Giveaway Kids Shoptip winactie

Dikkie Dik – Lente, zomer, herfst en winter (boek + dvd) – winactie # 49

6 augustus 2018
Mijn jongste spruit Coco is dol op boekjes lezen. Vooral “zelf” lezen vindt ze helemaal leuk. Het voorlezen begint ze nu eindelijk te waarderen. Vooral korte verhaaltjes zoals de verhalen van Dikkie Dik vindt ze reuze interessant en “leest” ze aandachtig mee. Sinds kort is er weer een nieuw Dikkie Dik boek te koop, genaamd “Dikkie Dik – Lente, zomer, herfst en winter”, met daarbij een gratis DVD. Coco krijgt hem voor haar 2e verjaardag en guess what…jij kunt ook een exemplaar winnen!

Jeugdsentiment

Zelf groeide ik als kind op met Dikkie Dik op TV bij Sesamstraat. Ik genoot van al zijn avonturen met zijn vriendjes. Zo leuk dat na ruim 40 jaar de kinderen tegenwoordig nog steeds dol zijn op deze beroemde kat. Zo bijzonder dat bijna elk Nederlands huishouden wel een Dikkie Dik boek in huis heeft (gehad).

Als kraamcadeau kreeg ik vier jaar geleden al een paar mooie Dikkie Dik prentenboeken. Deze worden nog steeds regelmatig gekozen uit de (mega volle) boekenkast, vooral Coco wil graag vaak Dikkie Dik lezen. Zo leuk! Hier is Dikkie Dik dus nog steeds erg populair.

Gratis DVD

Tegenwoordig hebben veel van de Dikkie Dik boeken ook een DVD erbij zitten, zodat je alle 16 verhaaltjes ook kunt bekijken op j of DVD speler. Super leuk! Zo ook dit nieuwste Dikkie Dik boek.

Lente, zomer, herfst en winter

“Het leventje van Dikkie Dik ziet er in de zomer natuurlijk heel anders uit dan in de lente, herfst of winter. In dit dikke voorleesboek neemt de ondeugende kat je mee op avontuur. Zo zoekt hij paaseitjes in de lente, gaat hij naar het strand in de zomer, woedt er een storm in de herfst en gaat Dikkie Dik sleetje rijden in de winter. In de dikke voorleesbundel zijn per seizoen vier spannende verhaaltjes verzameld. ”

WINACTIE (= gesloten / winnaar staat hier onder)

Namens Gottmer Kinderboeken mag ik een exemplaar van Dikkie Dik – Lente, zomer, herfst en winter (boek + dvd) weggeven! Hoe gaaf is dat!?

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten voor wie jij dit leuke boek (+ dvd) wilt winnen!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 12 augustus 2018. Op maandag 13 augustus maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Je koopt deze én andere leuke boekjes van Dikkie Dik hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5b67548408e24_selected-products” products=”1001004010936618,9200000085027280,9200000015511541,9200000009984067,9200000090489844,9200000015511693″ name=”Dikkie Dik” sub_id=”” link_color=”F28D0A” subtitle_color=”FF1B0A” pricetype_color=”000000″ price_color=”CC0E5A” deliverytime_color=”05F73D” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

De winnaar van deze winactie is geworden: Majonne Twigt. Van harte gefeliciteerd! Neem je even contact op via info@janske.nl?

Spread the love

You Might Also Like

72 Comments

 • Reply Lindsey roosen 6 augustus 2018 at 06:44

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luuk van 1,5.
  Hij zou dit prachtig vinden!

 • Reply elisabeth maria martina
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 06:45

  leuke actie verras mijn kleinzoon maar met dit mooie gebaar

 • Reply G.T.
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 07:41

  Wij hebben het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik. Dat is een hele poos favoriet geweest. Nu wat minder. Ik vind trouwens sommige verhaaltjes wel wat ‘raar’ qua strekking of taalgebruik. Bijv de mot die verbrandt in de vlam of de worm in de appel die opgegeten wordt.
  Ik zou dit boek willen winnen voor het zoontje van een vriendin die deze maand 1 jaar wordt. Zij zijn ook dol op leuke kinderboeken!

