Home Home Sweet Home Zomer

Hittegolf-proof – Heerlijk afkoelen in bad

1 augustus 2018
Sommige mensen kan het niet heet genoeg zijn in de zomer, maar van mij mag het best wel iets koeler. Ik verheug mij daarom iedere dag weer op dat fijne moment voor mijzelf, wanneer ik ’s avonds lekker in bad stap om even af te koelen én af te spoelen. Ook de meiden gillen van blijdschap wanneer ze na een warme dag lekker mogen afkoelen in bad. Zo fijn!

Waterpret in bad

De laatste dagen is het zo ontzettend warm dat we allemaal dagelijks even in bad gaan. Is het niet als spetterende binnenactiviteit wanneer het te heet is, dan wel om mijn twee smeerkeesjes schoon te krijgen na een dag vol (modder) avonturen. Soms komen ze echt zwart thuis uit de opvang! Dit betekend dat ze een leuke dag hebben gehad, denk ik dan altijd maar! En meteen daarna denk ik…wat ben ik blij dat we een bad hebben! Even door de carwash!

Baddertijd

Na een lange dag bij de opvang mogen de meiden altijd lekker even samen in bad. Soms met een berg speelgoed en soms houden we een snelle carwash, waarbij de dames even flink worden afgesopt. Het liefst blijven ze natuurlijk zo lang mogelijk in bad zitten, tot ze rimpelteentjes hebben. Mijn twee kleine waterratjes! Fijn dat ze zo genieten van het badderen en we geen strijd hoeven te leveren. Alleen het er uitkrijgen valt soms niet mee.

Me time

Diegene die het douchen heeft uitgevonden mag van mij sowieso een award krijgen, want o, wat vind ik het fijn. Het liefst spring ik iedere dag in bad of onder de douche. Even de dag van mij afspoelen en alle hersenspinsels in mijn hoofd overdenken. Over wat ik allemaal gedaan heb die dag, over wat ik nog wel zou willen veranderen in huis. Zoveel gedachtes en zoveel inspiratie krijg ik er van. Ik probeer ze altijd te onthouden, maar dat lukt niet altijd. Eigenlijk zou ik daarvoor zo’n badkamerspiegel bij Douche Concurrent met anti condens moeten halen zodat ik daar met zeep alles op kan schrijven tijdens het douchen. Handig!

Ik kijk nu alweer uit naar vanavond. Lekker!

Geniet jij ook zo van een heerlijk bad of douche tijdens dit hete weer?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like