Giveaway hotspot Review winactie

Hotspot in Eindhoven: Shoots & More (+ winactie #56)

8 oktober 2018
Met zijn vieren hadden we voor de allereerste keer een echte fotoshoot. Bij Shoots & More in Eindhoven werden we op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een wel heel bijzondere fotoshoot! Een top middag die we zeker nog eens willen over doen. Super leuk voor je gezin of om cadeau te geven! En guess what, dat is precies wat ik ga doen! Wie weet heb jij binnenkort ook wel zo’n toffe middag en heb je ook zo’n toffe foto’s van jouw gezin!

Mamarazzi

Ondanks dat mijn meiden bijna dagelijks op de foto worden gezet, hadden we nog nooit eerder een fotoshoot gehad als compleet gezin. Iets hield mij altijd tegen. Vaak vind ik foto’s bij de fotograaf namelijk zo stijfjes en totaal niet bij ons passen. Toen ik zag dat Shoots & More ook een vestiging in Eindhoven ging openen en ik hun concept las, werd ik zo nieuwsgierig dat ik besloot om zelf eens te ervaren. Als verrassing voor mijn gezin boekte ik onze eerste echte fotoshoot!

Verrassing!

Op onze laatste vakantiedag was het dan eindelijk zo ver. Ik vertelde pas de avond  daarvoor wat we precies gingen doen en vriendlief reageerde blij verrast. Hij vond het ook wel leuk dat we nu eens eindelijk allemaal samen op de foto konden gaan. De meiden vertelde ik die ochtend pas wat we precies gingen doen en beiden reageerden ze erg enthousiast. Bij aankomst bij de fotostudio werden we hartelijk ontvangen door een team met jonge meiden. Lola en Coco kregen ranja en soesjes, die waren dus meteen helemaal in hun nopjes.

Omdat de vorige fotoshoot wat uitliep mochten we nog even wachten en konden de meiden nog even kleuren en spelen. Ondertussen hoorden we partypoppers knallen en het geluid van lachende meiden uit de fotostudio komen. Het leek wel feest daarbinnen.

Shoots & More

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio. Bij Shoots & More gaat het namelijk naast de fotoshoot ook om de totale beleving. Vandaar de naam Shoots & More. De fotoshoot is al een feestje op zich en door de toffe sfeer krijg je vanzelf de allerleukste foto’s. Het team van Shoots & More bestaat uit enthousiaste, talentvolle fotografen. Op zeven locaties in Nederland kun je Shoots & More vinden en je kunt er zelfs met groepen tot 30 personen tegelijk op de foto. Een plek waar je jezelf meteen op je gemak voelt, waardoor je op je best wordt vastgelegd.

Onze eerste fotoshoot

Nadat de confetti was opgeruimd, was het tijd voor onze fotoshoot. Vestigingsmanager en fotografe Amber heette ons welkom en trakteerde ons op ranja en champagne, wat een feest! In de fotostudio keken de meiden hun ogen uit. Dit was even wat anders dan op de foto gaan in de woonkamer voor een witte muur. Grote lampen, een nog grotere witte muur en vloer, allerlei attributen en spiegels met heel veel lampjes. Wauw!

Samen met Amber besproken we wat voor foto’s we het liefst wilde maken, van de meiden of met zijn vieren en of we nog van outfit wilden wisselen. Daarna was het tijd om te beginnen. Amber was ontzettend relaxt met ons en met de meiden en wist precies wat ze deed. Hierdoor was de sfeer erg ontspannen en vertrouwd. Ze gaf ons aanwijzingen in verschillende poses, maar ook spontane momenten tussendoor werden in de shoot vastgelegd. Grappige poses, kusjes geven, kietelen, rennen en lopen. Alles kwam in een ontspannen manier voorbij. Ze bleef enthousiast en wist de kinderen goed te pakken te krijgen met haar lens.

Een waar fotomodel

Toen na een tijdje Coco liever weg wilde rennen was het tijd voor een nieuwe outfit en mochten de meiden individueel en samen op de foto. Lola ontpopte zich tot een waar fotomodel en tijdens de shoots met Coco was ze de ideale assistent. Confetti of herfstblaadjes strooien over haar zusje, ze vond het allemaal even tof. Coco vond vooral het stoeltje erg leuk en mocht uiteindelijk ook daarmee op de foto. De tijd vloog voorbij, terwijl we ontelbare verschillende soorten foto’s maakten. De ene pose nog leuker en origineler dan de ander. Nooit kwam er de vraag “welke pose nu?” Het ging gewoon vanzelf.