 • Reply Mariska Ansems
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 07:49

  Die zou mijn neefje, nu 1,5 jaar super vinden.
  Geboren als prematuur met 30,5 weken…. best een angstige tijd mee gemaakt.
  En nu een echte dreumes die heel goed zijn schade heeft ingehaald.
  Boekjes kijken/lezen is een favoriet … en dikkie dik is gewoon geweldig!

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen 6 augustus 2018 at 07:49

  Super leuk voor onze 2 dochters we houden van boeken en voorlezen en ook hier is Dikkie dik een van de favorieten.

 • Reply Sibel 6 augustus 2018 at 07:51

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn pasgeboren dochtertje! 😊 Zo hebben we binnenkort urenlang plezier! Ik ben helemaal verliefd op Dikkie Dik! 😍

 • Reply merel 6 augustus 2018 at 07:58

  Voor Viv van bijna 2 dol op poezen ons lieve nichtje

 • Reply Betti Scheringa 6 augustus 2018 at 08:00

  Doe heel graag mee voor onze 2 dochters en mijn gastkinderen
  Dikkie dik is en blijft altijd heel erg leuk

 • Reply Linda 6 augustus 2018 at 08:22

  Ja graag voor onze nova van 2 🙂 Dikkie dik fan van t 1e uur ( van haar boekenleven 😉 ) en natuurlijk voor mezelf, dikkie dikfan van t echte 1e uur 🤣. Heerlijk de verhalen over die heerlijke rode kat & al zijn vriendjes.

 • Reply Jolien Versluis 6 augustus 2018 at 08:27

  Wat een leuke winactie. Onze dochter Lily is ook dol op de avonturen van Dikkie Dik! Ik doe daarom graag mee voor haar.

 • Reply Cobi 6 augustus 2018 at 08:28

  Ik doe graag mee voor Mn kleine mannetje

 • Reply Manuela 6 augustus 2018 at 08:30

  Het boek ziet er leuk uit! Ik doe dan ook graag mee voor mijn 2 zonen van 3 jaar en 9 maanden.

 • Reply Manon
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 08:42

  Mijn zoontje houdt heel eeg van dikkie dik, het dubbeldikke voorleesboek heeft zwaar te lijden in dit huis! Dus een beetje frisse inbreng zou vooral voor papa en mama heel welkom zijn!

 • Reply Marjolein 6 augustus 2018 at 08:49

  Hoihoi, mijn dochtertje scheelt een paar daagjes met Coco en is ook helemaal fan. Ze zit vaak hardop te giechelen als ze zelf het boekje leest. Een nieuw boek is zeker welkom! Groetjes Marjolein

 • Reply Femke Dekker 6 augustus 2018 at 08:54

  Onze Teun van 2 is dol op Dikkie Dik. Wij zouden heel blij zijn met deze leuke prijs!

 • Reply Eline 6 augustus 2018 at 09:03

  Super leuk! Ik zou hem graag winnen voor mijn dochtertje Yara (2,5) en zoontje Dex (9 maanden). Beiden zijn gek op boekjes, én Dikkie Dik!

 • Reply Cindy 6 augustus 2018 at 09:19

  Super leuk, ik weet zeker dat Aimée dit geweldig zou vinden. Een mooie aanvulling op de Dikkie Dik boekjes die we al hebben!

 • Reply Majonne Twigt 6 augustus 2018 at 09:21

  Ook hier is Dikkie Dik nog mega populair bij mijn kleuter. Ik zou dit boek graag willen winnen voor haar klas. Kosmisch thema is in de onderbouw altijd gerelateerd aan de seizoenen. Dit zou super leuk en handig zijn voor in de klas en wat zou mijn dochter trots zijn als ze dit aan de klas mag geven.

