Review Shoptip

Even lekker chillen in de Elly zitzak van Terapy

19 oktober 2018
Herken je dat ook, dat je altijd maar bezig blijft en nooit eens eventjes een momentje rust neemt voor jezelf? Zo’n moment waarop je eigenlijk het liefst op de bank wilt ploffen, om daar vervolgens de rest van de dag te blijven liggen. Tja, dan wacht maar tot je kids de deur (of het huis) uit zijn, want dan kun je eindelijk echt even lekker chillen. Of je haalt een heerlijke Elly zitzak van Terapy in huis voor je kids en gaat er dan gewoon lekker zelf in chillen! Er zit alleen één nadeel aan…wanneer je er eenmaal op zit, wil je er niet meer uit!

Welke kleur?

Of ik een zitzak wilde uitproberen? Say What?! Hell yeah! Toen ik even rondgesnuffeld had op de website, wilde ik het liefst alle soorten een maten van zitzakken van Terapy kopen. Er eentje uitkiezen was dus nog een flinke uitdaging. Zou ik voor de rustige witte zitzak kiezen, of toch voor de kleurrijke regenboog Elly zitzak gaan. Ik besloot dat die laatste toch wel echt het beste bij ons past, lekker vrolijk en kleurrijk en hoopte vooral dat ik hem snel in huis zou hebben, want ik kon wel een chill momentje gebruiken.

Elly

Een paar dagen later stond er toen ik thuis kwam een mega grote doos in huis. Wow, was hij zooooo groot!? De meiden mochten hem mee uitpakken en wisten nog niet wat er verstopt zat in de doos. Lola en Coco vonden het wel grappig, zo’n mega groot “kussen”, maar begrepen natuurlijk nog niet wat er precies de mee bedoeling was. Terwijl ze samen met oma toekeken, gaf ik een korte demonstratie hoe makkelijk je in de Elly zitzak kunt gaan zitten. Om er vervolgens lekker lang zelf in te blijven zitten. Hihi.

Heerlijk!

“Oh, wat zit dit lekker”, was mijn eerste reactie. Wanneer ik in een ligstoel of bank lig, mis ik altijd een kussen in mijn (holle) rug, waardoor ik nooit echt helemaal ontspannen kan zitten. Deze zitzak paste zich meteen aan naar mijn lijf, dus had ik geen kussentje meer nodig in mijn rug. Hij zat meteen goed stevig, zodat ik niet wegzakte. Heerlijk!

Ergonomische zitzak

“Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten. ”

Wat vinden wij van de Elly zitzak van Terapy?

De meiden vinden hem vooral erg leuk om lekker op te klimmen, te chillen of liggen. Mama vind hem fijn omdat hij zo comfortabel zit en er ook nog eens vrolijk uit ziet.

De Elly zitzak is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en patroons. De hoes kun je uitwassen (ook wel een fris idee, hè mama’s?). Daarnaast heeft Terapy nog veel meer toffe zitzakken in alle soorten en maten.

Kende jij de zitzakken van Terapy al? Neem jij weleens een ultiem chill momentje voor jezelf? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Mei Qi 21 oktober 2018 at 17:27

    Dat ziet er zo lekker comfortabel uit! 🙂
    Mei Qi recently posted…andalusië is net een illusieMy Profile

    • Janske 21 oktober 2018 at 19:29

      Dat is ie zeker 🙂