Personal Persoonlijk Shopping Shoptip

Waar ik blij van word #3 – Kinderkamer klaar, feestjes & een baby box

28 augustus 2018
Het is alweer ruim een maand geleden dat ik schreef over de dingen waar ik toen blij van werd. In de tussentijd heb ik weer veel genietmomentjes gehad, samen met de kids. In deze “waar ik blij van word” deel ik je favorieten van de afgelopen weken. Geniet je mee?

Coco’s 2e verjaardag

Vorige week vierden we maar liefst drie keer Coco’s tweede verjaardag. Met de kindjes op het kinderdagverblijf, op zaterdag met alle vrienden en familie en op zondag samen met ons gezinnetje. Coco had zaterdag een top feestje en kon eindelijk haar taartje eten, waar ze het al de hele week over had. Snoepkontje! Ze kreeg ook dit jaar weer veel leuke cadeautjes! Dankjewel allemaal! Over het grootste cadeau lees je trouwens binnenkort een review op Janske.nl.

Kinderslaapkamer eindelijk af!

Eindelijk was het dan zo ver. Onze kinderslaapkamer is af! Vanaf vorige week slapen onze schone slaapsters samen in hun nieuwe slaapkamer en wat zijn ze er blij mee.Ik deelde de foto’s van de make over al en wat kreeg ik veel leuke reacties. Zo tof! Ook iedereen die tijdens Coco’s feestje even ging kijken vond het super tof. Ik ben zelf ook echt super blij met het eindresultaat. Hoe we van zo’n klein kamertje toch een hele coole en knusse slaapplek hebben kunnen creëren voor onze meiden. Mooi is dat! Ik geniet er iedere dag weer van.

Leuke winacties

In de afgelopen weken mocht ik via Gottmer Uitgeverij een aantal super leuke nieuwe kinderboeken verloten met toffe winacties. Wat was dat iedere keer weer een feestje zeg! Bizar veel van jullie hebben meegedaan, echt zo tof! Coco kreeg de boekjes voor haar verjaardag cadeau en inmiddels hebben wij ze ook met veel plezier gelezen. Wat is het toch heerlijk als je kinderen zo van lezen houden en wat zijn het toch toffe boekjes. Dit waren ook echte aanraders! Binnenkort mag ik er trouwens weer eentje weggeven, zo leuk!

Baby Box

Ook ontving ik weer een aantal toffe pakketjes, waaronder via Newpharma.nl een box vol met allerlei heerlijke babyproducten en een aantal fijne goodies voor mijzelf, zoals de heerlijke Mineraliserend Waterspray verstuiver van Vichy. Perfect voor de verzorging van de kids, maar ook super leuk en handig voor in de kraammand voor je zwangere vriendin, zus of nichtje.

Naast producten voor baby’s en kinderen, kun je er ook alles vinden (ruim 30.000 verschillende producten!) voor beauty en welzijn voor jezelf en je lief. Van vitamines tot make-up, van EHBO-spullen tot nagelverzorging. Genoeg keus, en binnen 48 uur in huis (binnen 24 uur in België). De meiden vonden vooral de tandenborstels erg cool en het badeendje zwemt al rond in ons bad. Een paar producten ga ik weggeven als kraamcadeautjes, super leuk! Ik kende deze webshop nog niet. Maar mocht ik binnenkort weer iets nodig hebben, dan weet ik dat ik vanaf nu ook hier lekker uitgebreid kan shoppen.

Lola back to school

Samen met Lola mocht ik meewerken aan een toffe “Back to School” campagne van TK Maxx. We mochten samen Lola’s schooloutfit shoppen en op de foto. Met die foto kwamen we in de krant. Een hele pagina groot in het Eindhovens Dagblad. Zo gek om jezelf in de krant te zien staan. Ik wist ook niet dat het zo groot zou zijn. Maar zo gek! Lola’s reactie, toen ze het zag…ze gilde gewoon van blijdschap, zo leuk!(Jammer dat ik het niet gefilmd heb!) Ook de reacties van mensen om ons heen ,die ons hadden gespot. Zo lief! Alsof we even een klein beetje beroemd waren.

Ook het naar school gaan, nu in een échte kleuterklas, bevalt Lola super. Ze vindt het hartstikke leuk en gaat met veel plezier naar school. Zo fijn om te zien! Ik ben zoooo trots op haar!

in de krant

Zo dankbaar

Zo, dat waren een paar van onze hoogtepuntjes van de afgelopen weken. Allemaal leuke dingen waar ik zo blij van kan worden. Soms word ik wel eens flink wakker geschud wanneer ik verhalen lees van andere mama’s waarbij hun kindje ziek is of nog erger…. Dan realiseer ik mij hóe goed wij het toch hebben. We zijn zo rijk, met ons gezin, met twee gezonde meiden. We komen niets te kort. Dat is pas ech rijkdom. Daarom probeer ik nóg meer te genieten en even stil te staan bij alles waar ik blij van word. Om te beseffen dat het niet allemaal vanzelfsprekend is.

Waar wordt jij nou blij van op dit moment? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Newpharma. 

Dit vindt je waarschijnlijk ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like