 • Reply Jeanet Sandink 6 augustus 2018 at 09:26

  Heel graag voor de dochters van mijn zus en zwager ..
  welke al heel wat hebben moeten doorstaan met hun jongste dochter ..
  dit zou zeker van pas komen bij hun …

 • Reply Annemieke 6 augustus 2018 at 09:39

  Ooh, die zou ik super graag winnen voor onze jongste dochter Femke. Wie weet dat ze die dan ook op haar 2e verjaardag krijgt (ze is net ietsje jonger dan Coco) 😉 Haar broer en zus zullen er waarschijnlijk ook nog wel van meegenieten, want dikkie dik blijft hier ook nog een van de favorieten

 • Reply Heidie
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 09:42

  Mijn dochter vindt Dikkie Dik nog leuk maar ze is er al iets te groot voor. Ze heeft de Dikkie Dik knuffel wel nog op haar bed staan.
  Daarom doe ik bij deze actie graag mee voor ons kleine nichtje die bijna 1 jaar is. Een extra Dikkie Dik verjaardagscadeau zou natuurlijk heel erg leuk zijn.

 • Reply M 6 augustus 2018 at 09:47

  Oh wat een mooi boek. Ik heb hier thuis 2 grote dikkie dik fans. Allebei hebben ze knuffels van dikkie dik die overal mee naar toe gaan! Dus dit zouden ze geweldig vinden!

 • Reply Stephanie Hendrikx van der Pol 6 augustus 2018 at 10:21

  Die zou ik graag voor mijn moeder willen winnen! 15 Augustus mag ze 60 jaar worden, en op deze datum ben ik uitgerekend van haar eerste kleinkind!

 • Reply Manon Laurier 6 augustus 2018 at 10:33

  Super gave winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Zij is helemaal dol op Dikkie Dik. Ze heeft ook een knufffel van Dikkie Dik waar ze altijd mee slaapt. Zelf noemt ze hem Mauw. Ik zou het heel leuk vinden om samen met haar een boekje vol Mauw te kunnen lezen!

 • Reply Cindy Framke 6 augustus 2018 at 10:51

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. En als zij daar te groot voor zijn kunnen ze hem aan hun kleine zusje geven die nu nog in mijn buik zit

 • Reply Marian B
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 10:55

  Wat leuk voor mijn dochtertje Sanne. Ze is dol op katten en Dikkie Dik vind ze erg leuk, de twee boekjes die we hebben vindt ze erg leuk. Dit seizoenenboek zal zeker in de smaak vallen, dus ik doe graag een poging.

 • Reply Jikke 6 augustus 2018 at 11:30

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor een nu nog anonieme zwangere in mijn omgeving. Eerste kindje, nog pril. Dus ik kan nog geen naam noemen. Maar dit zou echt een tof cadeau zijn voor haar.

 • Reply Maaike de Gruijter 6 augustus 2018 at 12:10

  Oooh deze vindt onze Luuk echt geweldig!!!! Hij zag het bovenste plaatje en zei meteen “dikkie dik!”. Nu ik heb gezegd dat ik ga proberen te winnen loopt ie alleen maar “dikkie dik winnen” 🙈

 • Reply Will 6 augustus 2018 at 12:17

  Wat een leuk boekje. Die ken ik nog niet.
  En ook nog met een dvd, dat is leuk.
  De boekjes van Dikkie Dik zijn graag geziene gasten in ons huis.
  De jongste kleindochters pakken de boekjes regelmatig als ze willen plaatjes kijken of voorgelezen willen worden.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag weer een kansje.
  Fijne dag nog !

 • Reply Danielle Orij 6 augustus 2018 at 12:53

  Voor onze dochter Evie van bijna 3 jaar zou ik dit boek heel graag willen winnen.
  Ze is een echte “dikkie dikkie” fan 😍
  We lezen elke avond voor uit een dikkie dik boek. Dus een nieuwe zou heel welkom zijn!

