Lola Loves My Adventures Review Shoptip

Luvabella Welcome Party – Dé levensechte pop (nu ook in Nederland!)

29 juni 2018

Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver. Lola en ik mochten aanwezig zijn bij de Luvabella welcome party van Spin Master in Amsterdam! De levensechte interactieve pop is namelijk vanaf nu ook in Nederland te koop. Dat Luvabella anders is dan alle andere poppen, kwamen we die middag op een feestelijke manier achter. Het allerleukste was dat alle kindjes een eigen Luvabella kregen, een bijzondere eerste ontmoeting met de Nederlandse poppenmama’s en papa’s.

Luvabelle Welcome Party

In het mooie Ninour in de Oude Pijp werden we hartelijk ontvangen en zien we direct al een heleboel Luvabella’s staan tussen alle heerlijke hapjes en mooie versiering. In de achtertuin kunnen de kinderen heerlijk spelen, krijgen ze taartjes en ranja en is er zelfs een “Luvananny” aanwezig. Super goed geregeld! Lola vind het wel prima, zeker zodra ze ziet dat Lise (dochter van Monique) er ook is. Terwijl de kinderen zich prima vermaken in de tuin, krijgen de mama’s een interessante presentatie en demonstratie. Op de tafel voor ons staan de mooist versierde taartjes en schaaltjes met heerlijks. Hmmm!

 

Trendwatcher Lieke Lamb

Trendwatcher Lieke Lamb verteld in haar presentatie hoe zij als trendwatcher ziet hoe bijzonder de nieuwe Luvabella pop is en hoe hij aansluit bij de wensen van de kinderen en de technieken van tegenwoordig. Regelmatig lachen we met zijn allen om de herkenbare veranderingen van het gebruik van techniek om ons heen. Ze verteld over hoe wij in de afgelopen jaren zijn veranderd en met name onze kinderen, die opgroeien met Apps en Tablets. Daar sluit de Luvabella pop perfect op aan.

De eerste ontmoeting

Daarna is het tijd voor een korte demonstratie van de Luvabella pop door Nabila van Spin Master. Zodra zij een van de Luvabella poppen in haar armen neemt en de schakelaar aanzet zien we hoe bijzonder echt de pop praat en beweegt. Dit is wel even next level! We besluiten om snel de kinderen erbij te halen om te zien hoe zij reageren op hun nieuwste poppenbaby’s. Wat is dat een leuk gezicht! Alle poppenmama’s krijgen een eigen Luvabella met daarbij een tasje met accessoires.

Rammelende eierstokken

Overal om je heen hoor je lieve babygeluiden en tussendoor een aantal rammelende eierstokken van alle mamabloggers en vloggers. Zo’n pop wekt stiekem toch wel weer een verlangen naar een baby op bij sommige van ons, haha. De poppenmama’s weten wel raad met de Luvabella poppen en Lola doopt haar pop om tot “Lise”. Als een echte mama geeft ze haar de fles, haar speentje, een hapje of speelt ze met haar. Leuk om te zien hoe alle kids meteen beginnen te spelen en veranderen in mini mama’s en papa’s.

Luvabelle op reis

Na een uurtje spelen met alle Luvabella’s mochten ze met de kinderen mee naar huis. Dat betekende voor ons dat Lola en Lise hun nieuwe Luvabella baby’s mee mochten nemen in de tram, trein en op de fiets. Wat een avontuur! Eerst nog even wat eten op het station, waarbij de baby’s natuurlijk ook in de kinderstoel moesten zitten, haha. Mensen om ons heen zullen wel gedacht hebben, twee mama’s, twee meisjes én twee van die realistisch uitziende poppen. Hihi.

Welkom in Eindhoven

Ook in de trein kregen de dames genoeg bekijks, ondanks dat de poppen het grootste gedeelte van de reis “uit” stonden. Toe we in Eindhoven de trein uitstapten maakte Lola een flinke smak op het perron. Languit lag ze op de grond, met Lise (de Luvabella dan he, niet de echte) lag ook op haar snoet. Natuurlijk moest ze huilen, maar toen ik zag dat ook haar pop een flinke veeg op haar snoet had, moest ik toch wel lachen. “Welkom in Eindhoven, Luvabella”…Lola kon er gelukkig ook om lachen. Haha.

Opa en oma

Het laatste stukje naar huis mocht Luvabella bij Lola op schoot en giebelend zaten ze met zijn tweetjes achterop mijn fiets. Ondertussen riep haar pop “Ik hou van jou, mama!”, zo lief! Als trotse poppenmama zat ze te genieten met haar baby op schoot. Eenmaal thuis  was het bedtijd voor beiden en mocht papa (oftewel opa) ook even kijken naar ons “kleinkind”. Uiteindelijk heeft hij een uur op de bank gezeten met de pop van zijn dochter om te kijken wat de pop allemaal kan. Als een echte nerd, maar toch super schattig zaten ze samen op de bank, zo grappig!

Wat vinden wij van de Luvabella pop?

