Shopping Shoptip

Shoptip: De leukste last-minute cadeautjes

5 september 2018
September is de maand waarin de meeste mensen jarig zijn. Genoeg momenten waarop je (last-minute) tussen alle drukte door nog vlug even een cadeautje moet regelen. De afgelopen weken was dat hier ook regelmatig het geval. Gelukkig weet ik altijd wel een leuk cadeau te verzinnen op het laatste moment. Met deze handige shoptips heb ik in ieder geval geen last-minute shopstress!

Ondanks dat je het geen verrassing is wanneer er iemand jarig is, kom je soms toch in de cadeaustress omdat je nog niets in huis hebt. Gelukkig heb ik daar zelf een aantal trucjes voor, zodat ik mij daar geen zorgen over hoef te maken.

Cadeautjes voorraad

Wat ik het hele jaar door doe, is cadeautjes kopen waarvan ik weet dat ze tof zijn voor vriendinnen of hun kinderen. Een leuk leesboek, een tof spel of een ander leuk cadeau. Zo kocht ik bijvoorbeeld voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Lola toen ze 1 werden van die handige vakjesborden. Wij gebruiken ze hier ook dagelijks, dus ik wist dat het een nuttig en leuk cadeautje was. Mooie cadeaupapier met strikjes er omheen en je bent klaar.

Tegoedbon

Wat ook heel erg leuk, origineel en handig is als last minute cadeau is een (zelfgemaakte) cadeaubon. Super origineel en je kunt hem helemaal naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld te tegoedbon maken voor:

  • avondje oppassen
  • etentje
  • high tea
  • dagje uit
  • bioscoopje pikken

Zo kun je zelf de waarde bepalen en hoef je niet last-minute nog te gaan shoppen voor een cadeautje. Maak er iets creatiefs van en voilà, je hebt een tof cadeau.

Cadeaukaart

Wat ook altijd een fijn en handig is om te geven zijn cadeaukaarten. Het lijkt misschien saai om te geven, maar eigenlijk is het juist een fijn cadeau. Je kunt namelijk zelf je cadeautje kiezen, dus dat is altijd goed toch!? Zo shop je bijvoorbeeld bij Primera een aantal cadeaukaarten voor winkels en webshops als Bol.com en Hunkemöller. Voor de muziekfan koop je een I-Tunes cadeaukaart en voor de Netflix series kijkers hebben ze zelfs cadeaukaarten. Handig!

Genoeg keus dus om altijd op tijd een tof cadeautje te hebben!

Wat geef jij het liefst cadeau als je last-minute nog iets moet regelen?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

Spread the love

You Might Also Like