Mommy Stuff Shopping Shoptip

Sexy mama – tijd voor rokjes!

4 juli 2018
Aangezien ik sinds vorige zomer flink wat maten ben gekrompen ben ik toe aan een nieuwe zomergarderobe. Waar ik nu vooral op zoek naar ben is leuke rokjes en jurkjes. Nu ik eindelijk kan shoppen in “normale” maten, gaat er een wereld voor mij open. Deze nieuwe benen mogen gezien worden, dus “Halloooo zomerrokjes!” Ik ging alvast online rondkijken, op zoek naar de leukste rokjes voor deze (sexy) mama!

Nieuw lijf = meer keuzes

Nu ik zoveel ben afgevallen, voel ik mij een stuk beter. Ik voel mij mooier en kleding zit gewoon een stuk mooier. Ik hoef niet meer perse mijn halve lichaam te accentueren en delen te verbergen omdat ze anders té aanwezig zijn. Ook kan ik sinds een tijdje ook shoppen in “normale” winkels. Voorheen kwam ik alleen maar in winkels met grote maten collecties. Daar hingen 3 rokjes en daar mocht ik uit kiezen. Vanaf nu is de keuze reuze en kan ik helemaal los. Op zoek naar de leukste rokjes voor de zomer dus!

Printje?

Waar ik vroeger vooral op safe koos, voor zwart of donkere tinten, ga ik nu steeds vaker voor de printjes. Printjes word ik vrolijk van en zijn tegenwoordig steeds leuker! Een heerlijk tijgerprintje á la Nel Veerkamp durf ik tegenwoordig best. Ook voor een rokje zou ik best een tof tijgerprintje willen kiezen. Maar ook een subtiele bloemenprint of stipjes (I loovvveeee stipjes) is natuurlijk ook tof! Of ga ik toch voor een mooie effen rok zodat ik er een top op kan combineren met een toffe print.

Netjes of stoer?

Ik hou wel van een stoere rok, van spijkerstof bijvoorbeeld. Een spijkerrok is tijdloos en kun je eindeloos combineren. Stoer en toch netjes. Het is maar net waar je het mee combineert. En je kunt hem het hele jaar door dragen. In de zomer met blote benen en in de winter met een panty, legging of maillot er onder. Ik zou niet zo snel voor een heel net model gaan, dat word mij al snel te stijfjes. Dan ga ik liever voor sportief en net wat vlotter.

Lang of kort?

Ga ik voor een lange of korte rok? Ik ga sowieso niet voor een té korte rok. Ik ben niet meer de jongste en een te korte rok vind ik snel ordinair worden en totaal niet praktisch als moeder met kleine kinderen. Dan moet ik altijd opletten dat ik als een dame moet bukken, haha. Ik ben helaas niet de meest elegante dame, dus ga ik liever voor safe. Een maxi rok vind ik super mooi, maar ik vraag mij af of deze mij staan. Vroeger was mijn achterwerk veel te groot voor lange rokken, maar misschien is het tegenwoordig wél heel erg leuk. Toch eens eentje gaan passen dan maar!

Shopperdeshop

Dat wordt shoppen! Zo’n zwarte rok met franjes zoals hierboven vind ik bijvoorbeeld ook super tof! Lekker vlot, maar toch netjes en lekker goed te matchen met alle andere kleuren en prints. Yes!

Zoals je begrijpt, ga ik binnenkort op rokjesjacht. Kunnen die melkflessen van mij ook eindelijk wat zon zien zodat ze weer gezien mogen worden!

Draag jij vaak rokjes? Welke zijn jouw favoriet?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nathalie 4 juli 2018 at 12:02

  Hier ook zoiets… gewoon bij een gemiddelde winkel kunnen shoppen is vreemd 😎.

  En dan alle keuzes! Hier vorige week wezen shoppen bij de Only. Twee zomerse broeken, shirts en een wikkeljurk.

  Veel succes met het maken van je keuzes!!

  • Janske 4 juli 2018 at 14:42

   ja…er gaat een wereld voor mij open! Zo leuk! Zoveel keus ineens ook 🙂

   • Nathalie 4 juli 2018 at 14:52

    Ja zo gek… maar wel super leuk en fijn!

 • Daenelia 4 juli 2018 at 14:38

  Ik heb het nooit met rokjes gehad, of met jurkjes. Ja, toen ik 6 was had ik een liefdesaffaire met een prachtige lichtblauwe wolk van een jurk. Maar nu niet meer. Tot twee maanden geleden had ik zelfs geen jurken of rokjes in de kast hangen (behalve één avondjurk, voor die ‘speciale’ gelegenheden met een dress code). Toen kocht ik drie jurken, en die staan me ook wel leuk … maar … ik vind er niks aan om een jurk of rok te dragen. Broeken zijn gewoon veel praktischer voor mij.

  • Janske 4 juli 2018 at 14:42

   Ik begrijp wat je bedoeld. Als ik voor comfortabel ga dan kies ik ook voor een broek, maar nu met die hitte vind ik rokjes en jurkjes wel lekkerder.