Fotodagboek Personal Persoonlijk Zomer

De 15 leukste kiekjes #37 – September 2018

2 oktober 2018
September was toch wel de maand waar ik al een tijd lang naar uitkeek. De maand waarin we eindelijk op vakantie gingen! Nadat ik iedereen de hele zomer lang een fijne vakantie had gewenst en mee genoot van alle toffe vakantiekiekjes. Nu was het voor ons tijd om twee weekjes te genieten in Zeeland. En dat deden we! Lekker veel vakantiekiekjes dit keer dus!

De foto’s staan dit keer lekker door elkaar heen trouwens. We waren op vakantie met ons gezin, maar omdat opa en oma ook op vakantie waren in Zeeland, kwamen ze een nachtje bij ons logeren en konden we twee dagen met zijn zessen genieten van quality time aan zee. We boften met het weer, want we konden zelfs zandkastelen bouwen op het strand. Het kon niet precies zeggen wie er nou fanatieker waren met het bouwen, opa en oma, of de kids! Hahaha.

Vlak bij ons huisje was een klein haventje waar we regelmatig zijn gaan wandelen, ’s morgens, ’s middags en zelfs bij zonsondergang. Steentjes gooien, schelpjes zoeken…zo eenvoudig, maar zo leuk!

Ook gingen we een ochtendje naar Zierikzee. Even samen shoppen en nieuwe schoenen passen met de meiden. Het was best fris die ochtend, dus de warme jassen kwamen goed van pas.

We verbleven in Landal Port Greve. Een groot park met genoeg leuks voor kleine kinderen. Zo genoten de dames vooral van het zwembad, Bollo de Beer, het knutselen en dansen én uiteraard de ballenbak!

Ook hadden we een aantal verjaardagen van vriendjes en vriendinnetjes. Zelfs twee op één dag. Gelukkig was het weer fantastisch en kon en fijn gespeeld worden in de (speel)tuin van de jarige job.

Lola’s liefste blik, deze zet ze wel eens “op” als ze heeeeel graag iets wilt, zoals TV kijken bijvoorbeeld. (begint dat nu al…ja!)

Samen pizza bakken is natuurlijk extra leuk en lekker als je hem zelf mag versieren en stiekem al een beetje kunt proeven!

Met mijn liefste blogvriendinnen ging ik ook nog een weekendje naar Centerparcs. Dat was ook echt een topweekend!

Vorige zomer krijste ze alles bij elkaar toen ze Bollo zag, nu leek ze wel verliefd. Zo leuk om te zien hoe zoiets veranderd wanneer ze ouder worden.

Kijk, een krabbetje. Bij ons strandje lagen heeeeel veel (dode) krabbetjes. De meiden vonden het super interessant. Ze hebben ontzettend veel geleerd op vakantie over krabbetjes, hihi.

We hebben zelfs nog krabbetjes gevangen én een heuse krabbetjesrace gehouden. Zo ontzettend leuk! Opa hielp Coco een handje mee. Zo hebben ze samen ruim een half uur zitten “vissen”.

Hebbes! Lola met een krabpootje tijdens een avondwandeling op het strand met papa. Zo mooi deze foto!

Met opa en oma gingen we naar de geitenboerderij, waar ook een hele mooie pluktuin was. Dat was een mooie plek voor een foto van ons hele gezin met mooie bloemen op de achtergrond. Dankjewel pap!

Terwijl mama met haar vriendinnen een weekendje weg was, ging papa samen met de meiden naar de papagaaienzoo. Deze foto is toch té schattig. Coco is echt een mini fotograafje, tja, ze heeft het niet van een vreemde.

Op de allerlaatste dag van onze vakantie hadden we onze allereerste gezamenlijke fotoshoot ooit bij Shoots & More. Hiervan alvast een voorproefje en binnenkort veel meer leuks over deze toffe fotostudio mét een leuke winactie! Kijk Lola en papa dan lief naar elkaar kijken…zo mooi!

Dit waren mijn leukste kiekjes van september. Wat hebben we toch genoten!

Oktober wordt voor ons weer een druk maandje, lekker werken, een weekendje weg en nog veel meer leuks! Heb jij nog leuke plannen voor oktober?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes

Spread the love

You Might Also Like

  • Monique 2 oktober 2018 at 07:48

    Dat ziet eruit als een hele fijne maand! Zeeland is altijd leuk en jullie hadden nog best goed weer volgens mij. Ons bloggersweekend was inderdaad ook super geslaagd 🙂