Fashion kinderkleding

Janske’s kidsfashion musthaves #2 – Sproet & Sprout AW18 “The ministry of hugs and bugs” collectie

4 augustus 2018
Sproet & Sprout was een van mijn allereerste exclusieve merken die ik ooit kocht voor Lola. Daarvoor kocht ik standaard “veilig” bij de H&M en Hema. Niks mis mee, maar Sproet & Sprout opende mijn ogen en daar bloeide mijn liefde voor kindermode op. Inmiddels zijn er alweer een aantal collecties verder en veranderde het merk van witte kleding met grappige teksten, tot een heuse collectie (met steeds meer kleur) voor hippe kids. Ook de nieuwe herfst/winter collectie is weer een schot in de roos. Kijk je mee?

Janske’s kidsfashion musthaves #2

“Een collectie vol met de wonderen van de natuur. De toevoeging van de intense kleuren groen van de kevers en het oud roze van de cedar bomen geven de kleding een warme winterse uitstraling. Mooie borduursels van mieren en kevers verrijken de kleding en een mix van fijne rib jerseys en sweaters wisselen zich af met grey tone denims en eigentijdse ruiten. Het wordt een winter vol avontuur.”

Sproet & Sprout – The ministry of hugs and bugs

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Sproet & Sprout.

Deze collectie van Sproet & Sprout is voor de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Mijn favorieten van deze collectie

Hoe leuk is deze collectie?! De mooie warme kleuren, het groen en roest. De salopette in de laatste foto is ook zo gaaf voor meisjes! Vooral de kleur vind ik super! Maar ook de stoere zwarte jeans zijn erg tof! Perfect voor het najaar. Ik kan wel zeggen dat ik dit de mooiste najaarscollectie tot nu toe vind van Sproet & Sprout. De combinatie in kleuren, verschillende items en teksten. Helemaal leuk! Ik ben weer fan hoor!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van Sproet & Sprout?

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

 

Spread the love

You Might Also Like