hotspot Mommy Stuff

Hotspot #7 – Werken naast je kind bij Werktuin040

18 september 2018
Als ondernemende ouder is het soms lastig om je werk te combineren met je kind(eren) om je heen. Het liefst wil je lekker door kunnen werken, maar ook je kind(eren) het liefst dichtbij je hebben. Bij Werktuin040 in Eindhoven kan dat! Daar kun je namelijk werken naast je kind. De ideale combinatie en super hotspot voor ondernemende ouders uit (omgeving) Eindhoven!

Werken naast je kind

Toen ik vorige week via de mail door Anja Wasser over Werktuin040 in contact kwam, was ik direct enthousiast en verbaasd dat ik deze toffe werkplek (vlakbij mijn huis) helemaal nog niet kende. Daar wil ik mee helpen verandering in te brengen, want ik denk dat er veel ondernemende ouders graag willen werken op deze toffe werkplek. Of je nou een blogger bent, zoals ik, of een stoere ondernemer met jonge kids. Een fijne werkplek naast je kid(s) is eigenlijk toch wel het ideale plaatje, of niet?

Wat is werktuin040 en hoe werkt het?

Werken

Werktuin040 biedt 10 werkplekken aan, waar je alle werkdagen heerlijk kunt werken van 9-17 uur. Je logt in op de Wifi-verbinding en je geniet van GRATIS koffie of thee.

Ontmoeten

Bij Werktuin040 werken ambitieuze en ondernemende ouders uit Eindhoven en omgeving. Je kunt met elkaar netwerken, elkaar zakelijk ondersteunen én ervaringen uitwisselen bij de opvoeding van je kind(eren).

Spelen

In de speelruimte kunnen de kinderen van 0 tot 4 jaar lekker spelen. Ze ontmoeten nieuwe kinderen en worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. We hebben een slaapkamer met verschoningsplek, zodat de kinderen ook lekker kunnen slapen.

Op woensdagmiddag is Werktuin040 tevens geopend voor kinderen tussen 0-8 jaar.

Wat kost het?

Er zijn twee verschillende tarieven, die voor een gast, fan of ambassadeur.

Fan – Als fan betaal je €16,- excl. BTW per dagdeel, per kind. Hiervoor krijg je een fijne werkplek, een plek in de speelruimte voor je kind(eren), gratis Wifi, koffie, thee, koekje, water en ranja en 3 uur werken, 1 uur spelen met de kinderen.

Ambassadeur – Als ambassadeur betaal je €12,- excl. BTW per dagdeel per kind. Hiervoor krijg je vaste korting op het entreetarief, altijd een werkplek én speelplek voor jou en je kind vrij, gratis Wifi, koffie, thee, koekje, water en ranja en 3 uur werken, 1 uur spelen met de kinderen.

Vooraf kun je als gast gratis een kijkje komen nemen om kennis te maken, zonder verplichtingen.

Wat vind ik van Werktuin040?

Voor mijn bezoek aan Werktuin040 was ik vooral erg benieuwd wat ik mij moest voorstellen bij het concept “werken naast je kind”. Zit je in dezelfde ruimte en is het er wel rustig genoeg om echt te kunnen werken? Waar speelt mijn kind dan precies? Vanaf het moment dat ik samen met Coco binnenstapte was ik blij verrast door de fijne ontspannen sfeer die er hing in de lichtte ruimte. Een moeder zat relaxt achter haar laptop te werken en in de ruimte naast haar was een slaapkamer voor de kleinste kids.

Samen met eigenaresse Anja mochten Coco en ik samen in de speelruimte kijken. Coco begon meteen fijn te spelen met de andere kindjes en vermaakte zich prima met de poppen en verkleedkleertjes. Terwijl Anja en ik een fijn gesprek voerden, werden de kinderen bezig gehouden door een van de oppassers. Het voelde als een tweede thuis, een plek waar je kinderen fijn en veilig (onder begeleiding) kunnen spelen en je als moeder écht even wat meters kunt maken voor je werk. Wat mij betreft dus absoluut een fijne werkplek om te werken naast je kind!

Handige info

Werktuin040
Edisonstraat 65
5621 HK Eindhoven
ma t/m vrij van 09-00 – 17:00 uur
06-42152968
info@werktuin040.nl
www.werktuin040.nl

Crowdfundingcampagne

Op dit moment heeft Werktuin040 een crowdfundingcampagne opgezet om te groeien (uitbreiding naar meerdere steden), om structurele abonnees te werven en om meer naamsbekendheid te krijgen onder ondernemende ouders. Ook jij kunt hierbij een steentje bijdragen op hun speciale crowdfundingcampagne website.

Zo kun je mee doen met een leuke loterij, aan diverse workshops deelnemen of een fotoshoot met je gezin kopen. Genoeg toffe keuzes dus om mee te helpen én er zelf ook nog iets leuks voor terug te krijgen. De crowdfundingscampagne loopt nog tot 2 oktober! Steun jij Werktuin040 ook?

Video met uitleg over de crowdfundingcampagne & Werktuin040 door eigenaresse Anja:

Was jij al bekend met dit toffe “werken naast je kind” concept? Zou jij jezelf er (als ondernemende ouder) wel zien werken, met je kind naast je?

Deze artikelen vindt je vast ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole Orriëns
  Twitter:
  18 september 2018 at 10:28

  Wauw, wat een leuk idee zeg! Dit lijkt me zeker een uitkomst voor menig zzp’er die nog kleine kinderen heeft! Mooi initiatief!

 • Monique
  Twitter:
  18 september 2018 at 12:24

  Echt een super leuk initiatief inderdaad! Ik ga er binnenkort ook kennis mee maken, dus ben heel benieuwd. Jouw eerste indruk klinkt in elk geval veelbelovend 🙂

 • Gerdi 18 september 2018 at 14:47

  Wat een prachtig concept! Jammer dat er hier in de buurt niets is.. maar wie weet komt dat ooit nog eens.
  Gerdi recently posted…Traditie | LampegietersavondMy Profile