Fashion kinderkleding Shoptip

Lola & Coco in Schattige Babykleertjes

6 oktober 2018
Ik hoor je denken, Lola en Coco in schattige babykleertjes? Hoezo? Het zijn toch geen baby’s meer? Voor Lola en Coco scoorde ik een aantal stoere kledingstukken in de webshop Schattigebabykleertjes.nl. Een webshop waar je naast schattige babykleertjes dus ook voor peuters en kleuters stoere kleding kunt shoppen!

Vroeger en nu

Als ik kijk door de jaren heen, zie ik dat mijn keuze in kinderkleding veel is veranderd. Ik begon als kersverse mama met een gigantische berg tweedehands kleertjes, vooral veel schattige meiden kleertjes. Veel roze, bloemetjes, pasteltinten van allerlei verschillende merken zoals Babyface en Beebielove. Na een tijdje begon mijn liefde voor kinderkleding te groeien en begon ik ook zelf te shoppen voor Lola.

In het begin kocht ik veel bij winkels als Hema en H&M, maar al snel ontdekte ik dat er ook online ontzettend veel leuke webshops waren met betaalbare babykleding. Langzaam veranderde mijn smaakt steeds meer in kleding met veel kleur, prints en regelmatig een stoer jongensitem er tussen. Dat alles met elkaar gecombineerd maakte mijn persoonlijke nieuwe stijl compleet.

Schattigebabykleertjes.nl

Tegenwoordig shop ik zo’n 80% van de kleding voor de meiden online en dat bevalt mij super goed. Regelmatig ontdek ik weer toffe nieuwe webshops met hippe kinderkleding. Voor Lola en Coco shopte ik dit keer in de webshop van SchattigeBabykleertjes.nl. Al snel kwam ik terecht bij de kleding van Tumble ‘N Dry en B.Nosy en vond ik een mooie, stoere jeans van B.Nosy voor Lola. Deze had ze nog geen voor het najaar en aangezien deze niet mag ontbreken in haar collectie voor de winter moest deze natuurlijk in mijn online winkelmandje.

Ook was ik op slag verliefd op de coole streepjeslegging van B.Nosy, wat een echte “Lola legging” is. Hij is wat dikker van stof en Lola wilde hem het liefst de hele week aanhouden, zo fijn zat hij. Samen met het T-Shirt van Tumble ‘N Dry is dit een super leuke match. Omdat het regenseizoen er weer aan komt en ze ook mijn favoriete Bergstein laarsjes verkopen kon ik het niet laten om een paar gele laarsjes voor Lola inmijn winkelmandje te stoppen. Bergstein laarzen zijn wat mij betreft ook echte musthaves voor de herfst!

Coco’s outfit

Voor Coco vond ik een super stoer denim jurkje van Tumble ‘N Dry. Leuk met een maillot of legging er onder. Op de foto’s heb ik er een riempje omheen gebonden, wat het net een beetje breekt, maar ook zonder staat haar super tof. Het jurkje zit als gegoten!

Wat vinden wij van Schattigebabykleertjes.nl?

Ik kende deze webshop dus nog niet en ik ben blij dat ik hem heb leren kennen. In de webshop vind ik veel merken waar ik blij van word, van Puckababy tot Bergstein, van Noppies tot Noeser. Veel toffe babymerken en genoeg leuks voor grotere kids! Ik ben super blij met mijn aankopen, welke ik al binnen één dag al in huis had, super fijn! Een webshop om zeker vaker te gaan shoppen dus!

Deze kleding zie je terug in de foto’s:

Lola: B.Nosy legging streep €32,95 | B.Nosy Jeans €34,95 | Bergstein Laarzen €29,95 | Tumble ‘N Dry Top 22,99

Coco: Tumble ‘N Dry Denim jurk €39,99

Kende jij de webshop Schattigebabykleertjes.nl al? Wat vindt je van Lola en Coco’s outfits?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 6 oktober 2018 at 20:20

  Ik kende die webshop nog niet. Wat een gaaf shirt heeft Lola aan <3

  • Janske 8 oktober 2018 at 10:56

   Ik dus ook niet, shirtje is inderdaad super tof!

 • Will 8 oktober 2018 at 10:52

  Vind de kleertjes werkelijk heel mooi, echt helemaal mijn smaak.
  Staat jouw dochters ook heel goed.
  Zou zo voor mijn kleinkinderen willen kopen.
  Mijn dochter zou er ook direct weg van zijn.
  Zal haar de shop even mailen.

  • Janske 8 oktober 2018 at 10:57

   Leuk om te horen Will! Wie weet kan je dochter ook wat leuks scoren voor haar kind(eren)! 🙂 Ze hebben genoeg leuks!

 • Pimsa 2 november 2018 at 16:29

  Dankje voor de leuke blog ! 🙂