Na een uurtje waren we klaar en mochten de meiden helpen met het opruimen van de confetti. Ze ontdekten de mand met verkleedkleding en met moeite kreeg ik ze de fotostudio uit. Volgens mij hadden ze de rest van de middag door kunnen gaan, hihi. In plaats daarvan gingen we samen even lunchen, om later die middag weer terug te komen voor het eindresultaat.

Het eindresultaat

Na de lunch mochten we meteen het eindresultaat bewonderen. Met een mooi muziekje op de achtergrond konden we samen onze foto’s in een slideshow op een mega flatscreen bekijken. Ik werd er zelfs een tikkeltje emotioneel van. Wat een mooie, échte foto’s! Precies zoals we zijn, precies zoals ik gehoopt had! Moet ik hier echt uit kiezen!? Wauw! Samen met Amber kozen we (met enige moeite) onze favorieten uit. Ik wilde ze het liefst allemaal wel bestellen, zo mooi waren ze.

Wat trouwens wel erg tof was. Amber kon de foto’s heel makkelijk en snel naast elkaar zetten of bewerken, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Of als we een foto iets wilden aanpassen van kleur of verdeling, dan deed ze dit zonder enige moeite. Zo fijn!

Dit zijn een aantal van onze favorieten:

Wat vonden wij van Shoots & More?

De fotoshoot van Shoots en more was inderdaad veel “more” dan alleen een fotoshoot, we hadden een topmiddag met zijn vieren en gingen met super leuke foto’s en een ervaring rijker weer naar huis. Foto’s die ook echt laten zien wie wij zijn, niet stijfjes en standaard, maar vrolijk en spontaan. Foto’s waar ik echt trots en blij van word. Onze eerste ervaring bij Shoots en More was voor ons echt een feestje. Ik ben super blij dat ik toch de stap heb genomen om het gewoon te proberen.

Doen!

Ben je dus op zoek naar een fotostudio voor een leuke, ontspannen fotoshoot waarbij de totale beleving een feestje is, waardoor je dit ook weer terug ziet in de foto’s, dan is Shoots & More dé perfecte plek voor jouw fotoshoot. Of je nou een gezinsfoto wilt maken, een vrijgezellenfeestje, cake-smash of vriendinnenshoot wilt organiseren. Doen! Met je eigen spulletjes op de foto, je knuffel of je hond, het kan allemaal. Bij Shoots & More heb je een top middag én kun je de herinnering voor eeuwig terug bekijken op de foto’s.

WINACTIE (gesloten, winnaar vindt je hieronder)

Kijk, dit vind ik pas leuk! Namens Shoots & More mag ik namelijk iemand blij maken met ook zo’n super leuke fotoshoot + een foto naar keuze (30×40 cm) t.w.v. €39,- . Hoe super tof is dat?! Wil jij dus iemand een fotoshoot cadeau geven, mooie foto’s maken voor je kerstkaart of wil je eindelijk die zwangerschapsshoot in een relaxte studio? Doe mee met mijn winactie en wie weet sta jij binnenkort te shinen voor de lens bij Shoots & More! Je mag trouwens zelf een vestiging uitkiezen voor jouw fotoshoot!

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten wat voor shoot & met wie jij deze zou willen winnen!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 14 oktober 2018. Op maandag 15 oktober maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Heb jij wel eens een echte fotoshoot gehad? 

De winnaar van deze fotoshoot is geworden: Mindy van den Broek! Van harte gefeliciteerd met je prijs! Veel plezier tijdens de fotoshoot bij Shoots & More, samen met je hulphond Tynke! Ik ben benieuwd naar de foto’s!

Spread the love

You Might Also Like

 • Debby 8 oktober 2018 at 06:59

  Wij zijn 1x met de familie voor een shoot geweest, toen mijn dochter net een paar maanden oud was. We zeggen al even dat we weer voor een nieuwe ronde zouden moeten gaan en dit is de perfecte kans om echt weer eens te gaan! Inmiddels is er nog een nichtje bij ook, dus dat word helemaal een feest dan!

 • Susanne Loeffen 8 oktober 2018 at 07:15

  Wauw dat klinkt als een superleuke fotoshoot! Die gun ik mijn lieve vriendinnetje Sanne, die door alle hectiek en drukte nog helemaal geen tijd heeft gehad om foto’s te laten maken van haar zwangere buik!

