Fashion Kids kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #4 – One Day Parade AW18 “Coucou” collectie

13 september 2018
Woop woop, gisteren werd de nieuwste herfst/winter collectie van One Day Parade gelanceerd. Eentje om je vingers bij af te likken, zo lekker! Yvonne heeft zich opnieuw overtroffen, want wat een geweldig toffe collectie heeft ze weer gecreëerd, wauw! Wat mij betreft zitten hier weer veel toffe musthaves tussen voor dit najaar. Kijk zelf maar!

Janske’s kidsfashion musthaves #4

Eerder dit jaar had ik een super leuke samenwerking met een van mijn favoriete Nederlandse kindermode merken, One Day Parade. Lola en Coco mochten toen de lente/zomer collectie showen. Inmiddels in het alweer bijna herfst en ligt vanaf gisteren de herfst/winter collectie “Coucou” (Frans voor “Hallo”) in de winkel. Ik had al een aantal sneakpeaks voorbij zien komen, dus ik wist al hóe leuk hij zou worden, maar oh wat zitten er weer een hoop pareltjes en echte musthaves tussen, kijk maar mee!

One Day Parade AW18 – Coucou

Deze collectie van One Day Parade is voor de leeftijd van 0 tot 8 jaar én een aantal toffe items voor hippe mama’s.

Mijn favorieten van deze collectie

Wat zijn mijn favorieten? Ik hou zelf erg val stippen én oker geel, dus alle gele items hebben gelijk mijn aandacht. Vooral het rokje vind ik helemaal te gek en zie ik hier ook absoluut als musthave voor mijn meiden. Natuurlijk mag ook de leapardprint niet ontbreken dit najaar en de combinatie met deze kleur vind ik super mooi! De roestkleurige CouCou sweater en de items met de Russische poppetjes vind ik super tof! Prachtige warme kleuren voor het najaar. Dat wordt shoppen!

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van One Day Parade.

Lola & Coco in One Day Parade

Ook Lola en Coco dragen veel kleding van One Day Parade. En zelfs ik heb mijn favoriete “Raising Happiness” T-Shirt, waar ik altijd complimenten over krijg. We worden blij van One Day Parade en van deze nieuwe Coucou collectie. Jij ook?

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van One Day Parade?

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 13 september 2018 at 07:00

    Heerlijke collectie, onlangs eigenlijk pas ontdekt… shame!

  • G.T. 13 september 2018 at 09:21

    Ik hou wel van die herhalende motiefjes, maar die príjzen… Pff.