Beauty hotspot Mommy Stuff Review Uittip

“Spannende” 24-uur date met mijn lief (uittip & hotspot!)

11 augustus 2018
Soms moet je er als ouders gewoon even tussenuit. Lekker weg met zijn tweetjes, zonder de kid(s). Maar wat ga je dan doen? Kies je voor iets standaards, of ga je voor iets “spannends” en nieuws. Wij kozen voor dat laatste en gingen op een wel hele bijzondere 24-uur date! Lees hier een uitgebreid verslag van deze bijzondere uittip & hotspot in één!

Een bijzondere combi

Escape rooms zijn helemaal hot tegenwoordig. Overal om je heen zie je ze in alle soorten en maten. Zelfs op mijn werk hebben we sinds kort een (virtual reality) escape room. Gek genoeg had ik er zelf nog nooit een gespeeld, terwijl ik dol ben op dat soort spelletjes!

Een paar weken geleden kreeg ik het bericht dat er in Mill een nieuwe escape room was geopend in een hotel. Niet zomaar een escape room, maar eentje waar je ook met 2 tot 4 personen kunt “ontsnappen”. Dat klonk voor mij als de perfecte mogelijkheid om een datenight mét overnachting te boeken met vriendlief. We waren namelijk wel weer eens toe aan wat quality time met zijn tweetjes. Samen ontsnappen uit een escape room en daarna lekker blijven slapen in hetzelfde hotel is wel een verrassende date. Kun je meteen je relatie testen, toch?

Ik mailde meteen terug en kwam er achter dat er ook nog een wellnessboot direct naast het hotel ligt. Oehhhh, ook nog een dagje relaxen in de sauna, dat maakte dat date helemaal compleet! Diezelfde dag regelde ik nog een oppas voor de kinderen, vriendlief een dagje vrij op zijn werk en we konden uitkijken naar onze 24-uur date. Yes!

Heetste dag ooit

Na een lange werkdag, nog even vlug avondeten samen met de kids én opa en oma, konden we vertrekken voor onze 24-uur date. Onze bestemming; City Resort Hotel Mill. Na een half uur rijden waren we er al en konden we direct inchecken. Helaas was het uitgerekend die dag de warmste dag in de Nederlandse geschiedenis, en was er helaas geen airco in de kamer, dat was dus wel even balen. Helaas was het hele hotel volgeboekt, dus ook geen mogelijkheid voor een upgrade naar een kamer met airco. Daarom besloten we ons even op te frissen en alvast naar de bar te gaan. Daar was het heerlijk cool en konden we even bijkomen van de hitte.

Escape room London

Om 21:30 uur mochten we beginnen aan onze allereerste escape room. Bij Escape Mill kun je sinds 22 juni 2018 in 6 verschillende escape rooms proberen te ontsnappen. In de themakamers London, New York, Pub, zomer, winter en cruise kun je als groep, maar ook als koppel (New York en London) een escape room spelen. Ideaal voor een “spannende” date of misschien we dé ultieme relatietest. Kun je meteen zien hoe goed jullie kunnen samenwerken!

Na een leuke kennismaking met de makers achter deze escape room was het tijd om de “London” kamer te betreden. Spannend! Zonder spoilers vrij te geven over deze escape room, kan ik verklappen dat we flink wat gepuzzeld hebben. Soms wat lastig, soms eenvoudiger. We hebben vooral veel gelachen ondanks dat we net niet binnen de tijd “ontsnapt” waren. Best oke voor een eerste keer, toch? Na afloop hadden we nog een leuk gesprek met de makers en maakten we een foto bij de fotowand. Wij vonden deze ecsape room van Escape Mill echt super leuk en gaan dit zeker vaker doen! Misschien tijdens de volgende date maar voor de New York kamer gaan?

Na een zwoele nacht was het tijd voor een uitgebreid ontbijtje. Het ontbijtbuffet was inbegrepen bij de overnachting, dus we konden heerlijk buiten ontbijten. Lekker hoor, even zonder (zeurende en treuzelende) kids, rustig genieten van je ontbijt. Heerlijk! Daarna was het tijd om uit te checken en kon ons relaxdagje beginnen in de Wellnessboot.

De Wellnessboot

Vanaf half 11 waren we welkom bij de Wellnessboot, pal naast het hotel. Voor mij was het de allereerste keer naar de sauna, dus best een beetje spannend. “Wat is precies de bedoeling, trek ik die hitte wel nu met mijn hoge bloeddruk. Vind ik het wel echt relaxt?” Allerlei vragen in mijn hoofd. 

Eenmaal binnen kreeg ik snel antwoord op mijn vragen tijdens de rondleiding door een van de vriendelijke medewerkers. Ook gaf ze mij advies wat ik het beste wel en niet kon doen met mijn hoge bloeddruk klachten. Dat was wel erg fijn. Daarna was het vooral genieten, genieten en genieten. Verschillende zwembaden, jacuzzi’s en sauna’s probeerden we allemaal uit. Even ontspannen in de tuin op een bedje met een boekje erbij of lekker zwemmen in het buitenzwembad.

