Fashion Kids kinderkleding low-budget

Outfit inspiratie voor Coco’s 2e verjaardag

22 juli 2018
Over een dikke maand is mijn kleinste dame alweer jarig en vieren we haar tweede verjaardag. (Hoe dan?!) De foto’s voor de uitnodigingen van haar feestje zijn inmiddels gemaakt en ik begin al aardig in de feeststemming te komen. Omdat er nu overal Sale is, kan ik daar natuurlijk meteen gebruik van maken voor haar verjaardagsoutfit(s)! Dat wordt shoppen!

Iedere dag weer een feestje

Ik ben dol op het shoppen van kinderkleding en zie het echt als een leuke hobby. Iedere avond is het weer een feestje om de kleertjes voor de meiden te mogen klaar hangen voor de volgende morgen. Bijna altijd dragen ze (nog steeds) alles wat mama uitkiest, al heeft Lola steeds vaker de neiging om zelf net weer even iets anders te kiezen. Gelukkig heeft ze bijna alleen maar toffe kleding, dus kiest ze alsnog iets cools uit, waar ik ook blij van word.

Feestoutfit voor Coco

Omdat Coco dus bijna jarig is, ben ik alvast aan het bedenken wat ze aan mag die dag. Het is toch wel een bijzondere mijlpaal, een dag waarop zij in het middelpunt staat en wij haar feestje vieren. Dat is voor mij een goede reden om een leuke outfit uit te kiezen óf er eentje te shoppen. Maar omdat ik hou van de Sale, kan ik dit natuurlijk ook gewoon low-budget doen. Zo is het shoppen extra leuk.

Kleurrijke collectie van Le Big

Toen ik op zoek ging naar een feestelijke outfit voor Coco binnen mijn budget nam ik een kijkje op Jayno.nl. Al snel kwam ik terecht bij de collectie van Le Big. Wekelijks komt de nieuwsbrief van dit kleurrijke kindermode merk mijn mailbox binnen en ik word altijd weer vrolijk van al dat moois. Voor dagelijkse kleding vind ik de collecties vaak iets te feestelijk, maar voor een tweede verjaardag is dat natuurlijk te perfect.

Low-budget

Verjaardagsoutfits mogen namelijk best wel opvallend, kleurrijk of over te top zijn, toch? Je verjaardag is dé dag om te shinen! Kijk bijvoorbeeld dat gele jurkje van Name It hierboven. Hoe leuk is deze?! Hij is nu maar €18,19. Met het mooie tasje en haarbandje van Le Big erbij is je outfit helemaal af. Of deze zilveren legging van Zero voor slechts €5,- met een tijgerjurk van Moodstreet voor €24,95. Helemaal leuk toch?

Jullie gaan haar outfit vast voorbij zien komen tijdens of na haar feestje, voor nu hou ik hem nog even geheim!

Vindt jij een verjaardag ook een goede reden om een mooie feestoutfit te shoppen? Welk merk koop jij hiervoor het liefst?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 25 juli 2018 at 16:44

    Is het echt zo leuk dus? toch maar eens induiken, ik hou van vrolijkheid nml.