Kids Review Shopping Shoptip

Shoptip: TipToi – Nu ook vanaf 3+

8 juli 2018
We zijn al een tijdje grote TipToi fans. Zowel Lola als Coco spelen graag met de TipToi boeken. De TipToi produkten waren voorheen allemaal vanaf 4 jaar of ouder. Vanaf nu kunnen ook de allerkleinsten zich vermaken met de nieuwste 3+ “Al Mijn Dieren” puzzel/spel en het “Mijn geluiden prentenboek”. Lola en Coco testten ze voor je uit!

Interactief én educatief speelgoed

In de wereld van het speelgoed is tegenwoordig zoveel te verkrijgen, dat je als ouder gewoon niet meer weet wat je het liefst aan je kinderen geeft. Van de nieuwste interactieve Luvabella poppen tot de tofste watertafels. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen in de speelgoedwinkel of online.

Natuurlijk vinden je kids bijna alles in de speelgoedwinkel ge-wel-dig, maar als ouder vindt je het waarschijnlijk ook wel fijn als je kind iets kan leren van het speelgoed. Speelgoed wat interactief én educatief is en ook nog eens leuk om mee te spelen. Daar weten ze bij Ravensburger wel raad mee. Na alle super leuke Tiptoi boeken en speelgoed voor basisschool kinderen hebben ze nu ook voor de peuters een aantal items uitgebracht.

Wat is TipToi?

Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Al Mijn Dieren

Zo is er vanaf nu de “Al mijn Dieren” set. Hierbij leert je peuter alle dierengeluiden, wat dieren eten, waar ze wonen en nog veel meer leuke informatie. Op een eenvoudige, interactieve manier kan je kind zelf ontdekken. Je kunt het spelen met 1 tot 4 speler en bij de set heb je een stift nodig om hem te kunnen spelen. In drie eenvoudige puzzel- en rangschik spellen oefen je spelenderwijs: logica en concentratie, tellen van één tot en met tien en je dierenkennis.

Mijn Geluiden Prentenboek

Daarnaast is er ook een nieuw TipToi boek “Mijn geluiden prentenboek”. Dit boek is super leuk voor peuters, en zelfs Coco (van bijna 2 vindt hem geweldig). Dit komt omdat dit boek extra veel muziek en geluiden heeft. De eenvoudige zinnen zijn goed voor de woordenschat en de inhoud van het boek is een feest der herkenning. De plaatjes zijn wat rustiger en eenvoudiger dan de boeken voor oudere kinderen, waardoor het allemaal iets overzichtelijker is.

Wat vinden wij van deze nieuwe TipToi producten?

Onze dames passen perfect het testpanel omdat ze bijna 2 en net 4 jaar oud zijn. Ondanks dat de dames ook de boeken voor oudere kinderen erg leuk vinden, merk je echt dat deze 3+ producten ideaal zijn voor de kleintjes. Vooral de eenvoud plus meer geluiden en muziekjes spreekt deze doelgroep en dus Lola en Coco net wat meer aan. Ze vinden het alle twee erg leuk.

Mocht je dus graag willen starten met TipToi producten en is je kindje nog geen 4 jaar, dan zou ik zeker deze Tiptoi producten aanraden. Ideaal om kennis te maken met de toffe Tiptoi wereld, om daarna verder uit te bereiden. Je koopt al een startersset vanaf €49,95 (klik op foto hieronder), waarna je met de bijgevoegde stift daarna alle extra producten kunt spelen. Je hoeft daarna dus geen nieuwe stift aan te schaffen.

Bekijk hier een aantal van de Tiptoi producten:

[bol_product_links block_id=”bol_5b412003ed1c3_selected-products” products=”9200000086897651,9200000061055825,9200000023436212,9200000078479885,9200000038630013,9200000023436304″ name=”TipToi” sub_id=”” link_color=”14CCFA” subtitle_color=”FF26BE” pricetype_color=”000000″ price_color=”ED5CC2″ deliverytime_color=”2B998E” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Misschien vindt je deze artikelen ook leuk om te lezen (klik op foto):

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Ik ben oprecht enthousiast over deze producten.

Spread the love

You Might Also Like

  • Zebrazonderstrepen 8 juli 2018 at 12:45

    Wij hebben ook tip toi. Is een aanrader. En bij het ouder worden groeit het mee. Engels, tellen, …