Review Shoptip Zomer

Shoptip: Ockyz Sweakers (+ winactie # 47)

14 juli 2018
Vorige week zag ik bij het zwembad een hoop kleintjes uitglijden naast de rand en moest ik meteen denken aan de Ockyz Sweakers zwemsokken. Vorig jaar mocht ik ze al eens reviewen en ook dit jaar deel ik graag opnieuw een toffe winactie met jullie. Gewoon omdat ik vind dat alle kids Ockyz zwemsokken zouden moeten dragen tijdens ieder zwem uitje.

Shoptip!

Zoals je in mijn vorige review hebt kunnen lezen zijn de Ockyz zwemsokken een echte shoptip! (Voorkom) ongelukken bij het zwembad met deze handige sokjes. Ik vind ze persoonlijk (beter dan) zwemschoenen, omdat ze perfect aansluiten en goed blijven zitten. De Ockyz zwemsokken zijn gemaakt van beschikbaar in 8 verschillende designs en verkrijgbaar vanaf maat 19 t/m maat 46. Ze gaan vier schoenmaten mee, dus ook nog eens lekker low-budget.

Waarom zijn de Ockyz Sweakers zwemsokken dan zo veilig voor kinderen (en volwassenen)?

De Ockyz Sweakers zwemsokken staan voor:

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Wat vind ik van de Ockyz Sweakers?

Ik vind ze nog steeds geweldig en begrijp niet dat ze nog steeds niet bij alle zwembaden te koop zijn. Er gebeuren namelijk nog steeds veel te veel ongelukken bij zwembaden die met deze zwemsokken eenvoudig voorkomen kunnen worden. De zwemsokken lijken wat prijzig, maar je kunt ze vier maten lang dragen, dus dat scheelt meteen een hoop geld.

Wat ik wel minder tof vind, is het design. Ik vind de verschillende ontwerpen gewoon niet zo mooi, maar dat is natuurlijk puur persoonlijk. Ik zelf zou ze in alle kleuren van de regenboog maken zodat je ze kunt matchen met je eigen zwemkleding. (Tip voor het ontwerpteam van Ockyz) Ook zijn ze wat lastig om aan te trekken. Daarentegen, kun je ze nooit verliezen tijdens het zwemmen.

WINACTIE

Wat kun je winnen?

Zwemkleding plus 1 paar Ockyz Sweakers ter waarde van € 24,95 of 2 paar Basic Grey Sweakers ter waarde van € 25,00. Super tof!

Hoe kun jij winnen?

Laat bij de reacties weten welke items jij het uitkiest (en voor wie) als je wint!

Check op Ockyz.com voor alle modellen. 

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 20 juli 2018. Op zaterdag 21 juli maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Leuk om te weten: t/m 26 juli krijg je 10% korting op je bestelling bij Ockyz met de kortingscode I<3OCKYZ-10. Daarnaast hebben ze nog meer leuke combideals!

Van harte gefeliciteerd Maartje van den Bosch! Veel veilig zwemplezier met de Ockyz voor je zoontje!

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel Gubbels-Daemen 14 juli 2018 at 08:11

  Super handig voor onze dochter Noor de pink pump en Liz roze. Fijn geen uitglijden meer

 • Debby 14 juli 2018 at 08:23

  Oh wat handig zeg! Daar doe ik zeker aan mee voor mijn dochter Lilly. Ik zou gaan voor badpak Loïs rood (ik houd helemaal niet van rood maar staat haar zo goed! Ik ben er stiekem van gaan houden haha). En daarbij de pink pump. Nu duimen maar!!!

 • Debby 14 juli 2018 at 08:24

  Oh dat is handig! Ik ga voor pink pump en badpak Loïs rood (ik ben niet van het rood, maar staat haar zo goed dat ik het stieken leuk ben gaan vinden haha!) voor mijn dochter Lilly.

 • Hille Morel 14 juli 2018 at 08:25

  Ik zou graag willen winnen: Blue Sport

 • Joyce van dorp 14 juli 2018 at 08:36

  Ze lijken mij erg handig voor mijn dochtertjes! In het zwembad heb ik het liefst hun handjes vast omdat ik bang ben dat ze snel uitglijden. Ik zou character pink en liz roze als bikini kiezen. Ik volg je op Fb en Instagram ☺️

 • Betti Scheringa 14 juli 2018 at 08:39

  Doe graag mee voor bikini Noa roze maat 104 voor jongste dochter en sweakers maat 27-30 voor oudste dochter

 • Maartje van den Bosch 14 juli 2018 at 08:53

  Ik doe graag mee voor mijn 4-jarige zoontjelief (maat 27) en zou graag de 2 paar basic grey Sweakers winnen! Hij is zo actief en lijkt me ideaal voor in onze vakantie straks met al dat geren naast de zwembaden!

