About Me Personal Persoonlijk

Waar ik blij van word #2 – kinderkamer diy & coole gadgets

23 juli 2018
Een paar weken geleden kon je mijn eerste “Waar ik blij van word” artikel lezen, met daarin alles waar ik op dat moment blij van werd. Vandaag heb ik er weer eentje voor je, omdat ik ondanks dat ik mij lichamelijk niet helemaal top voel, ik toch van veel dingen erg blij word,waaronder deze vijf. Herkenbaar?

Kinderkamer diy

Terwijl de meiden alweer een paar weekjes samen op een kamer slapen (wat meestal erg goed gaat), is deze mama alvast begonnen aan de metamorfose van de slaapkamer. Met de super fijne kindvriendelijke verf van Fairf, heb ik in een uurtje tijd één wandje omgetoverd van saai wit naar een super vrolijke gekleurd wandje. Zo simpel, snel en zonder stinkende verflucht. Ideaal! Ik ben nu al verliefd op het wandje, terwijl hij nog helemaal gestyled moet worden.

eerst even schoonmaken…daarna pas verven 😉

Leuke gadgets shoppen

Waar ik ook blij van word, is coole gadgets shoppen. Ik koop graag cadeautjes voor anderen, het liefst iets waar ik zelf ook blij van zou worden. Zoals bijvoorbeeld dit letterbord. Eindelijk een letterbord waar ook punten, komma’s en @’s in zitten. Helemaal leuk en een tof cadeau voor hippe mommy’s.

Ik zocht nog een aantal toffe gadgets uit voor op de kinderkamer, waaronder een toffe lightbox (met letters) en een speciale light box in de vorm van een “praatwolkje”, waar je zelf met stiften tekst op kunt zetten. Die komen straks mooi in de kinderkamer te staan! Voor de meiden scoorde ik ook nog een hele toffe regenbooglamp, waarbij ze 10 minuten voor het slapen gaan op hun plafond een regenboog van licht zien schijnen. Super gaaf! Ik kan niet wachten om de slaapkamer af te stylen met al deze coole gadgets.

Nieuwe plekken ontdekken

Op mijn vrije dagen probeer ik regelmatig iets leuks te ondernemen met mijn meiden. Of dat nou een uitstapje naar de bibliotheek is of naar de kinderboerderij. Ze vinden alles één groot avontuur, wat zo’n uitstapje natuurlijk nog leuker maakt. Op Facebook zie ik vaak evenementen voorbij komen, die mij interessant lijken. Ik vind het leuk om er dan met de meiden naar toe te gaan, om zo nieuwe plekken te ontdekken.

Zo gingen we vorige week met zijn drietjes “Kabouteren in ’t Heempark”, in een natuurgebied in eigen stad. Wauw, wat hebben we genoten van een super leuk avontuur op een sprookjesachtige plek, midden in Eindhoven. Zo tof om zo’n nieuwe plek te ontdekken! Echt een aanrader!

Op zoek naar een bakfiets

Vriendlief en ik zijn al een tijdje op zoek naar de perfecte bakfiets. Gaan we voor elektrisch, ja of nee. Welk merk willen we? Inmiddels hebben we al vele gesprekken gevoerd en ook al een paar bakfietsen uitgetest. De kinderen vinden onze zoektocht een feestje, al die bakfietsen met papa en mama uitproberen, haha. Zo werden we super fijn ontvangen bij de Bakfietsspecialist in Geldrop, waar we er een paar konden uittesten samen met de dames. Binnenkort lees je welke bakfiets het is geworden!

Vakantie gevoel

Ondanks dat het op dit moment lichamelijk niet helemaal goed met mij gaat (mijn bloeddruk is veeeeel te hoog en ik zit ziek thuis..), heb ik al weken een echt vakantiegevoel. Ik denk dat het vooral komt door het warme weer. Zeker omdat wij pas over een hele lange tijd op vakantie gaan, is dit vakantiegevoel extra fijn! Misschien komt het wel omdat ik vorig jaar helemaal geen vakantiegevoel heb gehad en dat jaar ervoor een vreselijke zomer had vanwege al mijn zwangerschapskwaaltjes. Ik geniet er nu dubbel en dwars van en ik ga proberen om dat gevoel zo lang mogelijk vast te houden!

Waar wordt jij nou blij van op dit moment?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Coolgift.com. 

Dit vindt je waarschijnlijk ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 25 juli 2018 at 16:25

    Zo jammer dat je je niet goed voelt, terwijl je zo goed bezig was. Ik word trouwens ook blij van die colle gadgets (en de vrolijke kleur uiteraard 🙂 )

    • Janske 25 juli 2018 at 17:01

      Jaaaaa, leuk om een kamer mee aan te kleden en die kleur is zo tof!