Giveaway Review Shoptip winactie

Shoptip: Kidsproof Familyplanner (+ winactie # 46)

25 juni 2018
Een nieuwe week, tijd voor een hele handige shoptip (en toffe winactie). Dit keer eentje waar ik zelf ook weer erg blij van word. Ik ben altijd al van het plannen geweest, maar sinds mijn tweede zwangerschap kan ik echt niet meer zonder mijn agenda. Voor het nieuwe schooljaar heb ik daarom alvast de Kidsproof Familyplanner in huis. Zo kan die planning hier niet meer mis gaan én kan Lola alvast leren hoe haar (school) weken er uit gaan zien. En ik mag er ook één weggeven aan een mama of papa die ook dol is op een handig overzichtelijke planning! Herkenbaar? Doe mee!

Nieuwe fase, nieuwe gezinsplanning

Sinds Lola naar de basisschool gaat merk ik dat er in ons gezin echt behoefte is aan een overzichtelijke planning. Eentje waar niet alleen de agenda van papa en mama in te zien zijn, maar ook die van Lola (en het liefst ook die van Coco natuurlijk). Nu noteer ik alles in mijn persoonlijke Gmail agenda en alles wat ook van toepassing is voor vriendlief deel ik ook in die van hem. Maar Lola’s agenda staat hier vaak niet bij. Hoog tijd voor een gezamenlijke én overzichtelijke agenda dus!

16 Maanden kalender

Vanaf het nieuwe schooljaar gaan wij daarom onze gezamenlijke planning bijhouden met de Kidsproof Familyplanner. Deze weekkalender begint al in de laatste week van augustus, precies wanneer het nieuwe schooljaar van Lola weer van start gaat. Een mooi moment om te beginnen en fijn dat hij maar liefst 16 maanden heeft in plaats van maar 12. Vanaf dat moment kunnen we daar alle activiteiten in zetten van het hele gezin. Alle zwemlessen, studiedagen, playdates, verjaardagen en ga zo nog maar even door.

Lekker burgerlijk, maar o, zo handig!

Lola wil graag een aftelkalender. Ik maakte er een voor haar in de aanloop naar de basisschool en dat vond ze super fijn. Nu ze de dagen van de week aan het oefenen is op school, kan ze op deze manier leren hoe de weken er voor haar uit zien. Ze vraagt er namelijk vaak naar en vindt het allemaal reuze interessant. Ook zag ze de stickers achterin zitten. Dat wordt plakken! Lola is dol op stickers, dus dat komt mooi uit. Ik kan niet wachten om de kalender een mooie plek in huis te geven na de zomervakantie zodat we allemaal onze planning makkelijk en overzichtelijk kunnen bekijken. Lekker burgerlijk, maar o, zo handig!

Voordelen:

– Extra ruimte voor eigen notities
– Ruimte voor 6 personen
– 16 maanden kalender (vanaf sept 2018 t/m dec 2019)
– Mét meer dan 240 stickers (Lola en Coco zijn fan!)

De Kidsproof Familyplanner is verkrijgbaar in de boekhandel en online voor €16,99.

WINACTIE

Lijkt jou zo’n Familyplanner nou ook zo handig? Zoals je al hebt kunnen lezen mag ik er één weggeven! Woop woop! Wil jij er ook één winnen, doe dan mee met deze toffe winactie!

Hoe kun jij winnen?

Laat bij de reacties weten waarom jij deze Kidsproof Familyplanner moet winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 1 juli 2018. Op maandag 2 juli maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

De winactie is inmiddels gesloten. De winnaar is geworden: Femke! Gefeliciteerd! Je ontvangt hem zo snel mogelijk in huis!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel Gubbels-Daemen 25 juni 2018 at 06:57

  Lijkt me super handig ook ik merk sinds dat dochter Noor naar school gaat er veel dingen bij zijn gekomen. Denk aan speeldates en de vele dingen waar we aan moeten denken wat ze wanneer moet meenemen. Mijn man moppert wel eens dat hij niet precies weet hoe de week eruit ziet dus deze planner komt dan goed uit.