 • Reply Mariska Zonneveld 6 augustus 2018 at 13:08

  Super super toffe winactie! Mijn zoontje is groot fan en zou het liefste hij zelf ook een “echte” oranje poes willen hebben, met natuurlijk de naam dikkie dik! Haha.. (wie weet misschien ooit in de toekomst 😅) Ik lees de verhaaltjes van dikkie dik elke avond voor.. echt grote favoriet dus! We zouden heel erg blij worden van nieuwe verhaaltjes.. (vooral mama, want de Verhaaltjes die we nu hebben ken ik ondertussen uit mijn hoofd!)
  Ik volg op facebook (ook gedeeld) en instagram (HeavenLeighBooks)..

 • Reply Anna
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 13:18

  Ik doe heel graag mee!!

  Facebook: An Na

 • Reply Sabine Hensens
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 14:16

  Mijn kleine man is een Dikkie Dik fanaat! Hij kan geen genoeg krijgen van de vier boekjes die we hebben. Het lijk me heel leuk om een kansje te maken en hem te verrassen met dit leuke boek en dvd 🙂

 • Reply Nienke 6 augustus 2018 at 14:48

  Super leuk voor Mels! Hij wordt as zondag 2 jaar en is ook een mega Dikkie Dik fan!

 • Reply Linda Raaijmakers
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 15:06

  Ik doe heel graag mee voor ons nichtje Tess die dol is op Dikkie Dik 😀 Ik volg je via Facebook (Linda Raaijmakers) en instagram (@lindaenbjorn)

 • Reply Claudia Diependaal
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 19:05

  Ik doe heel erg graag meevoor mijn zwangere zusje! Lekker steaks voorlezen aan mijn neefje of nichtje! Ik doe mee op Facebook Claudia Diependaal en op Instagram Diependaal!

 • Reply Djotie 6 augustus 2018 at 19:51

  Ik kan mij nog goed herinneren dat voorlezen een hele uitdaging was. Gelukkig kan hij het nu wel waarderen. Dikkie Dik is ook een favoriet. Binnenkort is mijn zoontje jarig en dit boek zou een heel mooi cadeau zijn.

  Facebook: Djotie-Ananda Jita das

 • Reply Janneke 6 augustus 2018 at 20:11

  Wauw super gaaf! Ik doe heel graag mee voor onze jongste die 30 juli 2 jaar is geworden! De andere 2 jongens (8 en 9 jaar) hebben allebei een Dikkie Dik boek gekregen van de kinderen uit mijn klas! Deze boeken zien er letterlijk niet meer uit door het vele lezen! De jongste heeft dus nog geen Dikkie Dik boek dus ik zou hem heeeeel graag willen winnen 🤩😍

 • Reply Stephanie Vergeer 6 augustus 2018 at 20:34

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Kunnen we gebruiken tijdens ons bedritueel. Wij zijn dol op boekjes van Dikkie Dik!

 • Reply Marloes Zuidema 6 augustus 2018 at 21:11

  Voor mijn grote dikkie dik fan Sofie! Van 3 jaar, net zo oud als dikkie dik! 😉
  Boek zou geweldig zijn!!! Nieuwe avonturen van dikkie dik!!

 • Reply SophiaG
  Twitter:
  6 augustus 2018 at 21:48

  Ik maak graag kans voor mijn twee lieve meiden.

 • Reply Els Wanders 6 augustus 2018 at 21:56

  Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje Niek van 1,5 jaar. Hij vindt het nu vooral leuk om plaatjes te kijken. Dikkie Dik heeft leuke korte verhaaltjes, ideaal om straks uit voor te lezen.

