Mommy Stuff Shopping Shoptip

Janske’s Fashion AW 2018 Wishlist (shoptip)

7 september 2018
Het hele jaar door shop ik de hipste kleding voor mijn kids, maar nu is het tijd voor mijn eigen wishlist. Sinds ik eindelijk in maatje “normaal” pas, kan ik ook voor mijzelf hippe kleding shoppen en staat het natuurlijk ook stukken leuker. Tijd voor een nieuwe garderobe voor het najaar dus! Ik maakte alvast mijn persoonlijke wishlist voor dit najaar.

Mijn persoonlijke AW 2018 wishlist

Ik hield altijd al van vrolijke kleuren, opvallende printjes of gekke accessoires. Toch speelde ik met kleding altijd op safe en was mijn garderobe over het algemeen vrij saai en zwart. Een veilige en makkelijke keuze. Ik merk dat ik het afgelopen jaar steeds meer durf in mijn kleding. Ik voel mij beter en dit zie je terug in mijn outfits. Ook voor dit najaar wil ik daarom een paar toffe items shoppen waarin ik mij lekker voel en in gezien mag worden!

Op de website van Peter Hahn vond ik al heel veel inspiratie voor mijn persoonlijke AW 2018 wishlist. Zowel mooie, nette basics, als hippe eyecatchers. Ik krijg er in ieder geval helemaal zin van om te gaan shoppen, zodat ook ik er weer top uitzie dit najaar.

Mijn favoriete musthaves

Zo wil ik graag nog een stoere winterjas. Normaal gesproken vind ik de “army” print iets te “oorlog-achtig”, maar in dit model jas vind ik hem juist wel stoer en hip. Met een vrolijk gekleurde sjaal erbij en een mooie tas, geef je het ook meteen een andere stijl. Lekker stoer en toch vrouwelijk.

Waar ik ook graag een of meerdere exemplaren van wil hebben voor deze winter, zijn van dit soort broeken met een streep aan de zijkant. Gewoon eentje die lekker zit en tegelijkertijd netjes én sportief er uit ziet. Helemaal hip! Stoere sneakers er onder en een blouse met tof printje voor erboven. Check!

Streepjes en stippen vind ik altijd leuk én tijdloos. Een mooie zwarte leren rok is ook een kledingstuk die op mijn wishlist staat. Mijn benen mogen inmiddels ook best wel gezien worden dit najaar. Met zo’n zwart stoere leren rok er boven met daarbij mooie laarzen óf stoere sneakers, zie ik er super vrouwelijk uit. Dat is ook wel een persoonlijk puntje wat nog verbeterd kan worden namelijk.

Daarvoor wil ik ook een paar mooie jurken kopen, die er netjes, maar ook hip uitzien, zoals deze blauwe en zwart-witte. Met nette laarzen er onder en een panty, is mijn outfit al compleet. Deze kleur blauw is ook echt zo mooi!

Als laatste wil ik graag een of meerdere mooie jeans, het liefst een zwarte én een blauwe, om af te kunnen wisselen. Met uiteraard een nieuwe riem, want ik heb er geen meer die nog past. (Yes!) Deze top erbij is ook leuk voor een feestje of voor naar het werk.

Dat wordt shoppen!

Ik weet wat ik binnenkort ga doen. Lekker mijn garderobe voor het najaar aanvullen met bovenstaande items. Zo is het ineens een stuk minder erg dat de zomer bijna voorbij is. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe kleding te kunnen dragen!

Welk kledingstuk is jouw favoriet en welk item staat er op jouw wishlist voor dit najaar?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Leandra 7 september 2018 at 08:13

    Ik zou de meeste van jou wishlist zelf ook uit kunnen zoeken 😉 Ik heb zelf nog geen lijst samengesteld. Doe ik meestal wel. Alleen heb ik dit jaar nog geen idee welke kant ik op wil, jurken, rokken of broeken? truien of vesten? Ik hoop op een lange nazomer, zodat ik nog even tijd heb om er uit te komen 😀