Giveaway Shoptip winactie

Party Popteenies – spaar ze allemaal! – winactie # 53

8 september 2018
Het is weer tijd voor een toffe nieuwe verzamelrage in Nederland, de Party Popteenies! Deze poppetjes leer je op een wel hele spectaculaire wijze kennen en is de leukste surprise voor je kids. Spaar er meer dan 25 met een knal of win een tof Party Popteenies pakket,hier op Janske.nl!

De jeugd van tegenwoordig

Vroeger spaarde ik Flippo’s uit een zak chips of stickers voor je stickerboek, tegenwoordig kun je de Party Popteenies sparen! Ik wist dat Lola daar wel blij van zou worden, dus mocht ze een vrolijk pakketje met Party Popteens knallend unboxen en eens kijken hoe leuk deze popjes zijn.

Popperdepop!

Lola mocht 3 poppers open knallen. Ze vond het best een beetje spannend omdat we natuurlijk nog niet precies wisten hoe hard hij zou gaan knallen. Ik probeerde er een foto én filmpje van te maken, maar dat viel niet mee. Maar aan Lola’s glimlach te zien, vond ze het vooral alleen maar helemaal leuk! Alle kleine accessoires, de confetti en natuurlijk de poppetjes, alles is leuk! Zelfs zusje Coco mocht er even mee spelen en vond het ook even interessant. Lola zou ze zo alle 25 willen open poppen!

Spaar ze allemaal

“Party Popteenies gaat verder dan een verrassing! Spanning en enthousiasme vanaf het POP-moment tot aan de onthulling van de collectible zelf. De verstopte Party Popteenie speelt in op de verzameltrend en is de nieuwste aanwinst van dit najaar. Draai, trek, pop en jouw Party Popteenie verschijnt uit het confettikanon in een wolk van verzamelbare confetti! De feestelijke verpakking, de gedetailleerde accessoires en de confetti laten de wereld van Party Popteenies tot leven komen.”

WINACTIE (= gesloten)

Namens Spinmaster mag ik een zelfde Party Popteenies pakket met daarin een single én een double surprise popper weggeven! Wat een feest is dat!?

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten voor wie jij ook zo’n tof Party Popteenies pakket wilt winnen en waarom!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.

  Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 16 september 2018. Op maandag 17 september maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

And the winner is…

Marielle Oling! Hou je mailbox in de gaten voor de prijs! Veel plezier er mee!

Niet gewonnen en wil je zelf de Party Popteenies bestellen? Je koopt ze hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5b9047ae296ae_selected-products” products=”9200000095624405,9200000095624409,9200000095624401,9200000095624411″ name=”Party Popteenies” sub_id=”” link_color=”FC19E6″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”7E0182″ price_color=”CC37CC” deliverytime_color=”16DFED” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna 8 september 2018 at 06:38

  Voor mijn dochter Julia…

  Facebook: An Na

 • Kristel Gubbels-Daemen 8 september 2018 at 07:05

  Wow ik heb Ook nog de flippo’s gespaard 🙂
  Dit lijkt me super leuk voor onze dochter Noor. Ze is helemaal gek op deze dingen en dan uren spelen met kleine poppetjes. Ben wel beniwud hoe zij het “poppen” vind

 • Marielle Oling 8 september 2018 at 07:25

  Geweldig! Mijn oudste dochter wordt bijna 5 en is dol op kleine poppetjes en haar zusje (2) bij tijd en wijlen ook. Dat wordt vast dikke pret bij het open maken! Voor de zekerheid heb ik ze maar alvast op verjaardagslijstje gezet 🙂

 • elisabeth maria martina 8 september 2018 at 07:29

  wat een leuk gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit originele exemplaar #duimenmaar

 • G.T. 8 september 2018 at 07:42

  Ze verzinnen toch ook steeds weer wat nieuws om te verzamelen, zeg.
  Mijn peuter keek mee toen ik deze blog las en zei spontaan “ik wil ook wel zo eentje met confetti en een poppetje!”

 • MarjonS 8 september 2018 at 08:11

  Dit zou mijn dochter heel leuk vinden. Ik doe graag mee.
  Volgen doen we al langer 👌

 • Marian Zw 8 september 2018 at 08:58

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn dochter, binnenkort moeten we allebei weg voor het werk, dan zou ik het leuk vinden om haar dit te geven voordat we weggaan, een leuk speeltje om de week door mee te tutten.

