Fashion Kids kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #3 – BANBANG Copenhagen AW18 “Monkey Business” collectie

9 augustus 2018
Soms zie je mijn dochters in kleding lopen, die mega opvallend, kleurrijk, vrolijk en soms nét een tikkeltje hysterisch is. Waarschijnlijk dragen ze op dat moment kleding van het Deense merk BANGBANG Copenhagen. Ik vind dit merk zo ontzettend leuk en heerlijk “kinds”, maar dan ook echt met een bang! Ook de nieuwe collectie is weer heerlijk over de top! Hier wordt je toch vrolijk van?

Janske’s kidsfashion musthaves #2

“Je moet er van houden” is zeker een gedachte die waarschijnlijk bij veel mensen voorbij zal komen wanneer ze de collectie van BANGBANG Copenhagen zien. Je moet er ook wel lef voor hebben, want het zijn geen standaard basics. BANGBANG Copenhagen staat voor vrolijke, lekker zittende kleding voor kids. Geen standaard roze voor meisjes en blauw voor jongens, maar kleding die lekker gemixt kan worden en staat voor de vrolijke karakters van kinderen.

BANGBANG Copenhagen AW18 “Monkey Business

 

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van BANGBANG Copenhagen.

Deze collectie van BANGBANG Copenhagen is voor de leeftijd van 0 tot 13 jaar én een aantal items voor hippe mama’s.

Mijn favorieten van deze collectie

Wat zijn mijn favorieten? Ik vind de kleding van BANGBANG Copenhagen echte eyecatchers. Met één item van dit merk geef je de outift van je kind meteen dat “BANG” effect! Ik ben dol op alle “dots” stippen items, maar ook alle fluffy ijsjes op gekke fuzzy’s met feesthoedjes zijn dé perfecte verjaardagsoutfits! Ook de vrolijke maillots en sokken zijn te gek om je outfit mee compleet te maken. Daar wordt je toch blij van?

Lola in haar favoriete BANGBANG Copenhagen jurk

Lola & Coco in BANGBANG Copenhagen

Wanneer Lola of Coco iets dragen van dit merk krijgen ze altijd complimentjes over hun outfit, zo leuk! Toch jammer dat veel mama’s het niet durven te kopen voor hun kids, kinderen mogen toch best nog even kind zijn? Lola en Coco vinden hun BANGBANG Copenhagen outfits trouwens altijd helemaal geweldig, dus dat is ook wel fijn. Zo lang dat zo blijft, zal er hier altijd wel een “BANG” item in hun kledingkast te vinden zijn.

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van BANGBANG Copenhagen?

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

 

Spread the love

You Might Also Like