 • Manu vreeswijk 14 juli 2018 at 08:54

  Wat leuk en slim bedacht!! Doodeng elke vakantie weer bij die zwembaden..en al heel wat blauwe plekken hier in het verleden..ik zou graag voor de sweakers Blue sport gaan maat 31-34 met de zwembroek storm geel mt. 128 voor mijn zoon Manu van 7😊

 • Annabel de Ruiter 14 juli 2018 at 08:57

  Leuk ik doe mee voor onze dochter Liselotte! https://www.ockyz.com/nl/home-swimming-clothes/isa-bikini-blauw.html Deze bikini in haar lievelingskleur. De pink pump sweakers maat 27 🌸

 • Anna 14 juli 2018 at 10:01

  Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 • Marian B 14 juli 2018 at 11:07

  Dat kan nog wel eens handig zijn, in ieder geval ben ik dan wat geruster als mijn zoontje weer als een dolle rond rent.
  Ik doe mee voor de blauwe sweakers (character blue) in maat 27-30 en de zwembroek Storm groen in maat 122.

 • brants harry 14 juli 2018 at 11:52

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje voor de sweakers character green in 35/38 en zwembroek storm green in 128

 • kempenaers anita 14 juli 2018 at 11:53

  leuk voor mijn kleinzoontje de sweakers character green in 27/30 en zwembroek storm green in 110

 • Maaike de Gruijter 14 juli 2018 at 12:38

  Character blue maat 23-26. Onze Luuk is al net zo’n onhandige als ik 🙈
  En zaterdag 21 juli ben ik jarig, leuk cadeautje 🎉🎁😊

 • Julia van Empel-Stamate 14 juli 2018 at 14:20

  Graag 2 paar sweakers voor mijn zoon

 • Marange Krouwel 14 juli 2018 at 15:38

  Gaaaf en handig!!! Ik kies de Noa en de Pink pump voor mijn dochter Mia!!!!

 • Chantal Obbink 14 juli 2018 at 16:22

  Ik doe graag mee voor mijn zoon die bijna 4 wordt. De blue sport sweakers en de jimm oranje zwembroek zijn onze favoriet.

 • Patricia Lubbertje (-Boutje) 14 juli 2018 at 18:26

  Character green sweakers voor onze oudste zoon en de zwembroek Storm green voor de jongste. Die sweakers zouden me veel stress schelen, dat weet ik zeker. (En dan hoef ik niet steeds te roepen: niet rennen, niet rennen)

 • Will 14 juli 2018 at 19:25

  Deze winactie laat ik even aan mij voorbij gaan.
  Ik wens iedereen veel succes!

 • Nelly 14 juli 2018 at 21:07

  Ik ga voor de Zwemkleding plus 1 paar Ockyz Sweakers leuk voor mijn dochter

 • anja 14 juli 2018 at 21:53

  erg handig voor de kinderen maar ook voor me zelf in het water of in de zee. dus ik gok op 2 verschillende maten 23-26 of 39-42

 • G.T. 15 juli 2018 at 05:18

  Dit is zoiets wat ik zelf niet zou kopen, maar eigenlijk wel eens uit zou willen proberen. Voor mijn peuter waterratje zou ik wel de sokken Character Blue (in maat 23-26) en de zwembroek Storm Blauw (in maat 104) willen winnen.

 • Nina Mol 15 juli 2018 at 05:46

  https://www.ockyz.com/nl/home-swimming-clothes/storm-zwembroek-blauw.html voor kleinzoon Jordan!! Zo leuk!! Hij heeft maat 110.

 • Jantine 15 juli 2018 at 07:07

  Ik zou gaan voor de 2 paar basic grey sweakers zodat ik mijn beide meiden veilige zwembadsokken aan kan doen. Al zit er wel wat maatverschil tussen. Leuke actie, we doen graag mee!

