Giveaway Kids kinderkleding Shoptip winactie

Lola & Coco in Lot (+winactie #43)

7 juni 2018
Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, mag ik de laatste tijd steeds vaker leuke kindermode merken showen op Janske.nl. Omdat ik dol ben op kinderkleding is dit voor mij telkens weer een feestje. Dit keer werd ik benaderd door Charlotte. Charlotte heeft een toffe webshop met vrolijke handgemaakte shirts voor kids. Speciaal voor Lola en Coco maakte zij twee vrolijke shirts op maat. Ook jij kunt er één (naar eigen keuze) winnen! Hoe gaaf is dat!?

Wie is Lot?

Lot staat voor Charlotte, een mama van met een zoon van 7 jaar oud. Naast haar werkzaamheden op een basisschool vindt ze het super leuk om zelf kleding te maken en vermaken. Haar ambitie is om kinderkleding te maken welke je niet standaard in iedere winkel ziet. Nét even wat anders dus. Charlotte is dol op de retro sfeer van de jaren 70. Dit zie je terug in de stoffen die ze gebruikt.

Wat is Lot?

Bij de shirtjes van Lot komen 3 belangrijke kenmerken naar voren; kleur, detail en retro moderne printjes. Deze drie elementen gecombineerd met  zachte rekbare stoffen en boordjes, maken de shirtjes van Lot tot een hoog draagcomfort en een lust voor het oog! De shirts vallen meteen op en zijn allemaal even vrolijk!

Voor jongens én meiden

Het model van de shirts valt slank en is verkrijgbaar in de maten 98 tot en met 134. Alle kleding is unisex. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen meisjes of jongens kleren. Alle shirts worden door Charlotte zelf met de hand op maat gemaakt waardoor de levertijd tussen de 6 tot 10 dagen bedraagt. De shirtjes 2018 zijn te krijgen in 3 varianten: mini mouw (mini), korte mouw (kort) of halve mouw (mid). Ze worden allemaal netjes afgewerkt met mooie biesjes.

Wat vinden wij van Lot?

Wat ik wel grappig vind, is dat ik voorheen niet zo snel kleding uit zou kiezen met deze retro prints. Toch spraken een aantal van de prints mij juist erg aan en liet ik mij verrassen. Binnen een paar dagen ontving ik een mooi pakket met daarin twee kleurrijke shirts. Met handgemaakte armbandjes met de namen van de meiden er op en een mooi ingepakt. Een feestje om uit te pakken! Grappig detail; Lola dacht dat er op haar shirt auto’s stonden. Tja, hoe leg je nou weer aan een kleuter uit wat cassettebandjes zijn, haha.

Als gegoten!

Meteen zag ik hoe mooi de shirts zijn afgewerkt, met oog voor alle details. Ik zou wel willen dat ik zelf ook zo mooi kleding kon maken! De stof is heerlijk zacht en stretch. De modellen vallen vrij smal, iets wat voor onze meiden even wennen is. Mama koopt namelijk veel kleding oversized, haha. Eigenlijk zitten ze daardoor nu juist als gegoten. Mocht je dus een shirt bestellen en je twijfelt over de maat, neem dan vooral een maatje groter. Lola draagt op de foto’s maat 110/116 en Coco maat 98/104. Beiden een maatje groter dan ze normaalgesproken dragen.

Namens Lot mag ik iemand heel erg blij maken met een op maat gemaakt T-Shirt in de print, maat en model naar keuze! Hoe cool is dat!

Hoe kun jij winnen?

Laat bij de reacties een linkje achter welk item jij het liefst wilt winnen (en in welke maat) en voor wie. Je vindt de hele collectie hier.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 13 juni 2018. Op donderdag 14 juni maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt)

Wat vind jij van de nieuwe shirts van Lola en Coco? Word jij ook zo vrolijk van deze printjes? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Lot– Overige foto’s zijn eigendom van Lot. 