 • Wendy g 25 juni 2018 at 07:45

  O wat handig!!
  We kriebelen nu alles op een mini stukje en zo gaat er wel eens wat mis..
  Ik werk onregelmatig en mijn man deels. Onze diensten moeten er dus ook altijd op. Naast de afspraken etc.
  Deze kalender zou zo veel meer overzicht bieden!

 • Hille Morel 25 juni 2018 at 07:46

  Met mijn zoontje die straks naar school gaat, lijkt me dat ideaal. We hebben nu een magnetisch bord, maar dit kan ook heel handig zijn.

 • G.T. 25 juni 2018 at 07:55

  Ik maak graag kans! Ik heb al vaker met zo’n planner in mijn handen gestaan, maar toch steeds weer teruggelegd. Ik zou hem graag winnen om uit te proberen.

 • Nicole 25 juni 2018 at 07:56

  Wat leuk en handig! Dat zou super van pas komen voor een chaoot als ik! 😉

 • Maartje van den Bosch 25 juni 2018 at 08:51

  Lijkt me heel fijn , omdat wij er ook een moeten geloven sinds nr. 1 naar school gaat! Heel werkt niet meer om alleen maar persoonlijke agenda’s bij te houden. Dus ja, ik doe heel graag mee om een family kalender te winnen!

 • Nicole Koetze 25 juni 2018 at 10:01

  Met drie kids is het bij ons een gezellige chaos. Zonder familieplanner iets minder gezellig :). Onze huidige familieplanner loopt op z’n eind dus zou deze heel, heel, heel graag willen winnen. Voor een gestructureerde gezellige chaos in het nieuwe schooljaar!

 • Marian B 25 juni 2018 at 10:16

  Ik had er eentje en nu heb ik weer een gewone. Ik mis de Familyplanner zeer zeker. Ik ben nogal een chaoot van een moeder. En hoe ouder ze worden hoe meer afspraken ze hebben. De Familyplanner is veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan mijn huidige kalender/planner. . Leuke platen hebben ze en stickers erbij. Je hoort het, ik doe graag mee 😉

 • Tamara v Bodegom 25 juni 2018 at 11:22

  Tja komt je vast bekend voor maar ik word gek van het plannen: logopedie, extra leesles voor m’n zoontje, volleybal van m’n dochter, voetbal van m’n zoontje, speeldates, werk, biebboeken, pffff ik zou wel een kalender kunnen gebruiken waar ik per gezinslid alles op kan schrijven. Dat wordt de kans dat ik wat vergeet toch weer ietsje minder zeg maar…

 • Maaike de Gruijter 25 juni 2018 at 11:35

  Jaaaa mega handig voor onze drukke agenda’s! Bas en ik allebei 3x per week sporten, Luuk en Maud 3x per week naar de oppas/kdv en in het weekend van alles te plannen!
  Hopelijk winnen we deze

 • Inge Brunnekreef 25 juni 2018 at 13:57

  Geweldig zeg voor mijn gezin . Zo vergeten we niets meer. Graag maak ik kans

 • Femke 25 juni 2018 at 21:48

  Ooooh wauw! Dit is net iets voor mij. Ik vul nu al elke week een planner in wat ik in de keuken hang. Maar deze is wel erg leuk!

 • Patricia Paling 25 juni 2018 at 21:58

  Jaaa, lijkt me echt super handig voor ons gezin! Al zo vaak over gelezen, maar om 1 of andere reden nog nooit aangeschaft! Terwijl het me echt ideaal lijkt! Dat zou zeker meer overzicht en rust geven! Ook de kids (9 en 6) zouden dit zeker super fijn vinden! Ik weet nu al zeker dat ook zij er elke dag op zullen kijken!💝🍀

 • Marlon van boerdonk 26 juni 2018 at 05:02

  Super handig! Sinds Liv naar school gaat is onze gewone agenda te klein geworden😂!
  Ik doe graag mee!

 • Manon Laurier 26 juni 2018 at 10:52

  Wij zijn al een tijdje opzoek naar een overzichtelijke agenda voor het hele gezin. Deze lijkt me erg handig. Ik doe dus heel graag mee!

