afvalrace Diet Battle Giveaway Review Shoptip winactie

365 Dagen (Weight Watchers) – boek – winactie # 54

17 september 2018
De afgelopen tijd mocht ik veel toffe kinderboeken weggeven. Dat was telkens weer een feestje. Vandaag heb ik opnieuw een hele toffe (boeken)winactie, maar dit keer weer totaal iets anders. Speciaal voor alle Weight Watchers én iedereen die gezonder wil gaan eten e’n nog wel wat inspiratie kan gebruiken. Namens Weight Watchers mag ik namelijk maar liefst 5 exemplaren van het boek “365 Dagen” weggeven! Een perfect boek met genoeg inspiratie om een jaar lang gezonde eet keuzes te maken.

Wat eten we vandaag?

Vindt jij het ook vaak zo lastig om gevarieerd en gezond te (blijven) eten? Loop je door de supermarkt en heb je (net als ik) vaak totaal geen idee wat je die dag weer in je winkelwagen moet gooien? Dat is voor veel mensen zo ontzettend herkenbaar.

Zeker als Weight Watcher wil je extra goed opletten op welke keuzes je maakt. Veel handige tips en trucs leer je onder andere tijdens de momenten op de cursus, van je coach. Of via je Weight Watchers App en de website. Toch valt het ondanks dat niet altijd mee om maar weer iets te bedenken. Daarom heeft Weight Watchers een super handig boek met daarin voor iedere dag van het jaar een compleet dagmenu. Zo hoef je nooit meer zelf iets te bedenken en heb je altijd genoeg inspiratie.

365 Dagen

Het boek staat gelijk aan het vernieuwde Weight Watchers Flex puntensysteem. Zo bestaat ieder dagmenu uit 23 Smart Points (het gemiddeld aantal punten voor een Weight Watcher). Je begint in het winterseizoen, gevolgd door de andere seizoenen. Elk dagmenu bestaat uit vier eetmomenten (ontbijt, lunch, diner en tussendoor). Per bladzijde één dagmenu met één uitgewerkt gerecht.

“De hoeveelheden vlees en groenten zijn erg variabel, vlees tot ruim boven de aanbevolen hoeveelheid van het Voedingscentrum. De receptuur is duidelijk maar kookervaring is zeker nodig. Recepten zijn aangepaste klassiekers of eigen combinaties. De aanpassingen betreffen veelal minimaal vet en/of koolhydraten of kleine porties. Recepten voor één tot vier personen.”

WINACTIE (winactie = gesloten, winnaar staan hieronder)

Namens Weight Watchers mag ik maar liefst 5 x het boek “365 Dagen” weggeven! Hoe gaaf is dat!?

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten voor wie en waarom jij graag een exemplaar wilt winnen.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 23 september 2018. Op maandag 24 september maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

De winnaars van het boek zijn:

 • Mariek Plein v Wiel
 • Eline Rinsema
 • Stephanie Vergeer – Bex
 • Kathleen Mertens
 • Angelie Blok

Gefeliciteerd! Veel plezier met dit toffe Weight Watchers boek! Stuur je even jouw adresgegevens naar info@janske.nl, dan ontvang je zo snel mogelijk het boek in huis!

Deze artikelen vind je vast ook leuk om te lezen:

Dit vindt je waarschijnlijk ook leuk om te lezen:

   

Wil je zelf het boek bestellen? Hij kost €29,99 en je koopt hem hieronder via Bol.com (morgen al in huis!)
Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel Gubbels-Daemen 17 september 2018 at 06:42

  Hier maak ik graag kans op. Ik wil graag ons eetpatroon gezonder maken en daardoor de laatste kilo’s afvallen. Nu al zin om boodschappen te doen en te gaan koken 🙂

 • Anna 17 september 2018 at 06:44

  Ik doe graag mee voor mezelf. Ik vind die recepten geweldig. Ben zelf lang bij de weight watchers geweest. Heeft me toen heel veel opgeleverd..

  Facebook: An Na

 • Mo 17 september 2018 at 06:53

  Ik doe graag mee , ben pas ook lid geworden vd ww flex al 7 kg afgevallen alleen na de vakantie sta ik weer even stik tijd voor wat nieuwe inspiratie 😉

 • Femke 17 september 2018 at 06:58

  Ik doe graag mee, zelf doe ik niet aan Weight watchers maar probeer gevarieerd te eten. Ene dag patat gegeten dan de dag erna wat lichts op het menu. Met name in de winter vind ik het lastig om wat slankere maaltijden te bedenken die geschikt zijn voor het hele gezin. Ik ben erg benieuwd naar het boek!

