Herfst Persoonlijk winactie Zomer

Waar ik blij van word #4 – Vakantie, heksen en winacties

17 oktober 2018
Het is herfstvakantie en het lijkt wel zomer! Daar word ik toch wel heeeel erg blij van! Waar ik nog meer blij van ben geworden in de afgelopen weken kun je hieronder teruglezen in deze “Waar ik blij van word…”.

Vakantie

De afgelopen weken ben ik maar liefst 3x op vakantie geweest. Zo ging ik een heerlijk weekendje weg met mijn liefste blogvriendinnen op uitnodiging van Center Parcs in Limburg. Een week later vertrokken we met ons gezin voor twee weekjes naar Landal in Zeeland voor onze zomervakantie en genoten we van het mooie weer. En het weekend daarna mochten we op uitnodiging van Landal Twenhaarsveld een weekend logeren in een van hun inspirerende bungalows. Jeetje, wat heb ik genoten van al deze uitstapjes! Ik was ook echt toe aan vakantie na een rumoerige en hete zomer. Het heeft mij ook echt goed gedaan.

Halloween

Zodra de maand oktober begint, krijg ik meteen flashbacks naar mijn zomer in Amerika, waar ik vlakbij een mega Halloween Store woonde. Dat was echt zo cool! Ik vierde daar ook een paar keer Halloween op zijn Amerikaans. Net als carnaval eigenlijk, maar dan echt iedereen in super mooie kostuums! Zo tof! Meteen toen de Hema haar Halloween collectie in de winkel had liggen heb ik meteen een paar vrolijke Halloween slingers en spookchipjes gekocht. Ik hou er van!

Heksen

Het leukst aan Halloween is toch stiekem wel het verkleden. Lola en ik gaan (als het lukt) dit jaar voor de eerste keer samen met haar schoolgenootjes echt Halloween vieren, hier in de buurt. Toen ik hoorde dat ik een heksen kostuum voor meisjes mocht uitzoeken voor Halloween, keek ik stiekem ook meteen even bij de halloween kostuums voor dames.  Want ook deze mama houd wel van een verkleedpartijtje! Uiteindelijk koos ik voor drie super coole heksen kostuums voor alle kleine en grote heksen uit ons gezin. Natuurlijk moest dit ook even vastgelegd worden op de foto, want kijk nou zelf, hoe cute zijn deze heksjes! Daar wordt je toch blij van!?

Winacties

Wat ik één van de allerleukste dingen aan het bloggen vind, is dat ik anderen ook blij kan maken met toffe winacties. Inmiddels heb ik al zo’n 75 winnaars mogen feliciteren met allerlei toffe cadeaus! Dat vind ik echt zo leuk! Ook nu weer staat er opnieuw een toffe winactie online en ik mag binnenkort nog drie hele leuke winacties organiseren. Zo ontzettend gaaf!

Allemaal leuke dingen dus, waar ik erg blij van word! Wat hebben we het toch goed he!?

Waar wordt jij nou blij van op dit moment? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Waarschijnlijk vindt je deze “Waar ik blij van wordt…” artikelen ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like

 • Marjo 17 oktober 2018 at 07:29

  Ik ben de woonkamer aan het verbouwen en opknappen en wij zijn bijna klaar. Als mijn nieuwe bank en stoel er zijn ben ik echt super gelukkig want het is echt tof geworden. En de kids kunnen weer in de kamer spelen in plaats van in een te kleine woonkeuken.

  • Janske 17 oktober 2018 at 09:30

   Dat is zooo fijn, wanneer het dan eindelijk klaar is 🙂 Geniet er van!

 • Will 17 oktober 2018 at 21:09

  Dat mijn zoon, na te zijn scheiding , weer een vriendin heeft.
  Daar word ik blij van.
  Kan hij zijn leven weer een beetje oppakken, want alleen door het leven is ook niet alles.