Leuke behind the scenes (welke ik jullie niet wilde onthouden):

Waarschijnlijk vindt je dit ook vast leuk om te lezen:

  

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nikki van Werde 7 juni 2018 at 07:45

  Voor mijn oudste maat 122-128 het visjes T-shirt 😍. Dan kunnen broertje en zusje later als ze groot zijn het shirtje ook nog aan. Want wij zijn dol op de visje in de ocean van Burgers Zoo 💕

  • lot 15 juni 2018 at 20:15

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • elisabeth maria martina 7 juni 2018 at 07:47

  het autoshirt in maat 122 voor kleinzoon tije, helemaal te gek

  • lot 15 juni 2018 at 20:16

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Denise 7 juni 2018 at 07:59

  Ooooh. Wat leuk! Zo vaak winacties voor meisjes (overal) en nu ook voor jongens. Voor mijn (zieke) jongen graag dit shirt in 122/128. Omdat hij graag cola flesjes snoept!

  https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/

  • lot 15 juni 2018 at 20:16

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Anna 7 juni 2018 at 08:01

  Ik doe mee voor het shirt olifant sier maat 98/104 voor mijn dochter Julia 😍😍

  • lot 15 juni 2018 at 20:17

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Maartje van den Bosch 7 juni 2018 at 08:03

  Heel gaaf! Zoontjelief koos zelf het shirt uit met de Cubaanse auto’s met ern korte mouw. In maat 110-116 😃

  • lot 15 juni 2018 at 20:17

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Annemieke 7 juni 2018 at 08:05

  Ow, wat gaaf! Ik wil het shirt met de olifanten wel winnen. Hopelijk kan die dan drie kinderen lang mee 😀

  • Janske 7 juni 2018 at 10:23

   Wil je ook winnen? Laat dan even weten welke maat met linkje 🙂

  • lot 15 juni 2018 at 20:17

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Marjo 7 juni 2018 at 08:12

  Mijn zoon heeft zelf uitgezocg t het t shirt met de lego blokjes in maat 134. Zelf wilde ik wat anders maar hij mocht kiezen🤔

  • lot 15 juni 2018 at 20:18

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Chantal Obbink 7 juni 2018 at 08:16

  Leuke collectie! https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5696123966 Ik doe graag mee voor deze in maat 98🍀

  • lot 15 juni 2018 at 20:18

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Nicole 7 juni 2018 at 09:24

  Wat een leuke shirts! Ik doe graag mee voor het shirt visjes, model mid, maat 98/104.
  Dat is dus deze: https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/s33ef19bfc7091a87/image/i4e5d1092e20480e9/version/1527441380/image.jpg

  • lot 15 juni 2018 at 20:21

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Nicole 7 juni 2018 at 09:59

  Wat een leuk artikel! Wist wel dat je bij de lieve Lot zou passen. Wat maakt ze gave shirts, hè. Haha, ja, leg maar eens uit wat cassettebandjes zijn 😀

  • lot 15 juni 2018 at 20:19

   Hoi!
   Leuk he! nou wat een boel enthousiaste reacties!! Goede tip van je ook!!

   Ook voor jou:😉

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Daphne 7 juni 2018 at 10:19

  Wat een leuke artikelen! Ik vind eigenlijk altijd alles van jullie site geweldig!

  • Janske 7 juni 2018 at 10:22

   Leuk hè?! Wil je ook winnen? Laat dan even weten welk shirt en maat met linkje 🙂

  • lot 15 juni 2018 at 20:19

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Marlon van boerdonk 7 juni 2018 at 10:59

  Geweldig!!! Het shirt met de cassette bandjes is zo tof! We moeten onze kids toch iets uit het verleden meegeven😉. Maat 110/116 zou perfect zijn voor Liv.

  • lot 15 juni 2018 at 20:20

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Sharon de Ridder 7 juni 2018 at 11:25

  Hemd aardbei/bloemen voor mijn oudste dochter in maat 134/140: deze is zo heerlijk zoet!

  • lot 15 juni 2018 at 20:20

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Marieke 7 juni 2018 at 11:58

  Wat een leuke shirts! Ik heb een mooie uitgekozen voor ons dametje Floor. In maat 134/140.https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=1820×1280:format=jpg/path/s33ef19bfc7091a87/image/i8bca6389d11a54da/version/1527974447/image.jpg

  • lot 15 juni 2018 at 20:22

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Kristel Gubbels-Daemen 7 juni 2018 at 15:29

  Wat een super gave tshirts maakt ze. Echt heel erg stoer en uniek.
  https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/ wij vinden deze met de flamingo geweldig voor mijn dochter Noor. Ze heeft nu maat 110 dus even kijken of die haar past of een maat groter pakken

  • lot 15 juni 2018 at 20:22

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Heidie van der Steeg 7 juni 2018 at 17:38

  Hele leuke aparte shirts en hemdjes.
  https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/
  Zelf vind ik het shirt met cassettebandjes-print erg leuk maar mijn dochter kent die zeker niet.
  Zij zal die met de ijsbolletjes of de flamingo-print zeker weten het allerleukste vinden.
  Jullie mogen ons met een van deze verrassen mocht mijn meid de gelukkige worden. Dan is het voor mij ook nog een verrassing. Maat 122-128 met korte mouw zal perfect zijn.