 • merel 17 september 2018 at 07:04

  Hier maak ik graag kans op voor mezelf en mijn gezin. ik ben 13 sept jl gestart met fit en slank cursus om af te vallen want heb zwaar obesitas bmi 33. dus zon kookboek komt super mooi uit voor de variantie. en janske jij ziet er super uit en super bezig x merel

 • E. Wout 17 september 2018 at 07:17

  Dit zal geweldig zijn. Probeer nu een beetje op de calorien te letten. Ik vind het best lastig om elke dag weer wat te verzinnen, wat lekker en goed is. Extra hulp is dus graag welkom

 • Mara Bambacht 17 september 2018 at 07:18

  Heel graag! Ik ben aan even bezig met Weight watchers. Dit zou net dat extra zetje geven, want het gaat nog niet zoals ik zou willen helaas…. sinds onze kleine man er is ben ik me zo bewust van mijn gezondheid want ik wil graag nog heel lang bij m blijven! *Duimen*🍀

 • Samantha 17 september 2018 at 07:30

  Ik zou graag voor mijzelf willen winnen. Zoals je weet loopt het allemaal even niet zoals het zou moeten lopen en wie weet is dit boek het duwtje in de juiste richting.

 • CJM de Kok 17 september 2018 at 07:34

  Ik win dit boek graag voor mijzelf, mooie, gezonde en lekkere gerechten leren maken die goed voor het lijf en lijn zijn en hopelijk zo wat kilootjes kwijtraken.

 • S. Wolfswinkel 17 september 2018 at 07:34

  Ik loot graag mee voor dit Weight Watchers boek voor mezelf. Het lukt me maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken en ik hoop met dit boek een positieve verandering teweeg te brengen. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld) en Instagram (Truusje26).

 • Marjo 17 september 2018 at 07:38

  Oeh deze wil ik. Dit zal net de goede zet zijn dat het afvallen weer beter gaat. Ik sport regelmatig 3 x per week en hou mkijn eetgewoonten in de gaten. Maar nu heeft mijn man ook nog een week veel te hoge bloeddruk en die moet ook eigenlijk op zijn lijn letten maar dat vindt hij dus niet wat. Wie weet met dit boek dat hij al wat kan afvallen. Ik hoop zo dat ik Win

 • Nicole 17 september 2018 at 07:50

  Ja hier doe ik heel graag aan mee voor mezelf. Zoals je weet was ik veel afgevallen maar er zit weer 15 kilo aan. Schaam me diep maar krijg t niet voor elkaar weer terug in gareel te komen omdat ik noet goed weet wat telkens te eten. Dit boek helpt me daar hopelijk bij!!

 • Cynthia 17 september 2018 at 07:56

  Ik maak heel graag kans!!!
  Ik ben al goed op weg – 22 kilo.. maar moet er nog zeker 15.
  Mijn inspratie raakt erg op en dit boek zou me er echt mee kunnen helpen🙈

 • Esther 17 september 2018 at 07:57

  Wat een leuke actie!! Ik ben nog maar een week lid dus ik kan dit boek wel heel goed gebruiken 😃 #janskenlwinactie

 • Ineke witte 17 september 2018 at 07:59

  Ik ben afgelopen voorjaar begonnen met weight watchers. Tot nu toe heel veel verschillende salades gegeten en het gaat prima. Maar nu het binnenkort kouder gaat worden zou ik graag wat meer recepten hebben met warme gerechten, zodat ik steeds dichter bij mijn streefgewicht kan komen,

 • Mylene 17 september 2018 at 08:00

  Ik zou graag het boek voor mijzelf willen winnen, dan kunnen mijn moeder en ik daar gebruik van maken! Samen zijn we al heel wat kilo’s afgevallen maar die laatste 5 kilo moet er ook nog af. Het lijkt me heel leuk om dit boek te winnen zodat ik weer wat inspiratie heb.

 • Hennie Kramers 17 september 2018 at 08:01

  Ik ben een weight wacher maar vind t moeilijk om steeds een andere maaltijd op tafel te zetten. Ik zou dus heel graag het boek willen hebben voor mezelf.

