Review Shoptip

Shoptip: de Purpuz Planner 2019

23 september 2018
In mijn hoofd is het vaak een chaos, zeker sinds ik moeder ben, voel ik mij soms echt een zeef. Ik noteer alles wat belangrijk is in mijn notities en al mijn to do lijstjes staan in mijn online agenda. Daarom kan ik wel wat structuur en motivatie gebruiken om in 2019 meer rust en orde te krijgen én om mijn doelen duidelijk om een rijtje te krijgen zodat ik ze echt kan gaan verwezenlijken. Daarom ga ik aan de slag met mijn nieuwe Purpuz plannen. Ik kan niet wachten!

Zoveel dromen

Ik heb zoveel dromen en een to-do-lijst die nooit af is. Ik maak lijstjes en vink ze af. Ik gebruik mijn online agenda en verplaats daar al mijn to-do’s naar de volgende dag. Ik heb notities, en nog meer to-do-lijstjes, voor wanneer mijn to-do-lijstje af is. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Nu ik de Purpuz planner voor het komende jaar in huis heb, hoop ik eindelijk echt orde te krijgen in mijn to-do-lijstjes en eindelijk mijn doelen en dromen te behalen.

Wat is de Purpuz planner?

“Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.”

Wat staat er allemaal in de Purpuz?

 • een maandplanning (jan – dec.)
 • een weekkalender (ma – zo).
 • maandelijks reflectie pagina’s.
 • to-do lijstjes (werk en privé)
 • 9 stappenplan van droom naar een gepland (dag)doel.
 • 4 gelukspagina’s: voorin 2 pagina’s om bij te houden wat jou gelukkig maakt / je energie geeft en achterin 2 pagina’s met dingen die je beter niet meer kunt doen.
 • 14 pagina’s creatieve ruimte, voor aantekeningen etc.
 • Indeling Purpuz Planner

  1. Purpuz map: helpt je om je dromen te visualiseren.
  2. Purpuz matrix: helpt je om je dromen te ordenen.
  3. Purpuz plan: helpt je om je doel op te delen in stappen.
  4. Purpuz pad: Helpt je om jouw doelen te voorzien van tijd en volgorde.
  5. Maandplanning: Geeft je structuur en overzicht.
  6. Weekplanning: Geeft je jouw dagelijkse to-do’s.
  7. Dagreflectie: Laat je stilstaan bij wat er goed ging en waar je nog in kan groeien.
  8. Vragen aan jezelf: Laat je stilstaan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst.

  Door deze 8 stappen te doorlopen, kun je makkelijker je doelen behalen.

  Wat vind ik van de Purpuz Planner 2019?

  Allereerst vind ik hem er erg mooi uitzien. Het papier is lekker stevig en hij blijft goed open liggen. Ook de indeling is erg fijn en inspirerend om echt mee aan de slag te gaan. Het geeft mij eindelijk de structuur en duidelijkheid waar ik naar op zoek was.

  Extra’s

  Naast dat je de Purpuz Planner in twee verschillende versies kunt kopen, kun je ook een Masterclass van de bedenker van de Purpuz (Clen Verkleij) volgen en verschillende bestanden downloaden.

  Je koopt de Purpuz planner 2019 vanaf €34,99 (normale versie) & €39,97 voor de limeted PINK versie:

  [bol_product_links block_id=”bol_5ba5366ebc510_selected-products” products=”9200000093115715,9200000089724648″ name=”Purpuz” sub_id=”” link_color=”993A96″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC56B4″ deliverytime_color=”095CEB” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

  Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

  Gebruik jij ook een planner? Kende jij de Purpuz Planner al?

  Spread the love

You Might Also Like

 • Janine Hornix
  Twitter:
  23 september 2018 at 14:15

  Ik gebruik ook een planner, om mijn gedachten te ordenen, maar ook omdat ik dol op plannen ben, en het heerlijk vind om mijn planner te versieren. Ik heb verschillende planners geprobeerd, maar heb nu eindelijk plannerpeace gevonden met mijn happy planner.