Kids Personal Persoonlijk

Lieve Coco – 2 jaar

26 augustus 2018
Lieve Coco,

Hieperdepiep hoera, mijn kleine grote meid. Vandaag vieren we jouw tweede verjaardag. Je bent gewoon al een peuter! Wat gaat het hard. Gisteren had ik je nog voor de eerste keer in mijn armen en huilde ik van geluk. Vandaag pink ik een traantje weg, gewoon omdat ik zo ontzettend trots op je ben. Wat ben je toch een geweldig leuk meisje en wat ben ik dol op jou, lieve Coco. Gefeliciteerd met je tweede verjaardag!

In het afgelopen jaar veranderde je van een ondeugende dreumes in een vrolijke peuter. Met je vrolijke snoet, gekke bekken en grappige streken. Je probeert altijd iedereen aan het lachen te maken en hebt bijna altijd goede zin. Je geniet van alles om je heen en hebt zoveel liefde voor muziek. Dit jaar leerde je lopen, rennen, vallen en weer opstaan. Je hebt praatjes voor tien en zingt er ook wel eens bij.

Ik kan al echte gesprekken met je voeren en geniet er van als je soms even lekker bij mij komt knuffelen. Dan ben je even weer mijn kleine baby. Daar kunnen we samen zo van genieten. Fijn vind ik dat. Je bent zo lief en zorgzaam. Alle poppen worden in huis goed verzorgd en vertroeteld en ook de baby’s op het kinderdagverblijf hebben er met jou een lieve grote vriendin bij.

Wat lijk je veel op je grote zus Lola, terwijl je ook weer zo ontzettend anders bent. Je weet jezelf goed zelf te vermaken en leert ondertussen zoveel van je grote zus. Mooi om te zien, hoe jullie zo fijn samen kunnen spelen en inmiddels zelfs samen slapen op jullie nieuwe slaapkamer.

Wat ben je toch een knappe, lieve, vrolijk meisje. Ik ben zo ontzettend trots (en een beetje verliefd) op jou, lieve Coco. Wat ben je toch leuk! Ik kijk nu al uit naar wat alle mooie avonturen dit komende jaar!

Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve schat,
Ik hou van jou!
Kusje van Mama
x

Lees hier ook mijn vorige maandelijkse brieven aan mijn dochter Coco met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand. Ook kun je alle brieven aan Lola teruglezen.

Bekijk hier de leukste foto’s van haar “2 jaar” fotoshoot:

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 26 augustus 2018 at 13:07

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de tweede verjaardag van Coco.
  Tjeetje , wat worden ze toch snel groot, hé.
  Ik zie het bij mijn kleinkinderen , ze veranderen zo snel.
  Leuk hoor, die brieven die je aan je kinderen schrijft.
  Leuk voor later.
  Fijne verjaardag Coco.

 • Maaike de Gruijter 26 augustus 2018 at 13:32

  💕