 • merel 8 oktober 2018 at 07:20

  oooo ik wil graag foto van mijn gezin met 4 we staan er nooit samen op maar wil er ook 1 met mijn ouders en broer erbij leuk!! ik maak graag kans

 • Anna 8 oktober 2018 at 07:43

  Ik zou graag foto’s willen maken van mij en mijn dochter…

  Facebook: An Na

 • Ingrid 8 oktober 2018 at 08:06

  Foto’s heb ik regelmatig gemaakt…..
  Maar zelfs na 26 jaar is er nog geen foto vanIk het hele gezin (en aanhang inmiddels).
  Daar moet toch eens verandering in komen!!!
  Daarnaast lijkt het mij super leuk om hierover ook weer een blog te schrijven voor fotoclub haha 😉
  Hopelijk is het mijn lucky week!

 • Kelly van den Broek 8 oktober 2018 at 08:43

  Dat lijkt mij erg erg leuk om samen met mijn gezinnetje op de foto te gaan. Het is namelijk best een uitdaging met een jong meisje om er leuk op te staan én een fotograaf te hebben die dit goed kan begeleiden. Shoots & More lijkt mij de perfecte plek hiervoor als ik het zo van Janske hoor. En ook nog eens lekker dicht in de buurt. Wij duimen heeeeel hard mee!!!

 • Femke van Dongen 8 oktober 2018 at 09:27

  Het lijkt me superleuk om samen met mijn gezin en mijn zusje en haar gezin op de foto te gaan. We hebben dit ooit eerder gedaan maar ondertussen zijn er een neefje en nichtje bij gekomen. Dus tijd voor een update!

 • Miranda 8 oktober 2018 at 10:05

  Ik zou graag mee doen voor een leuke shoot met het gezin! Ik heb al eens een shoot gedaan bij Shoots & more voor een vrijgezellendag van een vriendin en ze deden het heel leuk! Zeker voor herhaling vatbaar. Kun je eigenlijk bij elke vestiging terecht met de bon?

  • Janske 8 oktober 2018 at 10:48

   Je kunt bij alle vestigingen je cadeaubon verzilveren 🙂

   • Miranda 8 oktober 2018 at 11:21

    Fijn te horen, dank je wel!

 • Jo-Ann van Roessel 8 oktober 2018 at 13:07

  Ohh die foto van Lola met dat brilletje is echt ge-wel-dig!! 😍😍

  Bij ons zijn ze dol op foto’s dus dit zou wel heel tof zijn om te winnen. De enige foto’s met ons vieren zijn selfies dus wij zouden voor een gezinsshoot gaan, net als jullie.

 • Jasmijn 8 oktober 2018 at 14:58

  Leuk! Foto’s samen met de meiden vergeet ok vaak!

 • Femke van Gorp 8 oktober 2018 at 18:48

  Wauw wat een mooie foto s! Zo n shoot zou ik wel willen winnen!🍀

 • G.T. 8 oktober 2018 at 20:04

  Ik roep altijd dat zo’n shoot niks voor mij is :’D maar als ik zou winnen zou ik het toch eens willen meemaken. Ik zou wel een leuke foto van ons drieën willen hebben. En dat wordt lastig als je zelf degene bent die meestal de foto’s maakt…
  Ik heb helaas geen FB.

 • Jorina 9 oktober 2018 at 11:56

  Een kindershoot met die twee mannetjes van mij en dan hopenlijk eindelijk een foto waar ze allebei leuk opstaan !

 • Mindy 9 oktober 2018 at 15:02

  Wat een geweldig mooie, lieve echte foto’s van jullie gezinnetje! Ik houd er zo van 😍 volg je natuurlijk op insta en fb!
  Ik maak zelf vaak foto’s van tynke maar wat zou het tof zijn eens samen met haar op de foto te gaan, en dan leuke spontane lieve foto’s ! ☺️ Zou het dolgraag willen winnen! 💕 ze verandert mijn leven en dat vast laten leggen lijkt me bijzonder 💕

 • Marlon 9 oktober 2018 at 17:28

  Toffe actie van #janskenlwinactie!
  Het lijkt me super leuk om eens een keer een shoot door iemand anders te laten doen! Dus ik doe heel graag mee met mijn coole meiden☺️.

  groeten,
  Marlon

 • Lieke van Veen 9 oktober 2018 at 18:05

  Mooie foto’s! Ik vind zelf persoonlijk een shoot op locatie leuker omdat je daar meer creativiteit in kwijt kan.

