Review Shoptip

Shoptip: Hip in de regen

10 augustus 2018
Na regen komt zonneschijn, of is het nu juist andersom? Ik kan alleen maar roepen; “Ein-de-lijk!”, vooral vanwege de natuur, die zo dorstig is. Maar ook omdat ik nog steeds hip voor de dag kan komen in mijn nieuwe regenjas! Laat die regen maar vallen!

Hippe regenjas

Had jij vroeger ook zo’n hekel aan de regen en aan je kleffe regenpak? Je minst modieuze item uit je kledingcollectie, met stip op één. Gelukkig kun je er tegenwoordig ook hip bijlopen in een regenjas. Dat maakt het allemaal een stuk aangenamer, toch? Ik had al een fijne en hippe zomerregenjas, maar inmiddels heb ik ook al een hele fijne gescoord voor het najaar. Best wel nodig ook, want met ruim 20 kilo minder op de weegschaal had ik dus geen passende winterjas meer.

Klaar voor het najaar

Ik koos voor een hippe winterregenjas van het Deense merk Danefae, in een mooie petrol kleur in maatje L. Het is een nette maar sportieve winterregenjas, welke ook als normale winterjas gebruikt kan worden. Ideaal! Zo ben ik meteen klaar voor het najaar!

Uiteraard heb ik de jas alleen nog maar kunnen passen in deze temperaturen, maar hij zit perfect! Hij sluit netjes aan en is niet zo dik, door de speciale thermovoeringen. Dat vind ik wel een plus, zo voel ik mij niet meteen zo’n Michelin poppetje, maar juist slanker. Ook de afwerking is erg mooi, de capuchon goed aansluitend én je kunt hem lekker hoog dichtsnoeren. De vakken met ritsen en het feit dat je de rits vanaf onder ook kunt openen (handig voor tijdens het fietsen) vind ik ook echte pluspunten. Het enige wat voor mij niet had gehoeven is het koord om de jas heen, dus die laat ik er lekker af denk ik.

Hipinderegen.nl

In de webshop Hipinderegen.nl kun je alles vinden waarmee je hip de regen in kunt. Zo hebben ze er verschillende modellen regenjassen, poncho’s, regenbroeken, laarzen en paraplu’s. Geen suffe zweetpakken, maar vrolijke, moderne en hippe kleding waarmee je iedere bui kunt trotseren. Daar kan ik nou blij van worden!

Regendans?

Best zonde eigenlijk, dat wij (bijna) allemaal een hekel hebben aan de regen. Zodra we zien dat het regent beginnen we te zuchten en blijven we het liefst binnen. Terwijl je kids een sprongetje maken zodra ze zien dat het regent. Zij worden alleen negatief beïnvloed door onze mening over de regen, onze reactie weerspiegelt op hen. Eigenlijk is dat best zonde, kinderen vinden de regen namelijk vaak juist een feestje. Waarom maken wij er zelf dan ook geen feestje van en dansen we samen met ze mee in de regen? Maar wel in een hippe regenjas dan hè?!

Heb jij ook een hippe regenjas? Wat vindt je van die van mij?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Hipinderegen.nl.

 

Spread the love

You Might Also Like