 • Nathalie Deman 17 september 2018 at 08:01

  Voor mezelf , zou ik graag dit boek winnen . Altijd leuk om een mooi kookboek in huis te hebben , nieuwe ‘gezonde ‘ gerechtjes ontdekken en uitproberen 👍🏼
  Nathalie Deman
  Ik ben grote fan

 • Iris Wagt 17 september 2018 at 08:02

  Leuk!! Graag loot ik mee voor mezelf. Ik ben al 8 kilo kwijt door de WW en dat boek zal mij helpen om er nog 5 af te krijgen 💪

 • Nathalie Deman 17 september 2018 at 08:03

  Voor mezelf , zou ik graag dit boek winnen . Altijd leuk om een mooi kookboek in huis te hebben , nieuwe ‘gezonde ‘ gerechtjes ontdekken en uitproberen 👍🏼
  Ik ben grote fan

 • Marianne 17 september 2018 at 08:04

  Heel graag voor mezelf. Ik ben dit jaar zo’n 12 kilo afgevallen. Het zou mooi zijn wanneer er nog zo’n 3 kilo af gaat.
  Ik heb me eetgewoontes drastisch omgegooid. Wat extra inspiratie en tips zijn zeer welkom.

 • Trudy 17 september 2018 at 08:06

  Voor mezelf! Op eigen kracht al dikke 20 kg afgevallen, de laatste 5 kilo lijken niet te lukken. Wellicht helpt dit boek me!

 • Kim Vergeer 17 september 2018 at 08:06

  Oh wauw, ik doe graag mee voor mezelf. Sinds 2 weken begonnen aan WW, maar zie door de bomen het bos soms niet. Na de zwangerschap mag er toch echt 50kilo vanaf! Nog een hele lange weg te gaan dus ik hoop dat het boek daar een steentje aan kan bijdragen! ♡

 • Kim Vergeer 17 september 2018 at 08:09

  Jahaaa ik wil, voor mij! ♡ Sinds 2 weken begonnen met WW, maar soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Na de zwangerschap mag/moet er toch echt 50 kilo vanaf, dus nog een hele lange weg te gaan. Zou leuk zijn als dit boek daar een steentje aan kan/mag bijdragen.

 • Ingrid de Wit 17 september 2018 at 08:13

  Oh wat super. Ik zou het boek graag winnen voor mezelf. Ik eet best wel eenzijdig en vind het zo moeilijk om steeds iets te verzinnen. Afvallen gaat dan ook maar met bosjes tegelijk. Ik wil zo graag van de insuline af.

 • Ilona 17 september 2018 at 08:15

  Wat een leuke blog! Ik ben nu twee weken bezig met Weight Watchers. Het gaat goed, al 2 kilo kwijt maar nog wel een beetje zoekende hoe ik elke dag weer een lekkere maaltijd op tafel kan zetten, ook voor de rest van het gezin. Dit boek zou hier echt een uitkomst zijn.

 • Anouk Stroet 17 september 2018 at 08:17

  Ja leuk! Of eigenlijk, ja lekker!!
  Het lijkt mij heerlijk om niet steeds te hoeven bedenken wat we gaan eten en stiekem mogen er ook nog wel wat zwangerschapskilo’s af…

 • Jolanda 17 september 2018 at 08:19

  Graag voor mezelf. Ik ben anderhalf jaar terug 10 kilo kwijt geraakd door de WW, maar blijf nu een beetje hangen. Zou er graag nog 5 kilo af willen krijgen en met dit boek krijg ik dan mss weer wat inspiratie om het weer goed op te pakken, dus ik loot graag mee. 👍

 • B van halen 17 september 2018 at 08:21

  Heel graag voor mezelf, ben vanaf januari al 21 kilo afgevallen maar heb er nog 21 te gaan, maak elke zondag een keurige weekplanning voor het eten en de variatie wordt steeds lastiger, dit geweldige boek gaat me daar zeker bij helpen.

 • Danielle 17 september 2018 at 08:22

  Ja ik doe graag mee voor mezelf vind het erg moeilijk om leuk makkelijke en lekkere recepten te vinden..Ik blijf nu hangen en heb geen inspiratie meer….