  • lot 15 juni 2018 at 20:23

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • G.T. 7 juni 2018 at 19:09

  Het Legoshirt met korte mouw in maat 98/104 zou supergaaf zijn voor mijn zoontje!
  Wij hebben het geluk dat wij kleding doorgeschoven krijgen van een vriendin die zelf shirts maakt. Ik wil deze van Lot ook wel eens proberen!

  • lot 15 juni 2018 at 20:23

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Maaike 7 juni 2018 at 20:57

  Ik loot heel graag mee voor het lego shirt in 110/116 voor mijn oudste zoon Cas. Hij is tegenwoordig helemaal gek op lego dus dat zal hij prachtig vinden. (en als hij er uit is gegroeid zal zijn broertje hem vast ook nog aan kunnen 😉)

 • Iris 7 juni 2018 at 21:57

  Ik krijg het niet voor elkaar om een link te pakken, maar de Cubaanse auto’s met korte mouw (maat 98/104) zou echt te gek zijn voor onze Lot (ja echt!)

  • lot 15 juni 2018 at 20:23

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Aide 8 juni 2018 at 00:05

  Wat een leuke shirts! Het lukt mij niet een linkje te sturen maar het HELICOPTER shirt met mouw “kort” in maat 134-140 zou Jon zo goed staan. Ik volg je op IG als momnursestudentfoodie

  • lot 15 juni 2018 at 20:24

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Sophie van den Berg 8 juni 2018 at 11:04

  Ze zijn zo gaaf! En wat kan mijn duo-collega dat mooi maken!
  Hier vinden ze het dinoshirt het allermooiste.
  https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5689053266
  Graag in maat 134/140. Dan kunnen ze het allebei aan. Zelfs Jet (onze oudste, licht kritische, prepuberale, eigenzinnige dochter) vindt de shirtjes gaaf. En dát wil wat zeggen…

  • lot 15 juni 2018 at 20:26

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Marian B 8 juni 2018 at 11:37

  Heel erg leuk! Mijn dochtertje past ze helaas nog niet. Maar voor mijn zoontje zijn er ook genoeg leuke shirts. Graag zou ik hem zelf laten kiezen, mag dat? Ik denk dat het dan het Helicoptershirt of de Cubaanse auto’s shirt wordt. Hij heeft maat 122/128

  • lot 15 juni 2018 at 20:26

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Dinah 8 juni 2018 at 12:47

  Wat fantastisch is shirt tijger (kort)!!!! In maat 98/104 voor mn zoontje

  • lot 15 juni 2018 at 20:26

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Will 9 juni 2018 at 19:20

  Wat een grappige shirtjes.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Hij is gek op vliegtuigen, bouwt er één met zijn opa.
  Ik denk dat hij het shirt met de Helicopters ook heel leuk vindt.
  Graag in maat 134/140, dan kan hij er nog even mee, omdat hij de enige haan in het kippenhok is.
  De dames vinden deze vast niet leuk.
  De link is: https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5701062066.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en waag graag een kansje.

  • lot 15 juni 2018 at 20:26

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Johanna 9 juni 2018 at 21:47

  Wat tof!!
  Ik wil graag het papegaaienhemd winnen voor mijn nichtje in maat 134/140.
  Haar zusje en broertje kunnen hem dan over een paar jaar ook nog weer aan.
  En wie weet tegen die tijd mijn kind. (fingers crossed)

  https://www.lot.amsterdam/shop/hemdjes/#cc-m-product-5707537366

  • lot 15 juni 2018 at 20:27

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Emma 10 juni 2018 at 08:32

  Flamingo 110! WOW!!

  • Janske 10 juni 2018 at 08:58

   Voor wie doe je mee?

  • lot 15 juni 2018 at 20:27

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • jacqueline de Waal 10 juni 2018 at 20:20

  Wat lief ik doe mee voor een meisje wat veel te vroeg is geboren en een hele moeilijke start heeft gehad.Nu ligt ze nog steeds in het ziekenhuis ik vind dat ze dit verdiend De kleinste maat graag maat 68-of?

