Fotodagboek Persoonlijk Pictures Zomer

De 15 leukste kiekjes #35 – Juli 2018

3 augustus 2018
Juli zit er alweer op. Wat was het heet! Bizar, zo warm joh! Hopelijk wordt het in augustus iets minder warm en kunnen we er weer lekker samen op uit! Ondanks dat ik mijzelf niet zo goed voelde, heb ik de eerste helft van juli veel leuke dingen gedaan met de meiden en papa de tweede helft. Genoeg leuke kiekjes weer dus! Geniet je mee?

Omdat mama zich niet zo lekker voelde, nam papa de meiden mee naar de speeltuin en kinderboerderij. Dat vonden de dames een topidee zoals je ziet! Papa durft wel hoor, zo hoog op de wipwap!

Deze twee boerinnetjes hadden de grootste lol op de kinderboerderij. Totdat Coco er achterover vanaf viel. Oops! *Hier lacht ze nog… ;-)*

Bij ons in de buurt zijn veel leuke speeltuintjes. Voor de hangjeugd, zoals je kunt zien! haha.

Tje, wat doe je als je klaar bent met je maandelijkse foto…dan stop je je vinger in je neus en krijg je een kusje van je zusje..haha!

Samen buiten eten is zo fijn. Met je zusje op het bankje zitten, wat een lol!

Met dit boselfje én haar grote zus ging ik kabouteren in ’t Heempark. Inmiddels zijn er al vele kaboutertjes deze dame gevolgd, hoorde ik. Zo leuk!

Kijk ze dan zitten, met zijn tweetjes…die zijn gewoon van mij! Mijn moppies!

Ook gingen we deze maand op zoek naar een bakfiets, en jawel…we zijn geslaagd! Binnenkort zal ik je alles vertellen over onze nieuwste aanwinst!

Tja, die hitte maakt je best wel een beetje moe. Gelukkig mag je dan lekker bij grote zus op de bank komen chillen. Zo lief!

Coco mocht de heerlijke Coco Frostick ijsjes uittesten van Abbot Kinney’s. Wij vonden ze heeerlijk! Coco wilde er nóg eentje…snoepkontje!

Opa en oma zijn nog op vakantie, maar begin deze maand waren ze zoals iedere week bij ons aan het oppassen. Zo fijn dat ze dat doen! De meiden vinden het super en ook wij genieten er van dat het kan!

Teveel zo op het strand? Dan huren we toch gewoon een parasol. Prima opgelost zo, toch?!

Ondanks de schaduw moeten we wel goed insmeren, papa! Coco helpt graag een handje mee!

Onze kleine deugniet is bijna jarig en net als altijd verstuurde ik ook dit jaar weer persoonlijke uitnodigingen. Coco vond de cakesmash weer helemaal leuk en het taartje (bananenbrood) smaakte prima zoals je ziet!

Met zijn vieren maakten we een mooie ochtendwandeling. Vriendlief maakte een paar mooie foto’s, waaronder deze. Super leuk!

Dat waren er alweer 15 leukste kiekjes van juli!

Augustus wordt een gezellige maand, vol met feestjes. Daar heb ik wel zin in! Wat zijn jouw plannen voor augustus!?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes

Spread the love

You Might Also Like