 • Reply Marielle Oling 6 augustus 2018 at 22:41

  Dikkie Dik is zo ontzettend leuk!! Mij dochter wordt volgende week 2 en is dol op Dikkie Dik. Als we hem niet winnen zetten we hem gewoon op het lijstje 🙂

 • Reply Jainy Ripzaad 7 augustus 2018 at 08:08

  Te leuk!! Mijn meiden van 5 en 2 jaar zijn helemaal dol op dikkie dik en al zijn gekke gebeurtenissen! Gegarandeerd leesplezier! We hebben al een aantal voorleesboeken van dikkie dik maar deze nog niet. Ik ga duimen en hopelijk kunnen we straks lekker nieuwe verhaaltjes lezen! 😃

 • Reply syl 7 augustus 2018 at 08:42

  oohh leuk voor onze kleine man, hij wordt 11 augustus 2 jaar, sit zou een geweldig verjaardagscadeau zijn!!! dus ik doe graag mee!

 • Reply Anja Hendriks 7 augustus 2018 at 10:19

  Voor mijn zus. Ze heeft mij en mijn zussen via een prentenboek verteld dat ze zwanger is. Hoe leuk is het dan om dit te winnen.

 • Reply Nicole Koetze 7 augustus 2018 at 10:39

  Voor mij jongste dochter Sjors, die groot fan is van ‘Diki’. En voor haar oudere zus Pleun die het nog steeds leuk vindt om mee te lezen…

 • Reply Corry de vos 7 augustus 2018 at 12:02

  Kijk hier krijg ik nou een echt zomergevoel van
  Voor milan

 • Reply Hilde Gomis 7 augustus 2018 at 13:03

  Leuk! Onze jongste dochter Dot is nu 9 maanden maar vind plaatjes kijken al heel leuk. Dikke dik blijft geweldig dus grote zus Lilly leest dan vast graag mee

 • Reply Kim
  Twitter:
  7 augustus 2018 at 13:07

  Jaa wat een leuke winactie! Ons mannetje van 1,5 jaar is ook dol op boekjes lezen met papa en mama. En ook Dikkie Dik is een van de favoriete. Wat zou ik dit boek graag voor hem winnen! We duimen heel hard, dan hebben we weer leuke nieuwe verhaaltjes om voor te lezen :).

 • Reply Ilona 7 augustus 2018 at 13:09

  Ik doe graag mee voor onze zoon Thijs. Hij is vandaag 1 jaar geworden en supergek op Dikkie Dik. We hebben al een paar mooie boekjes die we samen lezen, dus deze zou daar super bij passen.

 • Reply Galinka van Bokhorst 7 augustus 2018 at 14:14

  Superleuke winactie! Ik zou het graag voor mezelf willen winnen zodat ik het kan gebruiken bij de VoorleesExpress en heel veel kindjes hiermee kan verblijden. De dikkie Dik handpop kan ik dan gebruiken om Dikkie Dik zijn eigen verhaaltjes te laten voorlezen 😊😊

 • Reply Lieke 7 augustus 2018 at 16:57

  Jaaaaa wij zijn ook fan van Dikkie Dik! Dus ik doe graag mee voor mijn dochter Lauren!
  Liefs Lieke

 • Reply Jolanda
  Twitter:
  7 augustus 2018 at 21:01

  Oh dat zou mijn zoontje heel leuk vinden!

 • Reply Elianne 7 augustus 2018 at 21:33

  Wat een leuke winactie!
  Mijn dochtertje Noa is dol op Dikkie Dik, elke avond voor het slapen gaan een verhaaltje voorlezen. Zou super zijn.

 • Reply Sjanne 8 augustus 2018 at 00:49

  Wat een leuke winactie! Hier ook een kleine meid (en mama) die dol op Dikkie Dik zijn! We doen dus heel graag mee 😀

 • Reply Elvira 8 augustus 2018 at 11:49

  Oohh wat een leuke actie. Ik zou het graag willen winnen voor mijn collega Bianca. Ze is dan van Dikkie Dik en fit kan ze ook goed gebruiken in de kleuterklas van mytylschool de sprienke.

