Uncategorized

Waar ik blij van word #1 – lekkere blog flow & Coco Frostick

12 juli 2018
Misschien was het je al opgevallen. Sinds een tijdje heeft mijn blog als nieuwe slogan onder mijn naam staan “Alles waar je blij van wordt!”. Voorheen schreef ik al regelmatig over “Things I Love“, maar ik vond het hoog tijd voor een nieuwe rubriek genaamd “Waar ik blij van word”. Vandaag lees je deel 1, vol met dingen waar ik op dit moment ontzettend blij van word, zoals nieuwe kleding voor de meiden, veel leuke blogsamenwerkingen en nog veel meer leuks! Yay!

Summer Sale!

Waar ik altijd (heeeeel erg) blij van word, maar met dit lekkere weertje nog net even wat extra is de Zomer Sale van 2018. Ik heb inmiddels al aardig wat leuke items gescoord voor minimaal 50% korting. Daar word ik zoooo blij van! Kijk dit stapeltje hieronder bijvoorbeeld. Dat is toch té leuk!? Ik kan zo genieten wanneer ik mijn meiden zie lopen in de tofste outfits!

Coco Frostick

Waar ik ook ontzettend blij van word (en ik niet alleen), zijn ijsjes! Onlangs ontdekte ik de nieuwe Coco Frostick van Abbot Kinney’s. Met zo’n toffe naam móest ik deze natuurlijk even uitproberen samen met Coco (en Lola ook natuurlijk). Wat deze ijsjes extra bijzonder maakt is dat ze gemaakt zijn van frozen yoghurt van kokosmelk, Fair Trade chocolade,  biologische rietsuiker en rijststroop. Helemaal vegan, plantaardig, sojavrij én zonder onnodige toevoegingen. Een verantwoordelijk ijsje voor de kids én voor mijzelf! Wat smaken ze heerlijk! Lekkere kokossmaak met een klein vleugje frisse yoghurt. Yummy! Kijk Coco genieten van haar Coco Frostick!

Zomerse uitstapjes

Bijna ieder weekend (en soms zelfs doordeweeks) proberen we allerlei leuke uitstapjes te plannen. De laatste weken zijn we al verschillende malen lekker gaan zwemmen bij natuurplassen, naar speeltuinen geweest én natuurlijk drie dagen naar de Efteling. Tijdens zo’n dag geniet ik zo intens, dat ik ondanks dat het vermoeiend is, daarna toch weer helemaal ben opgeladen.

Festivals

Ik ben al zo’n 20 jaar een trouwe festivalbezoeker. Van Pinkpop tot Lowlands, van Roskilde tot ITGWO. Ik heb ze allemaal bezocht. Tegenwoordig doen we het wat rustiger aan en geniet ik van een middag op ’t Wasven of ga ik gezellig shoppen op de FeelGood Market. Ook een foodtruck Festival vind ik super tof. Zeker met de kids er bij. Muziekje op de achtergrond, lekker eten en mensen kijken, heerlijk!

Fotoshoots

Leuke fotoshoots met de meiden. Ik kan daar zo blij van worden. Zeker wanneer ze zelf veel lol hebben en de foto’s daarna super leuk zijn geworden. Het liefst begon ik gewoon mijn eigen fotostudio hier met ze. Haha!

Lekkere blog flow

Met mijn blog gaat het momenteel super goed. Ik zit er lekker in en ik heb genoeg inspiratie (lees: veel te veel). Ook stromen er dagelijks leuke mails binnen voor toffe samenwerkingen waar ik stuk voor stuk erg blij van word. Heel veel leuke dingen waar ook jij (binnenkort) blij van word!

De kinderslaapkamer metamorfose

Ondanks dat het stiekem toch veel meer werk is dan ik had verwacht, word ik nog steeds ontzettend blij van dit project. De dames zijn al een paar nachtjes aan het oefenen om samen te slapen (wat soms perfect en soms verschrikkelijk slecht gaat). Ik kan niet wachten om straks echt te beginnen met klussen en jullie het eindresultaat te showen!

Kortom, ik ga hier nog even lekker blij zitten wezen en genieten van al dit leuks.

Vond je deze eerste “Waar ik blij van word” ook zo leuk of vond je er geen bal aan? Waar wordt jij nou blij van?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Abbot Kinney’s. 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Kim 12 juli 2018 at 19:26

    Leuke rubriek vind ik! Cool dat er Coco-ijsjes zijn 🙂 Wil Lola haar eigen kleren al uitkiezen (en doet ze dat misschien ook), of is dat geen issue bij jullie? Mijn dochter wil sinds ze naar school gaat al haar outfits zelf uitkiezen (en wij kozen ervoor om dat goed te vinden, dat hoeft niet, natuurlijk) , combinaties maken zit er voor mij niet meer in dus 🙂

    • Janske 12 juli 2018 at 21:48

      Dankjewel Kim! Ja, gelukkig wel, al komt die mening steeds vaker voorbij. Dan mag ze kiezen uit meerdere setjes waar mama ook blij van wordt, dus zijn we allebei tevreden 😉