Mommy Stuff Review Shoptip

De MiniMeis Kinderdrager (Shoptip + kortingscode!)

27 september 2018
Ieder jaar tijdens de intocht van Sinterklaas nemen wij onze MiniMeis mee. Lola zit dan heerlijk comfortabel en veilig op de MiniMeis, bij papa op zijn nek, terwijl hij zijn handen vrij heeft. Ieder jaar opnieuw vragen tientallen ouders om ons heen; “wat is dat voor een handig ding!?” Want ja, dat is de MiniMeis zeker! Tijd voor een uitgebreide review dus.

Die moet ik hebben!

Vanaf het moment dat ik de MiniMeis twee jaar geleden online voorbij zag komen, was ik direct enthousiast. Ik moest en zou deze handige kinderdrager ook in huis hebben. Vlak voor de intocht van Sinterklaas bestelde ik hem en sindsdien zijn we verkocht. Wat een fijne kinderdrager is dat zeg!

Waar komt de MiniMeis vandaan?

Drie papa’s uit uit Noorwegen, kwamen op het idee om de ideale schouderdrager te ontwerpen voor kinderen. Na ruim drie jaar lang ontwerpen, ontwikkelen en testen hadden zij dé perfecte kinderdrager ontworpen, de MiniMeis. Steeds meer ouders ontdekken hem en nu en ook in Nederland kun je ze op steeds meer verkooppunten vinden, waaronder Bol.com.

Wat is de MiniMeis?

De MiniMeis is een kinderdrager welke je comfortabel draagt op je schouders. Je kindje zit dus op je schouders, met achter zich een hoge rugleuning. Om de beentjes heen zitten bandjes, welke eenvoudig vast worden gemaakt met klittenband. Zo zit je kind veilig en heeft het toch genoeg bewegingsvrijheid.

Voor baby’s van 6 tot 10 maanden kun je het gepatenteerde 9-punts systeem gebruiken, zodat je baby 100% veilig vast zit. Zodra je kind goed vast zit, kun je lekker gaan wandelen. Je hebt je handen vrij en je kind heeft het beste uitzicht!

Wat maakt de MiniMeis zo bijzonder?

  • Het beste zicht voor je kindje – omdat je kind op je schouders zit en niet tegen je rug of buik
  • Natuurlijke houding voor kind en drager – je kind zit comfortabel in een normale zithouding
  • Praktisch opvouwbaar voor op reis – hij is lichtgewicht en klein op te vouwen in een handig tasje
  • Vrije handen voor drager en kind – omdat je kind veilig vast zit hoef je hem of haar niet vast te houden en heb je beide handen vrij
  • Voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar – je hebt er dus lekker lang plezier van!

Wat vinden wij van de MiniMeis?

De MiniMeis is voor ons een echte musthave die we ieder gezin aanraden die graag samen er op uit gaan. Onze draagzak gebruiken we ook met veel plezier, maar in de MiniMeis heeft je kind (en jijzelf) nog meer vrijheid. Om maar even een vergelijking te maken. Inmiddels hebben we hem bij verschillende soorten uitstapjes met veel plezier gebruikt. Tijdens de intochten van Sinterklaas (gegarandeerd het beste zicht op Sinterklaas en zijn Pieten), op vakantie naar het strand en nog veel meer leuke uitjes.

Zowel Lola als Coco kunnen beiden comfortabel zitten in de MiniMeis en vinden het alle twee super leuk. Hij is eenvoudig en snel in gebruik én makkelijk om mee te nemen. De MiniMeis is gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er lang plezier van kunt hebben. Wat ons betreft is de MiniMeis daarom een echte musthave, waar nog veel meer ouders plezier van zouden moeten hebben!

15 euro korting op je Minimeis

Omdat de MiniMeis niet goedkoop is en we allemaal blij worden van korting, mag ik 15 euro korting geven op jouw Minimeis met de code Janske15. Dat is toch weer mooi meegenomen, toch!? (deze kortingscode is geldig tot 31 december 2018) –> Ik zou het super tof vinden wanneer je mij laat weten (bijv. hieronder in een reactie of via info@janske.nl) wanneer je gebruik hebt gemaakt van deze code! Dankjewel!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Lees hier nog meer super toffe shoptips!

Kende jij de MiniMeis al? 

 

Spread the love

You Might Also Like