Kids Review Uittip

Uittip: Met de hele familie naar Toverland

22 augustus 2018
Afgelopen weekend gingen we samen met onze hele familie naar Toverland. Voor ons allemaal ons eerste bezoek aan Toverland. Het was een heerlijke dag en wat hebben we genoten met zijn allen! Een echte uittip voor jong en oud!

Eerste keer naar Toverland

Nog nooit eerder waren we in Toverland geweest, dus het werd wel eens tijd om te kijken wat voor avonturen we er konden beleven. Ik nodigde de hele familie uit om alvast Coco’s verjaardag én oma’s verjaardag samen te vieren. Ondanks dat het park alweer 17 jaar bestaat en helemaal niet zo ver weg ligt van Eindhoven, waren we er allemaal nog nooit geweest. Omdat ik veel positieve verhalen heb gehoord de laatste tijd, wilde ik ook eens zelf uittesten of Toverland nou écht zo’n leuke uittip is.

Fenix & Merlin’s Quest

Toverland heeft zich als pretpark de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Onlangs zijn er weer een aantal nieuwe attracties geopend zoals de super coole Fenix achtbaan én de magische boottocht bij Merlin’s Quest. Wij begonnen onze avonturen hier. Met zijn allen in een boot bij Merlijn, waarna de papa’s en ik samen in de Fenix achtbaan gingen, terwijl de rest bij de kids in de speeltuin bleven spelen. Wat een toffe achtbaan is de Fenix zeg! Wow!

Zes Werelden

Het park bestaat uit zes “werelden”, die elk een eigen thema hebben. Zo vermaakten de kids zich uitstekend in het “land van Toos”, een overdekt gedeelte van het park (fijn voor in de wintermaanden). Ik nam Lola mee in het treintje, maar deze achtbaan bleek SUPER hard te gaan. Oops! Dat was dus niet zo grappig (voor Lola dan). Lola voelde voor de eerste keer “kriebeltjes” in haar buik. Gelukkig wilde ze daarna wel meteen in de autootjes en draaiende theekopjes.

Speeltuin

Buiten was ook een grote speeltuin, waar de meiden lekker konden springen en schommelen. Ondertussen genoten wij ouders even van het zonnetje. Heerlijk zo, die afwisseling tussen attracties en een speeltuin.

Daredevils

Ondanks dat het park best groot was, lag alles toch dicht bij elkaar. Dat was wel fijn. Zo kon je makkelijk van verschillende werelddelen wisselen. Echt een aanrader trouwens om met een grote groep te gaan. Zo kunnen alle daredevils in de achtbaan, terwijl de opa’s en oma’s, en mijn hoogzwangere zusje met de kids de kleinere attracties kunnen doen.

Land van Toos

In het land van Toos kun je een paar keer per dag de show bekijken met Toos en haar vriendjes. Natuurlijk wilden de meiden hier ook wel naar toe. Na de show mochten ze ook nog even handjes schudden én op de foto met Toos. Juno vond het iets te spannend zoals je ziet. Lola en Coco vonden het een beetje spannend, maar op het eind kreeg Toos zelfs een knuffel. Lief!

Midzomeravonden

Omdat er midzomeravonden zijn in de zomer, bleef het park zelfs tot 23.00 uur geopend! Wat heerlijk om samen in het avondzonnetje te genieten van lekker eten, bij het mooiste restaurant in het park. Alsof we op de set van Lord Of The Rings waren, zo gaaf! We maakten maar meteen even gebruik van het moment door een leuke familiefoto te maken.

Lekker rustig

Het park werd ondertussen al wat rustiger en bij de achtbanen kon je meteen instappen, zonder wachttijden. Zo relaxt!

Overal feest

Er was muziek, een watershow én vuurshow én ik kroop vlug nog even alleen in de houten achtbaan. Ondertussen stal Coco de show met een wel heel erg grote ijsco. Gekke meid!

Terwijl het langzaam donker werd, genoten we van de laatste attracties en de sfeer op het park. Wat ziet het er overal knus uit!

Samen met Lola ging ik nog een rondje “paardrijden”. Jippie, wat was dat leuk!

Daarna was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Wachten tot het vuurwerk om 22:45 uur gingen we helaas niet meer volhouden met die kleintjes. We waren allemaal moe, maar voldaan.

Wat vonden wij van Toverland?

De dag zat er weer op. Wat hadden we een heerlijke dag in Toverland. Een mooi pretpark met veel leuke attracties voor de hele familie. Het park is niet te druk, er is genoeg leuks te doen voor iedereen en alles ziet er top uit. Wij gaan hier zeker nog eens naar toe, want wat hebben we genoten! Wat ons betreft een echte uittip voor de hele familie!

Ben jij wel eens in Toverland geweest? Durf jij ook in alle spannende achtbanen?

Spread the love

You Might Also Like