Fashion kinderkleding Shoptip

Too COOL for school!

13 juli 2018
Zoals je gisteren al kon lezen zijn er momenteel veel dingen in mijn leven waar ik blij van word. Waar ik spontaan een glimlach van op mijn snoet krijg. Zo ook toffe kinderkleding met vrolijke prints. Ik ben niet vies van een printje en deze zomerpakken met ijsjesprint is helemaal too COOL for school! Hier wordt je toch gewoon meteen blij van!?

Coolste kerstoutfit van de avond

Op de kerstborrel van mijn werk had één van mijn mannelijke collega’s met stip op één de allercoolste kerstoutfit aan van de avond. Hij droeg een van de super toffe pakken van OppoSuits met een all-over kerstprint er op. Ik hou er wel van wanneer mensen wat lef durven te tonen in hun kledingkeuze en onze kerstborrel was het perfecte moment om zijn hippe kerstpak te showen. Helemaal te gek.

Helemaal hip!

Wat nou nóg leuker is, dat je niet alleen van die leuke kerstpakken hebt, maar ook hele toffe zomerpakken om te dragen op een festival of cool feestje. Helemaal hip joh! Hoe gaaf is het om de show stelen in een hip Flamingo of Ananas pak. Super origineel en lekker opvallend voor je eindgala op je middelbare school, vrijgezellenfeestje of als trouwpak (als je durft!). Ik hou er van!

 

Hipster Kids

Ook voor kids hebben ze nu deze te gekke pakken. Ik vond het wel wat voor mijn meiden, zo’n vrolijk ijsjespak. Ik koos voor de COOLE zomerpakken met heeeel veel ijsjes er op. Die zijn echt too COOL for school! Toen ik de pakken binnen kreeg via de post wilde Lola hem meteen aan naar school. Helaas was het 30 graden buiten, dus iets te warm, hihi. Eigenlijk zijn ze voor jongens en nog wel iets te groot, maar ik weet nu al wie er volgend jaar tijdens carnaval op het schoolplein staan te rocken in hun coole zomerpakken. Deze twee hipsterkids!

Hipster Mama

Ook ik mag gaan shinen met mijn nieuwe pak. Ik koos voor de Miss Testival outfit. Helemaal cool is die! Ik kan niet wachten om hem te dragen! Ik zal binnenkort eens een foto delen van mij in mijn hipste outfit! Woop woop! Ik geniet nog even van de foto’s die ik maakte van mijn twee meiden in hun toffe ijsjespakken. Daar word ik zo blij van!

 

Vindt jij deze ijsjespakken ook zo leuk? Voor welke gelegenheid zou jij zo’n coole outfit durven te dragen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Waarschijnlijk vindt je dit ook vast leuk om te lezen:

  

Spread the love

You Might Also Like