 • Diana 17 september 2018 at 08:25

  Ik zou dit boek graag voor mezelf willen winnen. Na de zomervakantie merk ik dat ik het lastig vind om weer nieuwe recepten te bedenken voor het hele gezin en dit boek gaat daar zeker bij helpen!

 • Jolanda 17 september 2018 at 08:28

  Graag voor mezelf, ben anderhalf jaar terug 10 kilo kwijt geraakt door de WW, zou er graag nog 5 kilo eraf willen, mss kan ik met dit mooie boek weer wat nieuwe inspiratie krijgen zodat ook de laatste kilo’s verdwijnen.

 • Esther Durinck 17 september 2018 at 08:31

  Deze zou ik super gaaf vinden! In ruim een jaar al ruim 25 kg afgevallen. Sta nu stil, maar door heftige privé omstandigheden ben ik al blij dat ik niet aankom. Hopelijk kan het winnen van dit boek me de hard nodige schop onder mijn kont geven.

 • Leonie Vrijsen 17 september 2018 at 08:38

  Ik doe heeel graag mee! Dit omdat ik altijd worstel met mn gewicht en de inspiratie, vooral in drukke onregelmatige werkweken en een peutermeisje nog wel eens ontbreekt… ook fijn als het gewoon producten zijn die je bij je supermarkt kan kopen of al in je keukenkastje staan!
  🥗🥦🌯🌶🥚🥕

 • Floor Verseveldt 17 september 2018 at 08:39

  Ja hier maak ik graag kans op! Ik moet nog wat zwangerschapskilos verliezen maar het lukt maar niet dus hopelijk met dit boek wel.

 • Tamara v Bodegom 17 september 2018 at 08:43

  Heel erg graag!! Ik weet gewoon af en toe niet meer wat ik klaar moet maken, en zou graag iets meer leren over hoe de Weight Watchers dat doen… (dmv recepten).

 • Marianne Hobbelen 17 september 2018 at 08:43

  Wat een leuke actie. Ik ben nu zes weken bezig met WW en mijn gezin eet gezellig met mij mee (meestal ) dus wat meer inspiratie zou welkom zijn

 • Marga Klein 17 september 2018 at 08:45

  Voor mijn man en mij. Wij doen samen sinds 5 weken Waight Watchers. En het is zo ontzettend zoeken nog wat eten en uitkomen met punten betreft. We redden het maar niet heel gevarieerd. En omdat ik het zo ontzettend fijn vind dat we dit samen doen, en onze 3 kinderen van 12,16 en 19 ook mee eten (alleen natuurlijk meer dan wij), is het fijn om gevarieerd te eten😘

 • Soraya Kluijtenberg 17 september 2018 at 08:46

  Jaaaa… zou het boek graag ontvangen. Kan wel wat extra inspiratie voor lekkere gerechten gebruiken!

 • Natasch 17 september 2018 at 08:48

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik al een tijdje bezig ben om gewicht te verliezen maar het gaat er nog niet echt af en nu is het nood zakelijk dat ik op een gezond gewocht ga zitten en er minimaal 30 kilo af moet… Omdat mijn menstruatie er mee opgehouden is heb ik afgelopen week te horen gekregen dat ik PCOS heb en dus niet of verminderd vruchtbaar in mijn geval niet tenzij dat ik ga afvallen dan komt alles weer op gang en ik hoop met dit boek dus een goed begin te maken

 • Jana 17 september 2018 at 08:48

  Dit boek zou meer dan welkom zijn voor zowel mijn moeder als mezelf. Enkele maanden geleden zijn we namelijk samen het WW-avontuur aangegaan en merken nu dat we best wel vaak steeds naar dezelfde gerechten grijpen. Wat afwisseling in ons eten is dus meer dan welkom en hoogstwaarschijnlijk ook goed voor het afvalproces.

  PS Ik volg je gelijk even op IG (janaaa_vg) en FB om misschien ook via deze weken geïnspireerd te worden.

 • Lindsey roosen 17 september 2018 at 08:49

  Dit lijkt mij een super boek!!!!!! Hoe meer gezonde recepten hoe beter ik mis zo vaak inspiratie! Ik doe heeeeeeel graag mee!