 • Patricia Paling 8 september 2018 at 09:09

  Ohhh..super leuk, zeg! 😍 Echt iets voor mijn (ruim) 6-jarige dochter! Wat een feestje zou het zijn om dat te mogen openen! 💝🎉🍀

 • Wendy Van De Reyd 8 september 2018 at 09:43

  Wauw deze zijn echt mega tof , super lief, waag graag kansje voor mijn dochtertje Sharona, ze zou deze echt te gek vinden , dus duim en deel zeker mee om haar te kunnen verrassen 🤩👱‍♀️😍

 • Lenny 8 september 2018 at 10:11

  Tja de nieuwste rage. Met een dochter van 6 en een berg vriendinnetjes ontkomen we er niet aan. wat zou het leuk zijn om haar en haar vriendinnen ermee te verrassen.

 • Cindy Framke 8 september 2018 at 10:13

  Wat gaaf! Ik ken deze rage eerlijk gezegd nog niet maar ziet er wel erg leuk uit. Ik denk dat mijn dochtertjes dit ook wel heel erg leuk vinden. Ik doe graag mee voor mijn meisjes.

 • Joyce van dorp 8 september 2018 at 11:14

  Wat leuk! Dit zal mijn dochtertje myrthe erg leuk vinden. Deze kennen we nog niet. Ik volg je al een tijd op Fb ☺️☺️

 • Marian B 8 september 2018 at 12:12

  Alweer zoiets leuks voor meisjes! Dit zal mijn dochtertje ook erg leuk vinden, het proberen waard dus!

 • Jantine 8 september 2018 at 13:51

  Ik was ook een enorme flippo verzamelaar maar mijn dochter zal de poppetjes verzameling leuker vinden:) dus we doen graag mee aan deze actie. Vooral het knallen zal vast mega spannend zijn!

 • Will 8 september 2018 at 14:16

  Ik heb vier kleindochters die hier wel raad mee weten.
  Dit vinden ze vast heel leuk en willen ze vast sparen.
  Even bij Bol.com kijken.
  Voor hen doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin.

 • Anna 8 september 2018 at 14:36

  Ik doe graag mee!

  Facebook: An NA

 • Claudia Diependaal 8 september 2018 at 16:34

  Wat een geweldige actie is dit zeg! Ik hen gedeeld op Facebook Claudia Diependaal en op Instagram Diependaal!

 • Sonja rietjens 8 september 2018 at 17:16

  Kansje wagen voorbij kleindochter, die deze prijs geweldig zou vinden , en deze fiere oma wil haar er super graag mee verrassen , duim en deel zeker mee geweldige actie

 • Saskia 8 september 2018 at 18:56

  Wat een feestje is deze actie zeg!! Weet zeker dat mijn dochters hier erg blij van zullen worden!! Keigaafffff

 • Jasmijn 8 september 2018 at 19:04

  Daar worden Phileine en Olivia heel blij van!
  Ze zijn gek op verrassingen en kleine poppetjes 🍀

 • Manon 9 september 2018 at 13:51

  Deze zou ik wel aan mijn dochter willen geven (en dat ik dan net doe of ik écht niet wil hebben dat ze hem binnen popt en dat dat dan eindigt in een kietelgevecht omdat ze het tóch doet!)

 • Miranda 9 september 2018 at 22:34

  Dit zou mijn dochter van 5 geweldig vinden! Ik doe graag mee voor haar.

 • Cobi 10 september 2018 at 09:34

  Dit gaan mijn meisjes geweldig vinden ik doe graag mee

 • SophiaG 10 september 2018 at 23:45

  Ik maak graag kans voor mijn meiden

 • Linda 10 september 2018 at 23:46

  Owww ik voel een nieuwe verzameling aankomen…😄 Dit zou ze geweldig vinden! (Ben ik bang haha 🤣) Ze houdt van verrassingen die ze open mag poppen! Dan heb ik een stuiterende dochter! En wat is er nou leuker voor een mama dan zo’n blij kind 😊😍

 • Heidie van der Steeg 11 september 2018 at 08:52

  Echt speelgoed dat bij mijn 6 jarige dochter in de smaak zal vallen. Die is dol
  op verrassingen en kleine speelgoedjes.

 • melissa 11 september 2018 at 10:33

  Dat is lekker feestelijk zeg. erg leuk. vind onze elise zeker weten ook erg leuk

 • Tamara v Bodegom 11 september 2018 at 10:54

  Oh ja ik heb er al diverse YouTube-filmpjes van gezien (stiekem meegekeken over m’n dochters schouder). De nieuwe rage. Wat zou ze graag zo’n popje willen! Ik doe graag mee voor haar!

 • Wil Visser 11 september 2018 at 12:44

  Wateen geweldig leuke poppetjes zijn dit! Dat zou er hier eentje heel erg leuk vinden!!

 • Amy KleinHeerenbrink 16 september 2018 at 15:59

  ik heb zelf nog het flippo boek en mijn jongste dochter vind het geweldig dus zou dit van pas komen

 • Inge 16 september 2018 at 18:16

  Hihi wat leuk, ik kende ze nog niet maar het ziet er echt superleuk uit! (Facebook: Koen Inge Nienhuis)