kinderkleding Review sale school shoplog Shopping

Back to School – Met Lola in de krant!

21 augustus 2018
Vandaag is een bijzondere dag. Vandaag sta ik namelijk samen met Lola in de krant. Het Eindhovens Dagblad om precies te zijn. Voor een “Back To School” campagne van TK Maxx mochten we namelijk op de foto én Lola een compleet nieuwe schooloutfit shoppen bij TK Maxx. Dit vonden wij samen wel een leuke uitdaging! Benieuwd naar wat we shopten én de foto’s!? Lees snel verder!

In de krant

Precies twee weken geleden kreeg ik via de mail de vraag of ik zin had om mee te werken met de TK Maxx “Back To School” campagne voor in het ED (Eindhovens Dagblad). In ruil voor shoptegoed ging ik de uitdaging aan om samen met Lola een back to school outfit te shoppen in het TK Maxx filiaal in Eindhoven zodat we hiermee een toffe foto konden maken voor de campagne in de krant.

Hippe sneakers

Lola vond het super cool dat ze in de krant zou komen staan en wilde graag met mama gaan shoppen. Diezelfde zaterdagochtend gingen we samen naar de stad en al snel vonden we 3 paar super toffe sneakers. Twee voor Lola, één voor mama. Ik kocht al eerder sneakers voor Lola bij TK Maxx, dus ik wist dat ik deze daar wel leuke kon vinden. De dag daarvoor kwam ik er per toeval achter dat Lola nog maar één paar passende schoenen had, dus dat kwam perfect uit!

Shopperdeshop

Daarna ging ik op zoek naar een leuke outfit en vond tussen alle kleren een super stoer jeans tuinpak. Ik was op slag verliefd en super blij dat hij mega was afgeprijsd. Score! Daarna moesten we natuurlijk nog de nodige back to school accessoires shoppen zoals een drinkbeker én een coole rugzak. Dit was Lola’s favoriete onderdeel. Ze vond alle tassen zo mooi, maar deze unicorns vonden zowel mama als Lola mooi. Die nemen we mee!

Missie geslaagd!

Bij de kassa aangekomen kwamen we precies uit op het bedrag waarvoor we mochten shoppen. Missie geslaagd dus. Een complete back to school outfit én stoere sneakers voor mama. Yes!

Fotomodel

’s Middags gingen we op de foto met alle nieuwe aankopen en deden we net alsof we naar school liepen. Lola vond het helemaal leuk en “acteerde” goed mee. Toen we na zo’n 10 minuten klaar waren met foto’s maken vroeg ze wel of ze dan nu écht naar school mocht. Hihi. Tja,dat zou ik ook wel willen met zo’n toffe outfit!

Deze producten heb ik gekocht (en staan op de foto’s):

Clarks gouden damesschoenen 29,99
Converse neon sneakers 19,99
Madison Dakota unicorn rugzak 9,99
Juicy Couture unicorn drinkfles 4,99
Garcia spijker jumpsuit 14,99
en daarbij kochten we Vans sneakers voor Lola voor 19,99

Merk pareltjes scoren

Goed gescoord toch? Zoveel toffe merkkleding, sneakers en schoolspullen voor minder dan €100,-. Ik zeg, goed gescoord! Eigenlijk kom ik te weinig bij TK Maxx. Ondanks dat niet alle merken mijn smaak zijn hebben ze er toch vaak pareltjes tussen hangen, waar ik héél erg blij van word!
Zo ziet de campagne er (als het goed is) uit:

Wat vindt jij van Lola’s back to school outfit? Shop jij ook wel eens bij TK Maxx?

Spread the love

You Might Also Like

 • Guusje 21 augustus 2018 at 06:57

  Superleuk! Mooie outfit en ik ben jaloers op Lola’s sneakers 🤭

 • Bregje 21 augustus 2018 at 07:59

  Wat supergaaf Jans, past echt perfect bij jullie!! 😍

 • Maaike de Gruijter 21 augustus 2018 at 19:27

  Aah wat leuk zo!

 • Will 23 augustus 2018 at 07:45

  Leuke kleding, vooral de schoentjes van Lola.
  Sneakers, tip voor mijn dochter.
  Mijn kleindochters zouden daar de blits ook wel mee willen maken.
  Gelukkig is dat nu de taak van de ouders.
  Ik ken TK Maxx niet.
  Trouwens, wat een koopje, al die spullen!

 • Maxime van Heumen 23 augustus 2018 at 09:57

  Ontzettend leuk! Ik word hier vrolijk van. Liefs