 • Angelie blok 17 september 2018 at 08:55

  Deze zou ik heel graag winnen voor mezelf. Op dit moment zit ik niet goed in mijn vel en wil het afvallen ook niet lukken waardoor ik me nog m8nder lekker voel. Dit heeft ook te maken met gebrek aan inspiratie maar ook door niet te durven experimenteren en met een hoek vol dagmenus moet het me wel lukken om lekker te kunnen eten

 • Saskia 17 september 2018 at 09:05

  Hier maak ik dus graag kans op. Heb met WW al mooie resultaten bereikt, maar het ontbreekt me soms écht aan inspiratie wat nu weer op tafel te zetten.
  Ik volg je al via facebook en instagram.

 • Mieke Stam 17 september 2018 at 09:05

  Klinkt goed! ik ben een beetje door mijn inspiratie heen om gezonde menu’s te bedenken dus we eten regelmatig hetzelfde 😉

 • Christel Waegemans 17 september 2018 at 09:05

  Ik doe heel graag mee. Ben 3 weken WW aan het volgen. Gaat prima, ik wil afvallen maar ook gezonder gaan leven 2 dingen die prima samengaan in het WW programma. Graag wil ik meer recepten leren kennen.

 • Annabel de Ruiter 17 september 2018 at 09:22

  Wat een super toffe winactie!! Wat lijkt me dit fijn om te gebruiken!! Variatie in avond eten lukt me nu goed, maar moet zeggen dat ik toch de winterperiode weer even moet wennen. Hihi en naast de stampotjes straks ook variatie blijf aanbieden thuis. Ik geniet steeds meer van koken en vindt het leuk om nieuwe recepten uit te proberen zowel voor ontbijt, lunch en avond eten!! Op t moment zou ik nog voor het mooie en gezond BMI zo’n 10 kilo willen afvallen. Benieuwd naar dit kookboek van WW!

 • Cynthia 17 september 2018 at 09:28

  Dat zou super zijn.. Net lid geworden en nog een lange weg te gaan.. zeker 30 kilo en dan lijkt dit boek me super handig. Ik loot graag mee

 • Rosemary van Duinen 17 september 2018 at 09:35

  Leuke actie.. Dan lukt het misschien wel om volgend jaar een paar kilo kwijt te zijn. Ben niet bij Weight Watchers.. Maar m’n schoonzus wel en die valt best af. Ik wil graag inspiratie opdoen voor gezonde maaltijden.

 • Fleur 17 september 2018 at 09:44

  Ja, ik doe graag mee! Laatste tijd wat inspiratieloos en op zoek naar variatie. Dit zou een extra zetje zijn om nu de herfst er weer aan komt de laatste kilo’s kwijt te raken 🙂

 • Eline 17 september 2018 at 09:47

  Ik doe graag mee voor mezelf, zodat ik hopelijk weer snel iets positiefs kan berichten in onze challenge 😉

 • Wendy Kerkhof 17 september 2018 at 09:56

  Leuke actie van de WW!! Ik doe graag mee.
  Ben al afgevallen via de WW, maar die laatste kilo’s zijn wat lastiger. Ik heb voor mezelf als doel gesteld dat ik bloed ga doneren als ik op een gezond BMI zit. Dus ik hoop met het 365 dagen boek ook die laatste paar kilo’s kwijt te raken door inspiratie te krijgen om wat meer te varieren met eten, want dat vind ik erg lastig.

 • Stephanie 17 september 2018 at 10:19

  Ik doe graag mee!! Nu ik weer werk na mijn verlof is het vaak lastig om te bedenken wat we moeten eten en val zo vaak terug op de standaard gerechten… En die zijn helaas niet altijd ww proof… En er moeten toch nog een paar zwangerschaps kilootjes af. Dit zou echt helpen!

 • Patricia 17 september 2018 at 10:40

  Wat een gave actie!! Ik vind het zo’n drama om elke maand, okay week.. Okay elke dag iets goed, gezond en nieuws te maken. Elke week maak ik een weekplanning en vraag iedereen wat we komende week nu toch weer moeten gaan eten.. Patat en pannenkoeken worden het meeste genoemd, maar dat kan heus niet altijd. Ik raak steeds inspiratielozer en weet het soms echt niet en kom dan gauw uit bij de makkelijke en misschien iets minder gezonde producten.
  Omdat Weight Watchers jou al zoveel heeft opgeleverd ben ik hier toch wel heel nieuwsgierig naar. Ik hoef niet veel af te vallen, maar alle beetjes helpen..
  Fingers crossed 😘

