Personal Persoonlijk

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 23 maanden

26 juli 2018
Lieve Coco,

Of moet ik je Cookie noemen? Je noemt mij in ieder geval de laatste weken Cookie Mama, zo lief! Nog maar één maandje en dan ben jij gewoon al een echte peuter! Ongelooflijk! Je groeit zo snel, lieve Coco. Ook al blijf je altijd mijn kleinste meisje, ook jij wordt al een grote meid!

Ook deze maand maak je weer sprongen en leren we steeds meer een eigenwijs klein dametje kennen! Zo praat je steeds meer in zinnen en vaak minimaal 3 woordjes, leer je tellen en begin je liedjes te “zingen”. Zo gezellig! Je bent een enorme kletskous, net als je grote zus Lola.

Sinds een paar weken mag jij bij Lola op de kamer slapen in het stapelbed. Dit gaat meestal erg goed, al draai je soms zo veel dat je uit je bed rolt. : Lola bedje slapen”, zeg je dan trots. Super gezellig vinden jullie het samen slapen. Ook papa en mama vinden het fijn, behalve dat het in de ochtend nu ook vaak vanaf 7 uur al zo gezellig is. Dat vinden we iets minder fijn.

Je bent ook zo’n ontzettende lieverd. Toen papa je vorige week vertelde dat mama ziek was kwam je meteen naar mij toe met je dokterskoffertje, en ging mij even onderzoeken. “Mama ziek”, zei je toen bezorgd.

Ook voor onze “baby” Luvabella, ben je een super lieve poppenmama. Je speelt iedere dag met haar en zorgt zo lief voor haar. Wanneer je gaat slapen moet pop ook slapen. Je behandeld haar bijna als een echt zusje. Wat een liefie ben je toch!

Wat geniet ik steeds meer met jou, lekker knuffelkontje van mij. Je bent zó leuk!

Dankjewel weer lieve Coco, voor deze bijzonder mooie maand!

Ik hou van jou, tot aan de maan en weer terug!
Dikke knuffel,
Mama
x

Lees hier de brief aan Lola toen ze 23 maanden oud (leuk om te vergelijken!) was alle vorige brieven voor Coco.
Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Coco’s 23 maanden fotoshoot: (klik op foto voor vergroting)

Spread the love

You Might Also Like