  • lot 15 juni 2018 at 20:27

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • S. Wolfswinkel 11 juni 2018 at 07:10

  Wat een superleuke winactie! Voor mijn nichtje maak ik graag kans op het Dolfijnen oranje shirt in maat 122-128. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Instagram (Truusje26).

  • lot 15 juni 2018 at 20:28

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Brit Weijers 11 juni 2018 at 12:32

  Schattig maar de olifantjes hebben onze voorkeur, maat134

  • lot 15 juni 2018 at 20:28

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Marian Zw 11 juni 2018 at 13:12

  wat leuk, heel graag het shirt helicopters in maat 134. Zal Nathan echt geweldig vinden. https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/

  • lot 15 juni 2018 at 20:29

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • anja 11 juni 2018 at 13:16

  ik vind ze allemaal leuk maar ik ga voor de auto;s in maat 140-146 voor een kleine grote auto fan

  • lot 15 juni 2018 at 20:29

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • melissa 11 juni 2018 at 13:32

  Wat een superleuke shirtjes hebben ze aan op de foto zeg! ik doe graag mee voor onze jarno:https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5635306366 maat 122/128. ik volg trouwens via fb.

  • lot 15 juni 2018 at 20:29

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Danielle van de Donk 11 juni 2018 at 16:52

  Ik wil graag het hemd strand honden winnen in maat 128 voor inze stoere vent. Hij houd super van honden maar mag geen echte ivm astma, dus een hemdje met honden zou echt super gaaf zijn

  • lot 15 juni 2018 at 20:30

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Nelly 11 juni 2018 at 18:35

  Shirt olifanten in de grootste maat zou leuk zijn.

  • lot 15 juni 2018 at 20:30

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Tamara 12 juni 2018 at 08:06

  Het shirt met de walvissen vinden wij erg leuk! Graag in maat 98-104 kort. https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5656648666

  • lot 15 juni 2018 at 20:30

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Jolanda 12 juni 2018 at 17:27

  Oh leuk, die met de ijsbolletjes in 98/104 kort! Voor het zoontje van een vriendin en dan kan mijn zoontje hem misschien volgend jaar aan 🙂

  Ik volg je via Facebook!

  • lot 15 juni 2018 at 20:31

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • wilmsen anita 13 juni 2018 at 08:59

  voor mijn kleindochter het hemdje met papegaaien maat 134

  • lot 15 juni 2018 at 20:31

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Guusje 13 juni 2018 at 15:14

  Wat een schattige printjes 😍 ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

  https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5705233666

  Wij zouden gaan voor het shirt met de visjes en dan de korte mouwen. In maatje 110/116 dan kan ze er lekker lang mee doen 🤩

  • lot 15 juni 2018 at 20:31

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Annemieke 13 juni 2018 at 17:46

  Wat een leuke shirts!! Ik doe graag mee voor onze dochter, voor het shirt met de flamingo’s in maat 98/104 https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=1820×1280:format=jpg/path/s33ef19bfc7091a87/image/ie2b0a799fa8d994f/version/1526156913/image.jpg

  (Ik weet niet of de link het doet? Ik krijg hem er niet korter in 🙄 )

  • lot 15 juni 2018 at 20:32

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Lyn 13 juni 2018 at 19:56

  Ik zou graag de Walvis willen winnen in maat 98/104. Super leuk!

  • lot 15 juni 2018 at 20:32

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Joyce van dorp 13 juni 2018 at 19:56

  Super leuk en herkenbaar 2 van die meiden 😄. Hier zijn ze 1 en 4 (bijna 2 en 5). Ik zou kiezen voor het shirtje met flamingo’s: https://www.lot.amsterdam/shop/shirts/#cc-m-product-5701662666
  Maat 116-122 voor de oudste, dan kan hij daarna nog doorschuiven naar haar zusje 😍. Mouwlengte hetzelfde als bij jouw dochters, staat leuk!

  • lot 15 juni 2018 at 20:33

   Goedeavond
   Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

   Fijn weekend, lot

 • Jacolien 13 juni 2018 at 23:11

  Oe nog net op tijd😉. Flamingo shirt maat 110 zou Mn dochtertje Jente helemaal te gek vinden😍.

 • lot 15 juni 2018 at 20:33

  Goedeavond
  Wat leuk dat je mee hebt gedaan met de winactie van lot. Helaas heb je geen shirtje gewonnen maar speciaal daarom een kortingscode als troostprijs! De aankomende 2 weken kun je met 20%korting shoppen op http://www.lot.amsterdam

  Fijn weekend, lot