Fotodagboek Personal Persoonlijk Zomer

De 15 leukste kiekjes #36 – Augustus 2018

3 september 2018
Augustus was mij wel een maandje zeg! Feestje hier, feestje daar. Lekker druk, maar zoveel bijzondere en mooie herinneringen gemaakt. Kijk je mee naar de 15 leukste kiekjes van de afgelopen maand?

De meest bijzondere en mooie fotoshoot van de afgelopen maand was die voor de advertorial van TK Maxx. In samenwerking met deze winkel mochten Lola en ik haar back to school outfit shoppen en met onze foto (credits voor vriendlief) stonden we mega groot in het Eindhovens Dagblad. Zo tof! Een super leuke uitdaging en gaaf om voor gevraagd te worden. De foto’s zijn echt super leuk geworden.

Deze dametjes (vooral Coco) vinden het leuk om de schoenen van papa en mama aan te trekken….dan krijg je dus dit soort kiekjes. Check trouwens even Lola’s rok…hoe mooi is deze….ik ben verliefd!

Ik kreeg een hele mooie nieuwe strijkplank, waar natuurlijk ook wel even een foto van gemaakt mocht worden. Coco vond hem ook wel interessant, hihi.

Ook waren we de afgelopen maanden een paar keer op de kinderboerderij, waar de meiden zelfs de hertjes (van 2 weken oud) mochten voeren. Zo leuk! Kijk ze gaan dan!

Vriendlief en ik hadden afgelopen maand ook een hele bijzondere 24-uurs date. Met een bezoekje aan een toffe Escape Room, een wellnessboot en een heerlijke overnachting. Dat was zoooo fijn!

Natuurlijk bezochten we net als ieder jaar weer Park Hilaria, een grote kermis in Eindhoven. Het was weer leuk om rond te kijken en ook gezien te worden. Wat een heerlijk stel.

Traditie…ieder jaar een paar rondjes in de autootjes. Dit keer mocht ook Coco een paar rondjes mee, maar het was Lola die de echte scheurneus was!

Via HelloLunch ontving Lola haar super coole Yumbox met een aantal coole accessoires. Trots neemt ze hem dagelijks mee naar school. Wat een hit!

Eindelijk was dan de kinderslaapkamer van de meiden klaar, met et behang wat al twee jaar lag te wachten op zolder. Daar moest natuurlijk een leuke foto gemaakt worden. Check hier het eindresultaat van de kinderslaapkamer in foto’s.

Ook bezochten we met de hele familie pretpark Toverland. Voor ons allemaal de eerste keer. Wat hebben we genoten met zijn allen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!

Een mooi moment om voor de verandering weer eens met zijn vieren op de foto te gaan. Dat gebeurd namelijk veel te weinig.

Ijsje!!!! Tja….Coco en haar ijsje. Dit is dus niet in scene gezet. Mevrouw wist precies wat ze wilde doen met dat ijsje. Coco loves icecream!

Vorige week vierden we alweer Coco’s tweede verjaardag. Een super leuke dag, maar ook best wel een emotionele week. twee jaar alweer joh. Bizar hoe snel deze afgelopen twee jaar voorbij zijn gevlogen. Hou jij het nog bij?

Deze lieve foto maakten we van Coco op schoot bij oma. Dat snoetje, zo zoet. Ik smelt wanneer ze zo lacht.

Op Coco’s verjaardag hadden we een rustig dagje. Samen bezochten we een editie van ’t Wasven festival. Helaas alweer de laatste van deze zomer. Lola wilde graag op de foto bij dit optreden, dus hop naar het podium (met een publiek van een paar honderd man er tegenover). Dat snoetje dan ook. Nu al een fangirl! (van wie zou ze dat nou toch hebben?)

Dit waren mijn leukste kiekjes van augustus. Wat leuk om de afgelopen maand nog eens terug te bekijken in 15 foto’s. Wat hebben we het toch goed!

Deze maand hebben we eindelijk echt vakantie en daar ben ik ondertussen ook zo aan toe! Wat ga jij doen deze maand!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes

Spread the love

You Might Also Like