Fotodagboek My Adventures Personal Persoonlijk Zomer

De 15 leukste kiekjes #34 – Juni 2018

1 juli 2018
Wauw, wat hebben we het toch goed. Dat denk ik ook nu weer, wanneer ik de 15 leukste kiekjes van de afgelopen maand heb uitgezocht. Zoveel leuke uitstapjes, zoveel mooie genietmomenten. Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik zo gezegend ben met zoveel liefde en rijkdom om mij heen. Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht, wanneer ik deze foto’s bekijk. Hopelijk jij ook!

Ook deze maand had ik voor mijn blog weer een aantal super leuke samenwerkingen en kreeg ik de uitnodiging om naar de Luvabelle Welcome Party te komen, samen met Lola. We maakten er samen echt een bijzonder uitje van en genoten van een bijzondere woensdagmiddag. Echt quality time met mijn meisje. Zo fijn!

Eindelijk was er weer een ’t Wasven festival in een van de mooiste plekjes in Eindhoven. Samen met zijn viertjes genoten we van heerlijke muziek, een lekker weertje en een super fijne sfeer. Puur genieten!

Van Stokke ontving ik de geweldige Stokke Steps stoel. Nu hebben beide dames hun eigen Stokke stoel. Toch wilden ze even proberen of ze ook samen in één stoel konden zitten. Dat lukte net!

Nog eentje van ’t Wasven. Lekker chillen hier. Muziek, gezelligheid en knuffelen met mijn meisjes…wat wil je nog meer?

Hoogtepunt deze maand was toch wel onze mini vakantie naar de Efteling. Wat was het fantastisch en wat hebben we genoten van een super fijn verblijf. Het was écht vakantie!

Natuurlijk vierden we ook Vaderdag en werd papa verwend met leuke cadeautjes, waaronder deze zelf geschilderde baksteen van Lola. Zo schattig altijd, die zelfgemaakte cadeaus!

Ook gingen we samen de bossen in voor een avontuurlijke wandeling. Grappig om te zien hoe een simpele boswandeling voor die meiden één groot avontuur is. Mooi is dat.

Ook werden we goed verwend door Little Tikes met deze super toffe watertafel. Hier hebben de dames deze maand al heel wat uurtjes mee gespeeld.

Ook tijdens Lola’s eerste playdate met een klasgenootje was de watertafel garantie voor heel veel waterpret. Wat een lol!

Foto’s maken voor mijn samenwerking met Lot was er één met een lach en een traan. Eén kind een ijsje geven is misschien toch niet zo’n goed idee, haha. Grapje, Coco kreeg er natuurlijk ook één. Check hier de andere (lachende) foto’s.

Voordeel van het lekker weertje…gezellig samen buiten eten. Dat is altijd een feestje! Zeker wanneer mama bananenpannenkoekjes bakt. Yummy!

Op de fiets reden we Eindhoven rond, om op bijzondere plekken op de foto te gaan. De meiden vonden het super en papa schoot dit mooie kiekje van ons, spontaan, terwijl ik Lola’s haren aan het fatsoeneren was.

Samen op de stoel liggen is een beetje vreemd, maar levert dan wel weer mooie kiekjes op. Gekke meiden!

Bloemetjes met rupsjes kijken is natuurlijk reuze interessant, toch Coco?

Als afsluiter van deze toffe maand heb ik deze toch wel wat vreemde, maar super grappige foto. Coco liep gek te doen en papa besloot mee te doen…wat de Efteling allemaal met je doet, haha!

Dat waren er alweer 15 leukste kiekjes van juni!

Juli begint met heerlijk weer, vakantie en hopelijk veel fijne genietmomentjes! 

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes

Spread the love

You Might Also Like