Fotodagboek Mommy Stuff Personal Persoonlijk

Lieve Coco – 12 maanden in 12 dezelfde foto’s (1-2 jaar)

27 augustus 2018
Coco is weer een jaartje ouder en omdat ik iedere maand trouw dezelfde foto van haar maak, heb ik ook dit jaar weer 12 verschillende foto’s van haar 2e levensjaar. Ik zet ze hier alle twaalf voor je op een rijtje. Zoek de verschillen, zou ik zeggen!

72 brieven aan mijn dochters

Sommige mensen verklaren mij voor gek, maar ik vind het zo leuk om te doen. Iedere maand schrijf ik een brief aan mijn dochter Coco en maak ik een maandelijkse foto. Coco vindt dit altijd leuk om te doen en ik vind het vooral erg bijzonder om later terug te kijken. Zoals vandaag, wanneer ik weer 12 nieuwe foto’s heb verzameld van een heel jaar.

Bijzonder voor later

Ik kan daar echt van genieten en hoop dat Lola en Coco dit als zij groot zijn ook erg leuk vinden. Wie weet als ze zelf moeder worden, dan kunnen ze precies zien wat ze iedere maand hadden geleerd en hoe ze er uit zagen. Dat is best bijzonder. Misschien laat ik er wel een boek van afdrukken. Bij Lola stopte ik met mijn maandelijkse brieven aan haar toen ze 3 jaar werd. Nu maak ik ieder half jaar een foto dezelfde foto van haar. Coco heeft dus nog 12 brieven én maandfoto’s van mij te goed. Ik ben benieuwd wat voor mijlpalen ze de komende maanden voor ons in petto heeft!

Coco in 12 foto’s – 1 tot 2 jaar oud

(klik op foto voor een groter formaat)

Coco 1 jaar

Klein deugnietje

Oh, wat is het toch telkens weer super leuk om deze verschillen zo bij elkaar te zien. Hoe ze veranderd van een schattige baby in een kleine ondeugende peuter. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is deze foto’s vergelijken met Lola’s 12 foto’s van 1 tot 2 jaar. Die zijn ook echt te cute en ik zie toch stiekem wel veel vergelijkingen met elkaar. Zo schattig!

Maak jij regelmatig dezelfde foto van je kind(eren)? Wat vindt je van Coco’s 12 foto’s? 

Dit vindt je waarschijnlijk ook erg leuk om te lezen:

Lola – 12 maanden in 12 foto’s – 1-2 jaar

Lola – 12 maanden in 12 foto’s – 0-1 jaar

Spread the love

You Might Also Like