hotspot Uittip Zomer

Een heerlijk weekend met (blog)vriendinnen in America (PLOG)

11 september 2018
Afgelopen weekend mocht ik op uitnodiging samen met mijn blogvriendinnen een weekendje genieten in America. We genoten van een weekend vol heerlijk ontspanning, (veel te veel) lekker eten en drinken en echt even lekker ontspannen zonder onze gezinnen. Ook mochten we via Liefde voor Limburg een aantal bijzondere hotspots uittesten in het mooie Limburg. Kijk je me naar de foto’s van dit topweekend?

Samen met mijn blogvriendinnen Monique, Charlotte, Bregje, Nicole, Laura en Marij mochten we de Limburgse Peel een weekendje komen ontdekken. Super gezellig, relaxt, heerlijk en hilarisch. Wat hebben we genoten van de Limburgse Peel, de rust, het eten en drinken en van vooral veel lol met elkaar.

Nadat er op vrijdagavond allemaal gesettled waren en een heerlijke tomatensoep van Bregje hadden gegeten, mochten we proberen te ontsnappen uit de Escape Room Arcen. In een prachtige oude watermolen moesten we in twee teams proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden over drank, de molen en geschiedenis. Ons lukte het niet om binnen de tijd te “ontsnappen”. Voor ons was het ook meer een spelavond, dan een echte Escape Room. Leuk voor gezelschappen die houden van spelletjes, maar geen standaard Escape Room.

Na een uur kregen we een lekkere zelfgemaakte borrel van de Ijsvogel en ook de winnaars kregen een flesje drank mee naar huis.

Daarna was het tijd om te ontspannen en lekker te borrelen in een van onze huisjes. Samen spelletjes spelen en karaoke zingen met wildvreemden. Laten we het er op houden dat het tot in de late uurtjes erg gezellig was!

In de middag kregen we een uitgebreide rondleiding door Guido Franssen van Center Parcs. Hij liet ons de nieuwe autovrije straat en de naastgelegen kinderboerderij en lasergameplaats zien. Zo fijn voor de kinderen om veilig te spelen. Prachtig aangelegd met mooie bloemen en hele mooie speeltoestellen in het thema “van rups tot vlinder”.

Ook in Center Parcs de Limburgse Peel zit een prachtig zwembad, met verschillende baden, een interactieve glijbaan en genoeg activiteiten voor het gezin, maar ook voor ouderen. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Ook voor de kinderen is er natuurlijk genoeg animatie en diverse kindermenu’s in de restaurants in het plaza, wat trouwens erg sfeervol is ingericht door alle beplanting, water met schilpadden, vissen en vogels.

Na de rondleiding was het borreltijd met de dames. Heerlijk zo’n borrelplank met een bubbel erbij. Echt genieten hoor! Het park is in de afgelopen maanden compleet vernieuwd. Alle huisjes hebben een make-over gekregen en ook het plaza zag er top uit. Echt vakantie dus! Daar moesten wij als bloggers even wat foto’s van maken, zo ook van de nieuwe, hippe friettent. Kijk nou, hoe tof!

In de avond mochten we bij het nieuwe Familie Entertainment Center een kijkje komen nemen. Met kleine kinderen kun je uren spelen bij Mattel Play in de wereld van Thomas de trein, Brandweer Sam of Angelina Ballerina. Zo super gaaf!

Natuurlijk wilden wij ook even onze beste Prima Ballerina move laten zien, haha!

Tieners kunnen zich uitleven en de coolste free style stunts uithalen in het Portal Action House. Free running, trampolines, crossen en gamen, het kan er allemaal. Super gaaf voor de tofste kinderfeesten voor de grotere stoere kids.

Van al dat rondkijken kregen we trek. Dat kwam goed uit, want in het ABC restaurant mochten we zoveel eten als we zelf wilden. Jeetje, wat een keus! van sushi tot pannenkoeken met alles er op wat je maar kunt bedenken, van Mexicaans tot Italiaans. Vooral de toetjesbar viel erg in de smaak. Yummy!

Na een flinke fietstocht met de fietsen welke we vanuit Center Parcs konden gebruiken (zo fijn), fietsten we weer een lange weg naar huis. Gelukkig was het lekker weer en hadden we genoeg te kletsen. Eenmaal terug in ons huisje hadden we geen honger meer, maar bleef het nog lang onrustig, hihi.

De volgende ochtend sliepen we voor de tweede keer uit tot 10 uur, zo fijn! We genoten van een heerlijk ontbijtje met verse broodjes en een eitje. Dat is pas genieten. Alleen je eigen broodje smeren, zonder afgeleid te worden.

Daarna was het alweer langzaam tijd om in te pakken, de fietsen terug te brengen en de laatste foto’s te maken door onze huisfotograaf Charlotte.

Na een gezellige middag was ons weekend dan weer voorbij. Zo jammer hoe snel de tijd vliegt wanneer je het zo leuk hebt samen. Want wat hebben we gelachen en genoten samen. Ons eerste weekend samen en wat mij betreft gaan er nog velen volgen!

Dankjewel meiden voor het heerlijke weekend! En ook Center Parcs, Liefde voor Limburg, Escape Room Arcen en Family Entertainment Center Sevenum! Ik zeg graag, tot ziens!

Ben jij ook wel eens naar Center Parcs geweest? Vindt jij dat ook altijd zo heerlijk om naar toe te gaan?

Sommige foto’s zijn gemaakt door de andere meiden.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Charlotte 11 september 2018 at 07:25

  Ik heb van jullie genoten! 😘

 • Bregje 11 september 2018 at 07:31

  Super leuk verslag Jans, vooral met Nel Veerkamp de eierbakker erin hahahaha!
  Dankjewel voor het heerlijke weekend!!

 • Will 11 september 2018 at 14:36

  Joh, wat gezellig, zo met je blogvriendinnen, ik zou er bijna jaloers op worden. Grapje!
  Wij zijn ooit, toen wij nog geen kinderen hadden, naar de Huttenheugt in Coevorden geweest.
  Mijn zoon gaat regelmatig naar Centerparcs met de kinderen, in de vakanties.
  Dat vinden ze altijd erg leuk.

 • Geertje 11 september 2018 at 21:37

  Zo leuk!!!
  Volgende keer ben ik er weer bij hoor! 😘