Giveaway Review Shoptip winactie zwanger

10 Bio-Oil beauty tips (+ winactie # 48)

24 juli 2018
Op deze super zonnige dinsdag heb ik een fijne winactie voor alle mommy’s (to be). Ik mag namelijk drie flesjes Bio-Oil weggeven! Daarnaast heb ik ook nog 10 handige beauty tips voor je! Yay!

Over Bio-Oil

“Bio-Oil is het nummer één huidverzorgingsproduct in Nederland. Deze huidolie uit Zuid-Afrika bevat het unieke ingrediënt PurCellin™ Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille worden diep in de huid opgenomen, waar ze direct aan het werk gaan. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar is tevens geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen.”

Ik gebruik zelf Bio-Oil nu vooral voor mijn striae en littekens op mijn buik en bovenbenen. Tijdens mijn zwangerschappen smeerde ik ook iedere dag Bio-Oil op mijn bolle buikje. Maar eigenlijk kan ik het voor nog veel meer verzorgingsmomenten gebruiken. Hier vind je 10 handige beauty tips!

10 leuke beauty tips met Bio-Oil

 1. Make-up primer – Een mooie en egale huid begint bij een goede basis. Breng een kleine hoeveelheid van de olie aan op je gezicht voordat je foundation aanbrengt. Bio-Oil is niet vet, maar zorgt er wel voor dat de foundation goed en gelijkmatig wordt opgenomen. Hierdoor heb je de hele dag een prachtige dewy glow. Ook kun je na het aanbrengen van de foundation een beetje olie op je jukbeenderen aanbrengen voor een stralend effect.
 2. Remover – Breng een paar kleine druppels olie aan op een watje om zo je oogmake-up op een zachte manier te verwijderen. De unieke formule werkt effectief zodat je niet nodeloos hoeft te boenen: niet goed voor de dunne en gevoelige huid rondom je ogen. Het werkt zelfs bij waterproof make-up. Daarnaast verzorgt de olie de kwetsbare huid en werkt deze als conditioner voor je wimpers en wenkbrauwen.
 3. Voetenhulp – Zorg dat de huid van je voeten soepel en zacht blijft en ga hiermee ontsierend eelt tegen. Smeer dagelijks Bio-Oil op je voetzolen, dit gaat ook de gebarsten huid op je hielen tegen. Mocht je door je dikke buik niet meer zo mobiel zijn, vraag dan je partner je voeten lekker in te smeren. De geavanceerde formule helpt om vocht vast te houden en verhoogt de elasticiteit van de huid.
 4. Gezichts- en lichaamsmoisturizer – Bio-Oil is een effectieve moisturizer voor lichaam en gezicht. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid. Onder toedoen van zwangerschapshormonen kan je huid droog worden en zelfs jeukerig aanvoelen. Bio Oil complementeert de natuurlijke olielaag van de huid. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is het geschikt voor alle huidtypen.
 5. Scheren – Zorg dat je huid, voordat je gaat scheren, glad en gehydrateerd is. Hierdoor beschadig je de huid niet onnodig. Breng een kleine hoeveelheid Bio-Oil aan om zo je huid te beschermen. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid die is aangetast door bijvoorbeeld vaak douchen, de verwarming of airconditioning. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is het geschikt voor alle huidtypen.
 6. Bodyscrub – De veelzijdige olie kan ook ingezet worden voor een ‘exfoliating’ behandeling, die je heel eenvoudig zelf kunt maken. Schenk een kleine hoeveelheid Bio-Oil in de kom en mix hier een handje vol grof zeezout doorheen. Scrub dan heel voorzichtig je lichaam en spoel het vervolgens goed af, met als resultaat een gereinigde en zachte huid.
 7. Nagelbehandeling – Bio-Oil verzorgt ook nagels en nagelriemen en is zeer geschikt om in een voeten- of handbadje te gebruiken. Droge en harde nagelriemen hebben baat bij een dagelijkse toepassing. Masseer de olie zachtjes in voor het slapen gaan. Na verloop van tijd worden de nagelriemen soepeler en is één à twee keer per week smeren voldoende.
 8. Lippenbalsem – Smeer twee keer per dag een heel klein beetje Bio-Oil op je lippen. Een geschikte moisturizer voor je mond, die niet uitdrogend werkt. Ingrediënten als Vitamine A, Vitamine E en lavendelolie zorgen ervoor dat de huid vocht kan vasthouden en zo gehydrateerd blijft.
 9. Spa Facial – Na een lange, stressvolle of vermoeiende dag is een Spa face ideaal. Dompel een dun (gezichts-) doekje in een kom met warm water en voeg vijf druppels Bio-Oil toe. Wring de doek uit, leg deze over je gezicht en ontspan een aantal minuten. En voilà je gezicht voelt weer gehydrateerd, zacht en opgefrist aan.
 10. Antistatisch haar – Warm een kleine hoeveelheid Bio-Oil op tussen de handpalmen en masseer deze vervolgens in gespleten haarpunten. Ook krullen of pieken die graag hun eigen gang willen gaan, kun je op hun plaats wijzen met een paar druppels Bio-Oil. Bio-Oil beschermt de haarvezel en voorkomt dat het haar statisch wordt. Het kan ook helpen bij een droge of geïrriteerde hoofdhuid. Enkele druppels inmasseren is voldoende om te voeden en beschermen.

