Kids Review Shopping Shoptip Zomer

Shoptip: Fountain Factory Watertafel van Little Tikes

13 juni 2018
Kinderen en water, dat is hier een gouden combi. Mijn kinderen vinden het altijd weer een feestje wanneer ze lekker kunnen spetteren. Sinds kort hebben we hier de Fountain Factory Watertafel van Little Tikes in de tuin staan en dat is vanaf het eerste moment een grote hit! Een echte zomer/buitenspeelgoed shoptip dus!

Dit wordt een hit!

Ik wilde al een langere tijd een leuke watertafel voor de meiden aanschaffen en kocht een paar jaar geleden al zo’n hele kleine versie er van. Toen ik laatst op een feestje was bij Monique was, zag ik dat de kinderen als een magneet naar haar watertafel werden getrokken. Toen wist ik het zeker, dit wordt een hit!

Inmiddels hebben we de watertafel zo’n anderhalve week ik gebruik en is er al heel wat uurtjes mee gespeeld. Door de zusjes, maar ook samen met een klasgenootje tijdens de allereerst playdate op de woensdagmiddag. Met zijn drietjes gierden ze het uit van de pret. De één gilde nog harder dan de ander. Zoveel plezier!

Leuk voor verschillende leeftijden

Na even wat gepuzzel hebben we met zijn allen de watertafel in elkaar gezet en kon de waterpret beginnen. Op de watertafel zit een pomp waarmee je water omhoog kunt pompen. Daarna stroomt het naar beneden, richting de kraantjes. Je kind kan zelf kiezen waar het water naartoe gaat door de kraantjes open of dicht te draaien. Ook zitten er een bootje en andere leuke accessoires bij. Genoeg om op een creatieve manier met water te spelen met verschillende uitdagingen. Na het spelen kun je de dop er uittrekken waarna het water er zo onderuit loopt.

Voordelen

 • leuk voor verschillende leeftijden
 • genoeg variatie en uitdaging
 • fijne speelhoogte zodat de kindjes er makkelijk bij kunnen
 • handig wanneer je een kleine tuin of alleen balkon hebt
 • vrolijke kleuren

Nadelen

 • sommige onderdelen sluiten niet helemaal logisch met elkaar aan, zoals de waterslang
 • daardoor schieten ze snel los
 • de kraantjes gaan wat lastiger open

Wat vinden wij van de Fountain Factory Watertafel?

Wij vinden de watertafel een echte musthave voor tijdens de warme zomerdagen. Met twee emmers water is hij al vol genoeg en geeft je kinderen veel spetterplezier. Een echte aanrader voor in je (kleine) tuin of balkon, om lekker mee te spetteren!

Shop hier ook zo’n toffe Little Tikes watertafel voor jouw kids en heb hem morgen in huis:

Spelen jouw kinderen ook zo graag met water? Kende jij de Fountain Factory Watertafel al?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Tikes. Dit heeft geen invloed op mijn mening over dit product. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Joep 4 augustus 2020 at 13:57

  Belangrijk: Je moet hem wel binnen zetten na gebruik, want dat hebben we niet gedaan en nu zijn de waterafsluitkranen defect,omdat de zon en het zand het plastic aantast! Dat is zonde.