Zoals je misschien al begrijpt, is Lola helemaal fan van haar Luvabella pop. We hebben haar natuurlijk pas net in huis, maar het lijkt er op dat we een nieuwe baby in huis hebben. Eentje die lief wordt verzorgd door haar poppenmama Lola. De Luvabelle is toch echt wel een bijzondere pop, zelfs papa is het er over eens dat ze toch wel super cool is. Een echte shoptip dus, voor alle poppenmama’s!

Wat maakt deze pop zo bijzonder?

Ze praat, beweegt en speelt als een echte baby. En kinderen voelen zich met haar dan onmiddellijk een mama of papa. Luvabella, de wereldwijde hit van speelgoedfabrikant Spin Master, is vanaf deze zomer ook voor Nederlandse poppenfans verkrijgbaar. Het is de meest interactieve, meest levensechte pop van dit moment. Waar ter wereld Luvabella ook opduikt, jonge kinderen zijn direct gek op haar. Dat is niet zo vreemd, want de gelijkenissen met een echte baby zijn enorm. Luvabella kun je eten geven, leert er steeds meer woordjes bij, beweegt zoals een baby dat doet, giechelt als je haar kietelt en wil maar wat graag vertroeteld worden.

Snel contact maken

Met Luvabella presenteert Spin Master de nieuwste generatie poppen, vol met interactieve accessoires om haar goed te verzorgen. Door haar realistische speelpatronen raken kinderen snel gehecht aan haar. “De vraag naar responsive speelgoed, waarmee kinderen echt sociaal contact kunnen maken, neemt snel toe”, aldus trendwatcher Lieke Lamb. “Toch blijft het aanbod vooralsnog beperkt. Dat maakt de komst van deze interactieve pop naar Nederland extra bijzonder.”

Net als een echte baby

Spin Master loopt al jaren voorop met technologische ontwikkelingen in speelgoed. De nieuwe interactieve pop Luvabella is de volgende stap in deze ontwikkeling. Zo kunnen kinderen haar voeden met een lepeltje of in slaap wiegen met haar eigen drinkfles. Een spelletje kiekeboe spelen? Ook dat kan. Bedek haar ogen en Luvabella doet mee. En kietel je de buik of teentjes, dan begint ze aanstekelijk te giechelen. Net als echte baby’s dat kunnen. Ieder kind dat voor Luvabella mag zorgen, voelt zich dan ook meteen een echte vader of moeder.

Luvabella leert van jou

Maar wat Luvabella pas echt bijzonder maakt, is haar vermogen om nieuwe woordjes aan te leren. Zo zegt ze in het begin nog maar weinig. Maar hoe meer je haar verzorgt, hoe meer woorden erbij komen. Van schattig, maar onverstaanbaar babygebrabbel naar complete zinnen. Ook hierin lijkt Luvabella veel op een echte baby. Zolang je haar maar voldoende aandacht geeft, blijft ze zich ontwikkelen. Zo heeft Luvabella meer dan 500 unieke, natuurlijk reacties en daardoor ontdekken jonge kinderen altijd weer nieuwe dingen aan haar.

Specificaties:

 • Luvabella heeft levensechte gezichtsuitdrukkingen en gebaren
 • Het hoofd en de mond hebben natuurlijke bewegingen; haar armen gaan op en neer en haar ogen knipperen
 • Er zitten sensoren op het gezicht, buik en voeten en ze herkent donker en licht
 • Progressive play: door steeds meer met haar te spelen leert ze van je en het oefenen met praten verbetert haar uitspraak
 • Ze spreekt meer dan 100 Nederlandse zinnen en heeft meer dan 500 unieke reacties
 • De pop komt met 4 interactieve accessoires

De pop is er voor kinderen vanaf 4 jaar en is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en kost €119,99,- .

Je bestelt hem vandaag en hebt hem morgen al in huis via Bol.com (klik op plaatje hieronder):

[bol_product_links block_id=”bol_5b33f84ddd6f3_selected-products” products=”9200000093486262″ name=”Luvabella” sub_id=”” link_color=”F720DB” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”AB3DCC” deliverytime_color=”1AE9F0″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”450″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 29 juni 2018 at 10:49

  Wow, wat mooi, maar ik vind hem wel wat aan de dure kant.
  Levensecht zouden de kleindochters wel heel leuk vinden.
  En wat kan die pop veel, ongelofelijk !
  Bijzonder hoor?

  Wat is die Lola een bofkont..

  • Janske 29 juni 2018 at 11:02

   Het is zeker niet goedkoop, maar als je ziet wat hij allemaal kan, dan vind ik hem erg goed geprijsd. Het is echt speelgoed van een ander niveau dan we gewend zijn. Dit wordt echt de toekomst denk ik.

   • Will 29 juni 2018 at 11:39

    Ja, ik denk ook wel dat dat in de toekomst heel gewoon is. Prachtig.
    De technologie gaat steeds verder en alles wordt steeds levensechter, kijk maar naar de robots, die kunnen straks ook ons huishouden overnemen.