WINACTIE

Wat kun je winnen?

Namens Bio-Oil mag ik maar liefst 3 mommy’s (to be) een flesje met 60ml Bio-Oil cadeau geven! Woop woop!

Hoe kun jij winnen? (winactie gesloten) 

Laat bij de reacties weten voor wie jij de Bio-Oil wilt winnen.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 29 juli 2018. Op maandag 30 juli maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

De winnaars van deze winactie zijn: 

Laura de Jager, Michael Bouwman & Sandra van Beijnen  – Gefeliciteerd! Mail even je adresgegevens naar info@janske.nl & jullie ontvangen zo snel mogelijk de Bio-Oil!

Spread the love

You Might Also Like

 • Inge 24 juli 2018 at 06:43

  Ik zou het graag voor mezelf winnen, zoals ik het lees is het een heel fijn product. Ideaal voor de vakantie (en na thuiskomst een goede reden om het kastje in de badkamer op te ruimen met al die producten die er wel staan maar vervolgens zelden gebruikt worden…..)

 • Kristel Gubbels-Daemen 24 juli 2018 at 06:50

  Lijkt me super fijn om te gebruiken voor mijn striae en pigmentvlekken in het gezicht (wist niet Dat je bio oil ook hiervoor kan gebruiken)

 • merel 24 juli 2018 at 07:25

  deze wil ik winnen voor mijn dochters op de 1e plaatsts en mezelf wij kampen met zeer droge huidjes. nu we bruin zijn moeten we smeren smeren anders zijn mijn meiden grijs. deze olie lijkt me zalig. duim like deel hihi. en als we niet winnen staat hij op t kopen lijstje

 • merel 24 juli 2018 at 07:25

  en isis de oudste veel pigment vlekken nu en als je 12 bent is dat niet leuk vooral lelijk vinf ze zelf

 • Nathalie 24 juli 2018 at 07:35

  O e, dit zou ik graag winnen. Ontzettend veel striae overgehouden aan twee zwangerschappen en ben echt heel benieuwd of dit nu echt werkt…zou het dus heel graag proberen!

 • Stephanie 24 juli 2018 at 07:38

  Ohh lijkt me super om te winnen. Had ik maar meer gesmeerd tijdens mijn zwangerschap. En wist niet dat je het nog voor zoveel andere dingen in gebruiken!!

 • Sandra van Beijnen 24 juli 2018 at 07:42

  Ik zou dit graag willen winnen voor ons zoontje van 2 jaar! Hij is twee weken geleden hard op zijn hoofd gevallen waardoor hij gehecht (8 hechtingen) moest worden in zijn gezicht. Hopelijk zorgt dit product ervoor dat het litteken minder zichtbaar word.

 • Lisette Kleiweg 24 juli 2018 at 07:57

  Leuk ! Ik doe graag mee, ik heb begrepen dat de bio-oil ook wat oudere littekens verzacht en minder zichtbaar maakt. Daar hoop ik op, misschien voel ik me dan wat zekerder in top + korte broek…..
  Ik volg je al op Facebook 🙂

 • Debby 24 juli 2018 at 08:05

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochter Lilly. Ze heeft een litteken op haar wang doordat ze zichzelf in een driftbui opengekrabt heeft… En door jouw tips ook voor mezelf om mijn voeten een opknapbeurt te geven!