 • Claudia 17 september 2018 at 10:54

  Hier doe ik graag aan mee! Ik ben nu sinds januari bezig en zou een beetje extra inspiratie wel fijn vinden! 😊

 • Anne 17 september 2018 at 10:58

  Een gezonde(re) levensstijl vind ik belangrijk om mij goed te voelen en het goede voorbeeld te zijn voor mijn kinderen. Als ik daarmee nog wat overtollige (zwangerschaps)kilos verlies zou dat helemaal ideaal zijn.
  Ik waag graag een kansje🍀🤞

 • Will 17 september 2018 at 11:17

  Ben nog steeds bezig er wat gewicht af te krijgen. Het lukt niet altijd, daarom kan ik dit boek wel gebruiken.
  Gezond eten is toch de basis van afvallen.
  Volg op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Kim Pijnaker 17 september 2018 at 11:33

  Ik waag graag een gokje. Als werkende moeder van 2 kids heb ik vaak weinig inspiratie om gezonde gerechten op tafel te zetten. Dit boek lijkt mij erg handig en lekker!

 • Janine Hornix 17 september 2018 at 11:54

  Jaaa ik doe heel graag mee! Jaren geleden ben ik succesvol afgevallen, maar de laatste 2 jaar zijn er hier en daar weer wat kilo’s aan blijven plakken, en de afgelopen maanden ben ik vanwege mijn burn-out meer thuis, en wordt ik helemaal niet vrolijk van de weegschaal. Inmiddels voel ik mij stukken beter, en ben ik vorige week begonnen om mijn leefstijl te verbeteren, want ik ben klaar net die overtollige kilo’s. Ik ben alleen inspiratieloos wat betreft gerechten, en dit boek zou echt geweldig zijn, zeker gezien de resultaten die jij hebt gehaald! Natuurlijk volgde ik je al op instagram, en sinds net ook op Facebook…. ik waag graag een kansje 😊.

 • Linda 17 september 2018 at 11:57

  Inspiratie is vaak het hele ding hier! Dus als ik daar toch eens iets voor kon vinden wat dan ook nog bij me past zou dat top zijn! Ik ben geen keukenprinses maar met een boek vol ideeen en dus inspiratie moet dat vast goed gaan komen!

 • Kim 17 september 2018 at 12:15

  Wat een super leuke winactie !
  Ik doe graag mee voor mezelf, mijn moeder en mijn schoonzusje. Samen doen we aan WW en helpen en steunen we elkaar. Met dit boek, kunnen we samen doen en lekkere recepten met elkaar delen.
  Groetjes Kim

 • elisabeth maria martina 17 september 2018 at 12:52

  ideaal voor jonneke & jeroen, dan vliegen de kilootjes er vanzelf af en staan we met zijn allen helemaal paf

 • Franka Beskers 17 september 2018 at 13:00

  Ik zou het boek graag willen winnen! Ik loop een beetje vast in hoe ik gevarieerd kan eten en toch gezond kan afvallen.

 • Kathleen Mertens 17 september 2018 at 13:35

  Wat een mooie winactie!
  Ik ben momenteel aan het WW’n omdat ik mijn zwangerschapskilos graag zou verliezen. Na mijn eerste zwangerschap heb ik dit ook, met succes, gedaan! Mijn vriend profiteert ook van de gezondere levensstijl. Alleen weten we soms niet goed wat we weeral moeten eten… Aangezien ik wel graag kook, zou dit wel een verrijking zijn!

 • Karin 17 september 2018 at 14:40

  Ik doe graag mee voor mezelf en voor mijn dochter en schoondochter!!
  Samen zijn we vorige week begonnen met WW en het zou fijn zijn om een boek te hebben om leuke receptideeen op te doen.
  Groetjes Karin

 • Liesbeth Barto 17 september 2018 at 19:14

  Heel graag doe ik mee voor dit weightwatchers boek. Sinds een week of 5 (na mijn vakantie) ben ik meer gaan bewegen en gezonder gaan eten maar het is nog steeds iedere dag een vraag: wat eten we vandaag? Hopelijk krijg ik vanaf nu wat meer gezonde inspiratie

 • Joyce van Dorp 17 september 2018 at 19:35

  Ik wil er graag wat kilo’s af! Wellicht dat dit boek me erbij kan helpen. Ben benieuwd naar de lekkere recepten! Kids eten altijd goed dus moet helemaal goedkomen ☺️

 • Guusje 17 september 2018 at 19:59

  Graag doe ik mee voor mezelf 😊 zodat ik na mijn bevalling aan mezelf kan gaan werken om de komende jaren wat beter in mijn vel te gaan zitten en eens echt aan mezelf te ‘denken en werken’. Dit boek lijkt me hierbij een fijne inspirerende aanvulling. Duim duim duim 😉

 • Birgit 17 september 2018 at 20:51

  Ik doe graag mee. Samen met mijn moeder aan de WW. We zouden nog wel een hulpmiddel kunnen gebruiken. Dit boek ziet er leuk (lekker) uit!