Echt een aanrader!

Ook deed ik de Kuusi Rasul scrub behandeling en voelde mij daarna als herboren. Zo’n zachte huid kreeg ik hierdoor. Echt een aanrader! De rest van de dag was super ontspannend. We aten lekker kipwraps en nacho’s en genoten vooral van alle rust. De Wellnessboot was ruim opgezet en je hoefde nergens te wachten. Het personeel en de andere bezoekers waren allemaal erg vriendelijk en de sfeer was goed. Helemaal zen reden we aan het eind van de middag weer richting huis.

Onderweg besloten we nog even naar de Ikea te gaan om te eten én te shoppen (even vergeten hoe relaxt dat ook alweer was zonder kids!). En daarna waren we nog nét op tijd thuis om de dametjes nog een kusje te geven voor het slapen gaan. De perfecte afsluiting van een geweldige 24-uur date. Wat hebben we genoten met zijn tweetjes! Even echt quality time met 2 bijzondere uitjes binnen 24 uur. Het leken er wel 48!

Wat ons betreft een echte aanrader voor alle papa’s en mama’s die wel een (ont)spannende date kunnen gebruiken!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met City Resort Hotel Mill, The Wellnessboot & Escape Mill. 

City Resort Hotel Mill heeft verschillende combideals voor de escape rooms en de wellnessboot. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook in een echt vliegtuig slapen en nog veel meer toffe activiteiten doen in het hotel! Check de website voor alle info!

Ga jij ook wel eens op 24-uur date met je lief? Zou jij onze combidate ook leuk vinden om te doen?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Eline 11 augustus 2018 at 08:49

  Klinkt super! Je bloeddruk is nog niet onder controle?

  • Janske 14 augustus 2018 at 10:56

   Jawel, die is (zo ver ik weet) stabiel nu 🙂

 • Bregje 11 augustus 2018 at 14:05

  Heel erg leuk Jans! ❤

  • Janske 14 augustus 2018 at 10:56

   Het was écht genieten! Even weer een positieve boost voor onze relatie…fijn!

 • Will 13 augustus 2018 at 16:43

  Sinds de kinderen hoog en droog op zichzelf wonen met hun gezinnetjes, ben ik 7 dagen per week op date met mijn man. Ha , ha, ha.
  Zo’n escape room, dat heb ik nog nooit gedaan, lijkt mij wel spannend.
  Jammer dat jullie op zo’n warme dag geen airco op de kamer hadden, dacht dat ze dat tegenwoordig wel op alle kamers zouden hebben. Niet dus..
  Wat een leuk hotel in zo’n vliegtuig en dan zo’n schip als welness , grappig hoor?
  Gelukkig voor jullie was daar ook een heerlijk buiten zwembad.

  Zo’n dagje uit zonder kinderen is toch wel gezellig.
  Hebben wij vroeger ook wel eens gedaan, lekker een weekendje naar een leuke stad, er eens helemaal uit, oma paste dan graag op.
  Nu ben ik zelf oma en pas nu op de kleinkinderen als zij nodig toe zijn aan een dagje relaxen.
  Zo gaat dat!!

  • Janske 13 augustus 2018 at 16:46

   Dat heb je goed geregeld Will! Ik kijk nu al uit naar wanneer de kinderen op kamers gaan 😉 Haha, nee hoor! Nog even genieten van het samen zijn. Maar inderdaad soms even een leuke date met zijn tweetjes is ook erg fijn!

 • Daenelia 14 augustus 2018 at 10:53

  Ik geef het toe. Ik ben continue op een 24-uurs date met mijn gozer. Gisteren nog, vlogen we samen naar een ijsplaneet, en repareerden we mijn ruimteschip. En als we daar genoeg van hebben, dan ligt Midden-Aarde nog op ons te wachten. 🙂 Tja. Geen kids, het heeft ABSOLUUT voordelen XD
  Wat ook leuk was, was onze avond uit met kersverse ouders. Leuk voor hen, omdat ze even ontspanning konden opzoeken, leuk voor ons omdat we even konden genieten van hun bahbie die absoluut het middelpunt van de belangstelling wilde zijn. Soms is er even tussen uit met vrienden (met of zonder kids) ook al erg leuk. Voor ons misschien leuker, omdat we al zoveel gezellige tijd met elkaar doorbrengen.
  Overigens vindt de echte relatietest plaats in Ikea. Iedereen weet dat toch?

  • Janske 14 augustus 2018 at 10:54

   daarna tijdens het monteren toch pas 😉 hihi

   • Daenelia 14 augustus 2018 at 11:04

    Jaaa, maar dan moet je wel eerst de Ikea nog gezamelijk uitkomen! 😛 Dan is het monteren de tweede stap die je op kan breken!
    Maar goed, dan kun je het weer goedmaken door op een 24-uurs date te gaan, denk ik.

    • Janske 14 augustus 2018 at 11:05

     Haha, precies!