 • Jennifer Lee 24 juli 2018 at 08:16

  Ik doe heel graag mee! Ik ben benieuwd of het daadwerkelijk helpt voor huidstriemen en littekens. Ik ben enorm benieuwd!

 • Sandy 24 juli 2018 at 08:28

  Ik zou het gebruiken voor het operatielitteken op mijn been. Zodat hij minder wordt. Mijn benen waren mijn trots. Zou dat gevoel graag weer terug hebben

 • Josien 24 juli 2018 at 09:03

  Voor mijzelf dit keer eens🤗
  Wil het voor mijn gezicht gebruiken, gebruiken zoals jij het beschrijft! En voor mijn voeten, waar ik zelf wel gewoon bij kan komen😋😉

 • Anna 24 juli 2018 at 09:08

  Ik doe mee voor mijn viendinnetje Martina..

  facebook: An Na

 • Marloes 24 juli 2018 at 09:40

  Bio-oil, echt een geweldig verwenproduct. Ik zou het willen winnen om in een luiertaart te verwerken voor een zwangere vriendin. Heerlijk voor de new-be mamma!

 • Michael Bouwman 24 juli 2018 at 12:23

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats en denkt altijd aan de ander. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 • Sharon de Ridder 24 juli 2018 at 12:24

  Ik win deze supergraag voor mezelf 🙂 Het is zo’n heerlijk product. Ik gebruik het voor mezelf inderdaad voor mijn gezicht (mijn huid is altijd zo droog), maar mijn oudste dochter heeft ook zo’n droge huid en heeft hier ook ontzettend veel baat bij. We doen dus graag mee!

 • Laura 24 juli 2018 at 12:46

  Ik wil gráág meedoen voor mijn moeder.
  Dit is zo’n beetje het enige wat haar huid wel verdraagt maar omdat het best prijzig is kan ze het niet elke dag gebruiken.
  Dit zou de ideale oplossing zijn

 • Manon Laurier 24 juli 2018 at 17:09

  Ik wil hem graag voor mezelf winnen. Ik kan hem erg goed gebruiken voor mijn voeten.

 • Mireille 24 juli 2018 at 20:29

  Wat een verwennerij! Dingen waar je blij van wordt: cadeautjes en verwennerij 😉

 • cobi 25 juli 2018 at 09:19

  Ik doe graag mee voor mijn gezin daar zou deze goed van pas komen!

 • Willeke 25 juli 2018 at 09:32

  Ik doe heel graag mee voor mezelf!
  Zit nu in de laatste loodjes van de zwangerschap en ondanks dat ik echt goed gesmeerd heb toch een striae hier en daar.
  heb veel goede verhalen over Bio-Oil gehoord maar nooit echt zelf geprobeerd. Zou het dus heel graag proberen!

 • Bart Keijzer 25 juli 2018 at 12:39

  Hoi Janske, ik doe graag mee, als dat mag, als man zijnde. Voor de verzorging van de huid.

 • Melissa 25 juli 2018 at 16:03

  Hè ik zou het super graag willen winnen voormijzelf. Ik heb namelijk gehoort dat het helpt bij striae. 🌿 ik volg je op Facebook met Melissa en Instagram met Mejuicychoose

 • Jasmijn 29 juli 2018 at 12:16

  Ik doe graag mee! Ik heb een hele droge huid op een aantal plekken en ben wel benieuwd of deze olie daarbij kan helpen! 🍀🍀🍀

 • E. Wout 29 juli 2018 at 13:19

  Na 2 keizersneden is dit wel erg gewild, dus heel graag

 • Shiela 29 juli 2018 at 17:36

  Ik doe mee graag voor mezelf. 😅🙋‍♀️❤ Ik hoop dit merk te proberen. 🍀🍀🍀🤞

 • Sanne van der Lee 29 juli 2018 at 21:20

  Ik zou dit graag willen winnen! Ik ben geopereerd in mijn hals waardoor ik nu een zichtbaar litteken heb. Een product dat littekens zichtbaar vermindert zou dus perfect zijn!

 • Linda 31 juli 2018 at 13:42

  Ik doe heel graag mee voor mezelf! (7 van de 10 tips zijn al bruikbaar) en voor m’n oudste dochtertje! Eens kijken of ik haar littekentjes kan verminderen of zelfs weg kan krijgen!

  • Janske 31 juli 2018 at 14:12

   de winnaars zijn al bekend 😉