Review school Shoptip

Back 2 school met de Yumbox van HelloLunch (shoptip)

16 augustus 2018
Volgende week starten hier de scholen weer en hoewel we nog even genieten van de zomervakantie hebben we er ook wel weer zin in. Zeker nu Lola helemaal klaar is om “back to school” te gaan met haar coole Yumbox van HelloLunch. Vanaf nu kunnen we namelijk van iedere schoollunch een klein feestje gaan maken!

HelloLunch

Een paar jaar geleden ontmoette ik Katrien tijdens het Feel Good & Shop Event in Veghel. Ze was zo ontzettend enthousiast over al haar vrolijke lunchboxen en toffe extra accessoires welke ze verkocht in haar webshop HelloLunch. Omdat Lola toen nog lang niet naar school ging besloot ik nog even te wachten met het aanschaffen van een lunchbox. Maar één ding wist ik zeker, voor de perfecte lunchbox moest ik bij HelloLunch zijn.

Back to school

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en gaat Lola naar de basisschool. Over een paar dagen mag ze beginnen in een echte groep 1/2 klas met twee nieuwe juffen en heel veel nieuwe kids. Super spannend, maar vooral erg leuk! Voor de vakantie heeft ze al 2 maanden in een speciale instroomgroep gezeten, dus ze weet al een beetje hoe het allemaal gaat op de grote school.

Toen nam ze drie keer in de week haar broodtrommeltje mee met daarin standaard 3 sneetjes brood. Telkens weer dacht ik, dit kan veel leuker, gezonder én lekkerder. Ik moest weer aan Katrien denken en haar toffe lunchboxen en besloot om Lola voor het nieuwe schooljaar ook blij te maken met ook zo’n mooie Yumbox.

Een feestje in een lunchbox

Natuurlijk koos Lola voor de roze Yumbox, en gelijk heeft ze, want hij is inderdaad super gaaf! De Yumbox heeft 6 vakken, die ieder afzonderlijk lekvrij afsluiten, door de speciale deksel.  Hierdoor kun je ook yoghurt, kwark of bijvoorbeeld appelmoes meegeven in de lunchbox. Door de verschillende vakken kun je brood, rauwkost, fruit of andere lekkere dingen tegelijk meegeven, zonder dat het een het ander vochtig maakt. Ideaal voor een gevarieerde, gezonde en lekkere lunch!

Handige info

Afmetingen: 22cm x15cm x 5cm | Materialen: buitenkant: kunststof, binnenkant: plastic, clip: silliconen | BPA en Ftalaten vrij | Kan in de vaatwasser, magnetron en koelkast (yes!) | De Yumbox lunchtrommel is af te sluiten met een flexibele clip (silliconen), en makkelijk te openen voor grote en kleine handen (handig voor de kids!) | De binnenkant kan eruit worden gehaald en is dan makkelijk schoon te maken (handig voor de mama’s!).

Leuke extra accessoires

Naast de Yumbox kun je bij HelloLunch nog véél meer toffe accessoires shoppen om van iedere lunch een feestje te maken met alles er op en er aan! Zo kun je kiezen uit mega veel hippe prikkertjes, toffe uitstekers, siliconen bakjes, koeltasjes en nog véél meer leuks! Alles ziet er even vrolijk uit, helemaal leuk! Waarschuwing: kiezen is vrijwel onmogelijk…dus shoppen op eigen risico, hihi.

Wat vinden wij van de Yumbox?

Vanaf het eerste moment dat ik Lola liet zien wat precies de bedoeling was van haar nieuwe Yumbox, was ze direct super enthousiast. Samen maakten we figuurtjes van komkommer en kaas en liet ik haar zien hoe ze van haar lunch een feestje kon maken. Ze wilde meteen naar school met haar volle lunchbox. Nog heel even wachten meisje!

Ook de uitstekers en prikkertjes vond ze geweldig om te gebruiken voor haar lunch. Alleen het klaarmaken van haar lunchbox was al een feestje op zich. Ze kan niet wachten tot ze hem volgende week mee naar school mag nemen! De Yumbox is hier dus nu al een groot succes!

10% korting op jouw Yumbox!

In samenwerking met HelloLunch mag ik jou t/m 31 augustus 2018 10% korting geven op je Yumbox met de kortingscode Hellojanske10. Je shopt de Yumboxen hier!

Kende jij deze toffe lunchboxen al? Wat krijgt jouw kind mee naar school als lunch?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met HelloLunch.

Dit vindt je misschien ook tof om te lezen:

   

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 16 augustus 2018 at 10:12

  Wat een handige lunchbox, zo met al die vakjes.
  Even op HelloLunch kijken.
  Bedankt voor de tip!

  • Janske 16 augustus 2018 at 10:15

   Jaaa! Super leuk voor de kleinkinderen 🙂