 • Miekske Dingens 9 oktober 2018 at 19:46

  Een mooie gezinsshoot! Niet speciaal voor kerst, maar gewoon voor onszelf <3 Zeker met onze (niet stilzittende) kapoen zou dit een uitdaging zijn, maar eentje die we graag aangaan hihi!

 • Olivia 9 oktober 2018 at 20:07

  Een tijdje geleden heb ik met 2 van onze 3 kinderen een fotoshoot gedaan. Hartstikke leuk en gezellig en het resultaat was ook boven verwachting. Daardoor kregen we achteraf een beetje spijt dat we niet met het hele gezin op de foto zijn gegaan. Als we door jouw winactie toch die kans krijgen, maak je ons erg blij!

 • Marita Cuypers 10 oktober 2018 at 17:27

  Ik zou voor mijn kleinzoon willen meedoen, zodat we een mooie foto kunnen ophangen!

 • Maya Van Oers 12 oktober 2018 at 15:26

  Dit klinkt niet alleen als een fotoshoot maar ook als een onwijs leuk feestje🎉!! Heel graag wil ik samen met mijn mannetje en ons prinsesje fleur op de foto♥️. Het lijkt mij fantastisch leuk!!🤗

 • Nancy 12 oktober 2018 at 16:19

  Een gezin fotoshoot zou geweldig zijn. Mijn drie jarige wil niet graag op de foto. Toch jammer als je graag foto’s van beide dochters samen wil. Maar als het zo’n feestje is, komt het misschien wel goed.

 • Djotie 12 oktober 2018 at 16:24

  Dat wordt tijd voor een echte fotoshoot. Het zou een mooi cadeau zijn voor de kleine die morgen jarig is. Gezamelijk met ons gezin op de foto. Ik volg via Facebook.

 • Anouk 12 oktober 2018 at 16:29

  Gaaf, ben een trouwe volgster op alle kanalen, alleen reageer nooit. Met ons meisje bijna oo komst, zou een fotoshoot als gezin van 4 wel tof zijn!

 • Evelijne 12 oktober 2018 at 17:46

  Yes please 😍

 • Els Wanders 12 oktober 2018 at 21:21

  Dit is echt een gave prijs. Bij Lisa hebben w3 een newborn fotoshoot cadeau gekregen, bij Niek hebben we toen zelf ook een newborn fotoshoot gehad. We hebben 1x een fotoshoot gedaan van een half uur van de kindjes. Niek was toen een half jaar en begon bij de eerste flits te huilen, Lisa was pas los toen het half uur voorbij was. Het lijkt me echt fijn om eens een fotoshoot van ons hele gezin te doen, papa en mama mogen er ook wel eens op de foto bij!

 • Nicole 13 oktober 2018 at 20:07

  Toevallig vroeg mijn schoonzusje om een foto van ons vieren vandaag. Die we dus niet hebben. Ja van meer dan een jaar geleden. Het zou dus echt super zijn om dit te winnen! Ik doe mee voor een gezinshoot ❤️

 • Kimberley 13 oktober 2018 at 22:00

  Ik zou graag een familieshoot winnen! Mijn schoonmoeder heeft vaak gevraagd/gezegd dat ze graag een foto wilde van haar zoons met hun gezinnen. Ik heb steeds mijn best gedaan maar elke keer was er een reden voor 1 van de 6 niet op de foto te gaan (nog aan het afvallen, zwanger enz.). Alles is nu geboren en iedereen is weer afgevallen. Dus was zou ik haar nu graag onverwachts verrassen met de foto’s waar ze al zolang om vraagt!

 • Maaike de Gruijter 14 oktober 2018 at 17:44

  Jaaaa… voor ons pap zijn we bezig om een fotoshoot te organiseren. Dit zou geweldig zijn. Mijn zus en haar gezin, wij met ons gezin en ons pap als stralend middelpunt 😊

 • Manon Laurier 14 oktober 2018 at 19:31

  Een gezin fotoshoot zou helemaal geweldig zijn. Mijn twee dochters, man en mijzelf staan bijna nooit samen op de foto en het lijkt me geweest om eindelijk eens een mooie gezins foto te hebben!

 • Puck 14 oktober 2018 at 19:37

  Ik wil graag een gezins fotoshoot winnen zodat ik samen met mijn man en twee dochtertjes op de foto kan. Ik wil ook wel heel graag zo’n mooie foto van mijn gezin hebben!

 • Mindy 15 oktober 2018 at 22:14

  Wauww mega leuk!! Thx!!! 😁😁