 • wilmsen anita 15 juli 2018 at 08:02

  Ik kies voor mijn kleindochtertje de Ockyz Sweakers in maat 34

 • Brit Weijers 15 juli 2018 at 09:32

  Wat een leuke site, kiezen is moeilijk maar als ik mag dan word het:
  FAYE GROEN maat 128
  https://www.ockyz.com/nl/meisjes/faye-zwempak-groen.html

  en TURQUOISE SPORT maat 31-34
  https://www.ockyz.com/nl/sweakers/turquoise-sport.html

 • Anne Dierselhuis 15 juli 2018 at 09:35

  De sweakers van mijn zoontje bestempel ik echt als must have, wat een ideale dingen. Al houd ik nog mijn hart vast, en roep ik hem na dat hij zachtjes moet lopen, als hij langs de badrand rent.
  Zou voor mijn dochter en nichtje wel een paar willen winnen dan is het uitglijden al een hele zorg minder

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 15 juli 2018 at 13:44

  Super voor onze achterkleindochter!
  De pink pump maat 23-26
  Badpak Lois Oranje in maat 92

  Ik denk dat deze oma met een gerust hart naar het zwembad kan, met de kleine meid.

 • marij brand 15 juli 2018 at 21:42

  Heel graag de Sweakers voor mn dochtertje. Ze is nu 3 jaar en dol op rennen… maar luisteren doet ze niet… dus dit is een goeie oplossing 🙂

 • Dieuwke 15 juli 2018 at 22:44

  Ik doe graag mee voor mijn meervoudig complex gehandicapte pleegzusje. Zij kan nooit met blote voeten liggen omdat ze haar voeten dan stuk maakt. Dit is echt een uitkomst om toch een beetje blote voeten te hebben. Gewone sokken trapt ze snel uit dus dit is ideaal. Ik doe dan ook graag mee voor turquoise sport.

 • Liesbeth 16 juli 2018 at 11:28

  Ons zoontje loopt (en glijdt) net los, dus ideaaaaaalll! Zwembroek Storm Geel vind ik stoer en character blue sweakers!

 • melissa 16 juli 2018 at 16:02

  Wat een fijne winactie met de vakantie in het vooruitzicht. ik doe graag mee voor onze elise en jarno en zou kiezen voor elise: https://www.ockyz.com/nl/meisjes/noa-red-bikini.html maat 128 en voor onze jarno de sweakers: https://www.ockyz.com/nl/sweakers/character-blue.html

 • Danielle 16 juli 2018 at 21:23

  We hebben toevallig net zwemkleding gekocht voor de vakantie. De zwemsokken spreken mij heel erg aan. Dit zou ik dan ook gaan kopen voor de kids.

 • Lindsey Roosen 18 juli 2018 at 08:23

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4! De grijze zwemsokken en die hippe gele zwembroek spreken mij aan! Fingers crossed!

 • Riggie van lochem 18 juli 2018 at 08:41

  Graag een pakket met 2 paar voor 2 van mijn kids. Super gaaf!

 • Mieke Stam 18 juli 2018 at 09:11

  Oh wat superhandig zeg! ik doe graag mee voor 2 grijze basics voor mijn 2 jongens, dat zijn echte waterratjes en gaan graag vaak en lang naar het zwembad, en jongens blijven jongens dus al veel valpartijen gehad helaas… ik waag graag een kansje voor ze <3

 • Dee 18 juli 2018 at 13:44

  Dat zou heel handig zijn voor mijn kleine meid! Ze is inderdaad al een keer onderuit gegaan :(….
  De Basic Grey Sweakers zijn voor ons toch wel leukste.

 • Marjo 18 juli 2018 at 16:32

  Ik doemde voor de oudste en de jongste, voor jonathan een stoere zwembroek namelijk storm in maat 128 en voor Sarah de pink speakers in maat 27-30 . Ik volg je op Facebook en insta

 • Wendy 18 juli 2018 at 21:00

  Sweakers zijn geweldig! Onze zoon durfde in het zwembad niet meer te lopen na een keer hard gevallen te zijn. Met zijn sweakers rent hij het zwembad door, zonder te vallen 😅. Helaas zijn zijn sweakers bijna te klein, dus ga ik voor de sport grey mt 27-30. En mt 19-22 voor de kleine die we in december verwachten, alleen weten we het geslacht nog niet…

 • Renate 20 juli 2018 at 19:32

  Super leuke actie, zou graag mee doen voor 2 paar Sweakers voor mijn dochtertjes, niet meer uitglijden bij het zwembad. Zou super zijn. Ik vind ze geweldig
  😍😍

 • Manon 20 juli 2018 at 20:11

  Ik zou voor mijn ‘niet rennen in het zwemb… boem!’ dochter ook een leuk paar stoere Sweakers uitzoeken!