 • Jacqueline 17 september 2018 at 22:33

  Zo, wat een hoop reacties al! Ik ga toch ook een poging wagen: ik zou ‘m graag voor mezelf willen winnen, omdat ik nou al zo lang zit te twijfelen of ik ook niet aan die weight watchers moet beginnen. Misschien haalt dit boek me wel over!

 • Cindy 18 september 2018 at 17:25

  Ook ik wil graag een kansje wagen, ik wil nog 8kg kwijt maar sta heel vaak hetzelfde ook te koken, bij gebrek aan inspiratie. Laatst al mijn oude Weight Watchers spullen erbij gepakt, maar dat is nog van het oude systeem.. Dit komt wel als geroepen voor mij (oké voor na mijn vakantie, maar die stopt toch op 23 september dus dat is ook mooi haha). Ik volg je al een tijdje op Instagram (cinnn85)

 • SophiaG 18 september 2018 at 21:36

  Ik zou zo graag nog 10-15 kilo kwijtraken. Ik hoop dat dit boek die inspiratie kan bieden.

 • Mariek 20 september 2018 at 12:13

  Zou echt super zijn om dit boek te winnen. Zoveel gezonde gerechten. Duimen maar 😀🍀🤞

 • Mariek 20 september 2018 at 12:15

  Zou het echt super vinden om dit boek te winnen. Lekker veel gezonde recepten! Duimen maar 😀🍀🤞

 • Anja 20 september 2018 at 19:59

  Ik doe heel graag voor mijzelf mee. Ik ben nu na een afspraak met de diëtiste weer begonnen met afvallen. Het gaat de goede kant op. Nu al bijna 1.5 kilo in de eerste week. Maar het is altijd weer lastig te bedenken wat ik weer zal eten. Dit boek zou een fijne en handige uitkomst zijn! Ik ben zo trots dat het nu zo goed gaat. En zo gedreven om het vol te houden!

 • Charissa L 21 september 2018 at 10:26

  Wat een leuke winactie. Ik zou deze graag voor mijzelf willen winnen. Het lukt me maar niet op gewicht te blijven. Als ik afval kom ik het even erna weer erbij. Wellicht dat de heerlijke recepten van Weight Watchers me kunnen helpen dit voor elkaar te krijgen. Zou geweldig zijn!!!

 • Dino Neutel 21 september 2018 at 13:33

  Mijn vriendin vindt dat ik ook eens een beetje op mijn gewicht moet gaan letten. Met dit boek lukt dat wel!
  Ga ik ook aan haar geven, kan zij wat lekkers maken voor mij 😀

 • AnnaB 22 september 2018 at 17:36

  Ik ben erg benieuwd naar de recepten in dit boek.
  Wij eten als gezin graag gezond en nieuwe inspiratie is erg welkom

 • Sabine Hensens 23 september 2018 at 15:38

  Met dit boek zou ik erg blij zijn! Ik ben in januari begonnen met Sonja bakkeren en ben 23 kilo afgevallen. Ik merk nu dat ik een beetje in een sleur kom en de maaltijden eigenlijk altijd hetzelfde zijn (of zo aanvoelen) Nieuwe inspiratie zou me erg goed doen dus vandaar graag een kansje!

 • Cindy Schreurs 24 september 2018 at 22:39

  Ik zou heel graag willen winnen, gister ben ik na meerdere pogingen met andere diëten gestart met WW het puntensyateem is even wennen. Met het nieuwe boek zal ik extra ondersteuning krijgen, tips en variatie op mijn dagmenu.

 • Sonja de laet 25 september 2018 at 22:44

  Omdat ik het nogal duur vindt om zelf te kopen ,zou het leuk zijn om eens iets te winnen