Fashion Kids kinderkleding

Janske’s kidsfashion musthaves #1 – Bobo Choses AW18 “The Happysads” collectie

18 juli 2018
Terwijl het er buiten op sommige plekken uitziet als de Sahara brengt mijn favo kinderkledingmerk haar nieuwste najaarscollectie uit. Wauw, wat zitten er weer toffe items tussen! Ik heb al mijn favorieten in mijn wensenlijst gezet! Waarom heb ik geen sponsor en 12 kids om aan te kleden!? Check hier de leukste musthaves van deze te gekke collectie!

Janske’s kidsfashion musthaves #1

Weet je nog, dat ik in het begin van dit jaar, hier mijn favoriete kindermode collecties voor deze zomer liet zien? Vanaf nu worden alle najaarscollecties gepresenteerd en ook dit keer zal ik mijn favorieten met jullie delen op Janske.nl. Vanmorgen is de najaarscollectie “The Happysads” van mijn favoriete kindermode merk Bobo Choses gelanceerd.

Zoals altijd ben ik ook dit keer weer groot fan van de collectie! De kleuren, grappige en bijzondere prints vind ik weer super en ook het thema met alle tegenstellingen als cat/dog & happy/sad is weer erg leuk! Kijk snel verder om de collectie te bewonderen!

Bobo Choses – The Happysads

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Bobo Choses.

De collectie van Bobo Choses is voor de leeftijd van 0 tot 11 jaar.

Mijn favorieten van deze collectie 

Wat ik het allerleukst vind aan deze collectie zijn de mooie kleuren. Bobo heeft de typische “vintage” look en ik ben hier dol op! Vooral de winterjas met kleurenvlakken vind ik fantastisch! Ik ben bang dat we hier straks weer vier winterjassen aan de kapstok hebben hangen…oops!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van Bobo Choses?

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Marjo 18 juli 2018 at 16:39

    Volgens mij lijkt die jas op de jas van mij van vroeger! Dan voel ik me opeens vintage 😅

    • Janske 18 juli 2018 at 17:14

      Helemaal hip 😍🤩😜