor mijn kleinkinderen, waar ze van kunnen leren wat gelukkig zijn is, op een speelse manier.
  Ik volg op Bloglovin en waag weer eens een kansje.

 • jacqueline de Waal 23 oktober 2018 at 08:28

  Wauw wat een schattig boekje leuk voor de kleine meiden

 • SophiaG 23 oktober 2018 at 11:39

  Dit lijkt me een leuk boek om voor te lezen aan mijn meiden

 • Marij brand 23 oktober 2018 at 16:08

  Super leuk voor mn dochtertje

 • Lynn Brekelmans 23 oktober 2018 at 16:52

  JAAAAAAAAAA ik wil dit boek winnen voor mijn lieve meisje, zou echt super leuk zijn zeg!

 • emmy 24 oktober 2018 at 21:30

  Ik wil dit winnen om samen met mijn zoontje te lezen, ik hoop dan ook dat het moraal van het verhaal is dat het geluk in die kleine dingen zit.

 • Chelly 26 oktober 2018 at 14:55

  Wow, dat lijkt me een mooi boek met een hele waardevolle boodschap!