 • Marta 26 juni 2018 at 20:58

  Heel graag!
  Het is steeds moeilijker om al de afspraken in de gaten te houden

 • Brit Weijers 27 juni 2018 at 12:42

  Das lekker handig, ook voor oma’s

 • Nelly 27 juni 2018 at 17:50

  Overzichtelijk voor het hele gezin.

 • Jeth 27 juni 2018 at 20:02

  Ik doe heel graag mee voor mijn eigen kleine lola. Zeer handig ook

 • Bianca Fenna 27 juni 2018 at 21:15

  Deze agenda zou een uitkomst zijn in ons drukke gezin. Als alleenstaande werkende moeder van 2 dochters die beide hobby’s hebben en sporten is zo’n agenda geweldig. Kan opgeschreven worden wanneer wie wat heeft, wie wanneer bieb en gymles heeft en wanneer ze moeten overblijven. Ik waag heel graag een kansje

 • Nina Mol 28 juni 2018 at 05:23

  Omdat deze kalender bijdraagt aan de structuur van de familie en dat vind ik heel belangrijk!

 • Nina Haven 28 juni 2018 at 10:55

  Het is nou niet zo dat we met onze twee kinderen een groot, chaotisch gezin vormen… Op de kinderen is niets aan te merken, op hun ouders des te meer! Dit jaar zijn mijn man en ik zelfs onze trouwdag vergeten. Zucht. Om het maar niet te hebben over al die verjaardagskaarten die ik te laat verstuurde omdat de datum mij even ontschoten was. Of die keer dat mijn dochter verkleed naar school mocht, maar dat ik er niet aan had gedacht. Dat was echt heel sneu. Of die keer dat ik bij het schoolontbijt in de haast ’s morgens niet aan borden en bestek had gedacht…
  Daarom zou deze planner hier bijzonder welkom zijn!
  Groet, Nina

 • marij brand 28 juni 2018 at 13:36

  nu met 2 kinderen zou ditheel handig van pas komen

 • Erika van koert 29 juni 2018 at 12:34

  Super handig !
  Wij werken nu met een pictogrammen planner voor de kinderen omdat die behoefte hebben aan duidelijkheid en vooruit kunnen kijken .
  Inmiddels worden ze komende maanden 7 en 10 jaar en wil ik graag kijken of zij hun weg al kunnen vinden met een geschreven kalender (eventueel met stickers ) ipv met magneetjes

 • Nikki van Werde 29 juni 2018 at 12:55

  Leuk! Met drie kids en een drukke planning van manlief en mij lijkt mij dit wel heel handig voor ons maar ook vooral voor de kids! Dat ze kunnen zien wat we vandaag gaan doen en wat er allemaal komen gaat!

 • Cindy Framke 29 juni 2018 at 13:01

  Dat lijkt me echt superhandig! Nu met een 3e kindje op komst heb ik net een hoofd als een vergiet hahaha. Ik vergeet echt zoveel dingen op dit moment dus dit zou echt ideaal zijn

 • Marjo 29 juni 2018 at 13:21

  Ja dit zo wat voor ons. Met 5 mensen met ieder zijn afspraken is dit super overzichtelijk. Wanneer moet zoonlief voetballen naar muziek en naar de club. De dames naar gym of streetdance muziek of zwemles wij kunne dit wel heel goed gebruiken

 • MarjonS 29 juni 2018 at 19:14

  zo’n planner lijkt me zeer handig! Alles bijhouden man manlief, 2 kids en mezelf.
  Ik waag graag een kansje

 • Anneliese de Waal 30 juni 2018 at 19:55

  Ohhh,,,,,dat is super handig, ik doe graag mee.
  Zou ik graag in gebruik willen nemen.

  Groetjes Anneliese

 • Sharon de Ridder 2 juli 2018 at 15:17

  Mijn man en ik gebruiken altijd een elektronische agenda, maar voor onze dochters zou dit fantastisch zijn om ook inzicht te krijgen in de activiteiten van die week!

 • Femke 2 juli 2018 at 18:45

  Whoehoeee!!😀😀
  Super blij mee
  Gaan we veel plz van hebben