hotspot Shopping Shoptip Uittip

Hotspot #6 – Meubelplein Ekkersrijt – Een uitje voor het hele gezin

9 juni 2018
Wanneer ik een vrije dag heb vind ik het altijd gezellig om naar een meubelplein te gaan. Vlakbij ons huis zit het Meubelplein Ekkersrijt, waar we regelmatig te vinden zijn. Zeven dagen per week kun je er gratis parkeren, lekker lunchen en heerlijk shoppen met het hele gezin. Een perfect uitje als je het mij vraagt!

Kidsproof uitstapje

Mij kun je eigenlijk altijd wel blij maken met een bezoek aan een meubelplein. Zeker wanneer en genoeg leuke winkels zitten, je makkelijk (gratis) kunt parkeren en het ook een beetje kidsproof is. Op nog geen 15 minuten rijden, zijn wij al bij Meubelplein Ekkersrijt. Winkels die je er kunt vinden zijn onder andere BCC, Pronto Wonen, Prenatal, Leenbakker en Trendhopper. Een ruime meubelboulevard waar wij, zeker tijdens onze verhuizing, wekelijks te vinden waren.

Eten & drinken & meer

Niet alleen voor het shoppen van meubels kun je daar prima vermaken, ook voor je babyuitzet kun je er heerlijk shoppen bij de Prenatal Megastore. In het meubelplein kun je gebruik maken van de Sanifair toiletten, waar ook een verschoningsruimte is. Je betaalt slechts €0,70 en krijgt een waardebon van €0,50 terug om te besteden bij alle horecapunten. Zo kun je er lunchen bij Piet van Friet of een broodje eten bij Bufkens. Een ijsje scoren bij Ola of gezellig een hapje eten bij Brasserie d’n Mert. Om even bij te komen van al dat shoppen, of te brainstormen over welke bank je gaat kopen.

Shoppen voor de kinderkamer

Als je kids liever in de ballenbak duiken, drop je ze even af bij de Ikea zodat papa en mama even zelf kunnen rondsnuffelen. Iedereen blij! Wij kochten hier onze complete woonkameruitzet bij Pronto, ook zo’n winkel die ik hier ontdekte. Wat een uitgebreide en vooral betaalbare collectie hebben zij. Echt een aanrader!

Binnenkort gaan we Coco’s slaapkamer veranderen in een grote meisjeskamer, dus de komende tijd zullen we zeker nog een paar bezoekjes brengen hier. Lekker inspiratie opdoen en shoppen voor de grote kleine meid. Ik heb er nu al zin in!

Overige info van deze hotspot:

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adres

Ekkersrijt 4101 t/m 4155
5692 DD Son

Hoe kom je er?

Vanuit de A50/Kennedylaan:
neem de afslag Industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6.

Vanuit de richting Maastricht/Tilburg:
Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Vanuit de richting s’-Hertogenbosch:
Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Volg daarna de routeborden na de rotondes.

Gratis parkeren

Meubelplein Ekkersrijt ligt direct naast IKEA en beschikt over een parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen. Vanuit het parkeerdek zijn de winkels zowel met (rol)trap als met lift bereikbaar.

Openingstijden Parkeerdek

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 21.30 uur
Zaterdag en zondag
9.00 – 18.00 uur

Ben jij al eens gaan shoppen bij Meubelplein Ekkersrijt?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Meubelplein Ekkersrijt.

Spread the love

You Might Also Like