Personal Persoonlijk

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 22 maanden

26 juni 2018

Lieve Coco,

Het is alweer tijd voor een persoonlijke brief aan jou, mijn lieve kleine meid. Wat ben je toch weer veel veranderd deze maand! Je wordt iedere maand nóg leuker! Oh, wat ben ik dol en trots op jou, lieve Coco! Laten we snel beginnen!

Wat mij deze maand vooral is opgevallen, is dat je een enorme gezellige kletskous bent. Jeetje, mineetje, wat kun jij kletsen zeg! Tegenwoordig praat je standaard met twee of meer woorden, al heel stoer en wijs. Vol overtuiging kun je antwoorden en voer ik met jou hele gesprekken. Zo gezellig! Papa wordt soms een beetje gek van al die kletskontjes aan tafel, maar ik vind het stiekem wel gezellig. Dat beloofd wat voor later!

“Coco eerst” , “hallooooo mama”, “zessssss”, “Sauusssss” “mamiiiieee”, “Cociiieeeee”, “opa, oma, papa, mama, Coco, Ola”, dit zijn momenteel wel je meestgebruikte woorden. Zo grappig hoe jij ze vol overtuiging zegt.

Je bent inmiddels helemaal gewend aan het nieuwe ritme, met grote zus op school, al vindt je het afscheid nemen in de ochtend op dit moment juist extra moeilijk. Dan moet je zo hard huilen en blijf je het liefst stevig in mijn armen. Zo zielig vind ik dat.

Je geniet van het mooie weer en speelt het liefst buiten met de watertafel. Lekker spetteren. Of fietsen op het pleintje met zus. Zus is je beste vriendin en jullie spelen zo lief samen. Toch kun jij het beste lekker zelf spelen. Even tekenen op het schoolbord, in je keukentje lekker ravotten, of lief boekjes lezen voor de pop. Wat ben je toch een heerlijk kind. Zo vrolijk en grappig! Wat ben ik tocht trots op jou en wat maak je ons iedere dag weer blij!

Dankjewel weer lieve Coco, voor deze bijzonder mooie maand!

Ik hou van jou, tot aan de maan en weer terug!

Dikke knuffel,

Mama

x

Lees hier de brief aan Lola toen ze 22 maanden oud (leuk om te vergelijken!) was alle vorige brieven voor Coco.

Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Coco’s 22 maanden fotoshoot: (klik op foto voor de grotere versie)

Spread the love

You Might Also Like