 • Reply Jess Kniest
  Twitter:
  8 augustus 2018 at 13:48

  Mijn dochter en haar neefje en nichtje zijn groot fan van Dikkie Dik dus voor hun (en voor mezelf want ik vin Dikkie Dik ook geweldig 🙂 ) waag ik graag een kans

 • Reply Rebecca kats 8 augustus 2018 at 16:43

  Wat een toffe winactie! Wij zouden het boek heel graag winnen voor onze 2 kids van bijna 1 en 3😃

 • Reply Tamara 8 augustus 2018 at 20:46

  Voor mijn zoon, een groot Dikkie Dik fan. Hij zal erg blij worden van nieuwe verhalen over dikkie dik (de verhalenbundel die wij thuis hebben kent hij inmiddels wel).

 • Reply Anita te Gussinklo
  Twitter:
  8 augustus 2018 at 21:24

  Ik doe mee voor mijn nichtje. Hier ook allemaal Dikkie Dik fan’s (en dat op Wereldkatten dag)
  Volg je ook op Facebook & instagram

 • Reply Manon Toemen 9 augustus 2018 at 07:52

  Hier 2 dikkie dik fans, Gijs en Tim voor hun lees ik dit prachtige boek maar al te graag voor. Duimen dus!

 • Reply Marjolein Schuurman 12 augustus 2018 at 15:41

  Wat leuk zeg, ben zelf altijd verzot geweest op Dikkie Dik, en zou het boek graag willen voorlezen aan mijn kleine neefje. Heb ik er zelf ook nog een beetje lol van.

 • Reply Emmy 12 augustus 2018 at 17:03

  Mijn zoontje is gek op boekjes. Ik vond Dikkie Dik altijd al leuk! Wij doen dus graag mee!

 • Reply Esmeralda Groenland 12 augustus 2018 at 17:25

  Dikkie Dik blijft leuk! Lijkt me een mooi boek om voor te lezen voor mijn kindjes Jara en Roef.

 • Reply Guusje 12 augustus 2018 at 22:20

  Oh nog net op de valreep, doe ik graag mee voor mijn dochtertje. Ze is dol op boekjes lezen samen met mama, alleen of ze leest voor aan haar knuffels 😍 Dikkie Dik ontbreekt nog in haar ‘boekjescollectie’ 😁 on combinatie met de dvd zal ze hier denk ik wel een tijdje zoet mee zijn 😊 leuk cadeautje ook voor haar verjaardag in september!

 • Reply Corinne
  Twitter:
  12 augustus 2018 at 22:26

  Jeej just in time! Ik doe mee voor mijn lieve Lennon van 2,5 en zijn zusje Lily van 1. Onze eigen Dikkie Dik is helaas begin dit jaar overleden en we waren zo dol op hem! Zo ook op voorlezen, lezen en plaatjes kijken, dus ja… graag!

 • Reply Lisanne 12 augustus 2018 at 22:28

  Ja ik doe heel graag mee voor mijn nichtje Sofie. Haar ouders zijn kattengek en leesgek (terwijl mama heel dyslectisch is) dus dit boek zou super zijn!

 • Reply Melissa 12 augustus 2018 at 22:51

  Super leuk! Ik doe heel heel graag mee!

 • Reply Laura 12 augustus 2018 at 22:54

  Jaaa heel graag voor ons kleine Diek Diek fan😍
  Zodra hij de boekjes boven zijn bed ziet is die die die, Diek Diek! En dan niet denken dat je wat anders wil gaan voorlezen, dan moet het dikkie dik worden..

 • Reply Wendy Hennissen 12 augustus 2018 at 23:05

  Oh erg leuk voor onze twee meiden. Vooral bij de jongste, Anne, is dikkie dik favoriet. Iedere avond verplicht minimaal 3 verhaaltjes. Eens een ander boek zou mama voor de afwisseling ook wel eens leuk vinden😉

 • Reply Linda 12 augustus 2018 at 23:46

  Super leuk! Weer leuke nieuwe verhaaltjes voor ons Evi! Kan haar grote zus mooi voorlezen!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge