Coco Loves Review Shoptip

Coco Loves #4 – Dreumes Speelgoed 18-24 maanden

3 juni 2018
Toen Coco 6-8 maanden oud was was dit haar favoriete speelgoed. Inmiddels is ze alweer 21 maanden oud en speelt ze natuurlijk met andere soorten speelgoed. Vandaag vertel ik over welk speelgoed Coco in deze periode het meeste mee speelt. Misschien haal je er nog leuke (cadeau) inspiratie uit!

VTech vliegtuig

Van VTech ontving ik voor Coco het nieuwe avonturenvliegtuig. Het is vanaf dag één een hit. Het vliegtuig heeft namelijk maar liefst 70 verschillende geluiden en muziekjes, verschillende knopjes en een touwtje om hem te trekken. Perfect speelgoed voor een dreumes als Coco. Ze is dol op muziek en het eerste wat ze deed toen het avonturenvliegtuig was uitgepakt, was dansen. Zo leuk! Zelfs grote zus van net 4 vindt het avonturenvliegtuig leuk. Echt leuk speelgoed voor deze leeftijd.

Boekjes lezen

Net als grote zus is Coco ook een boekenwurm. Ze kan zich prima vermaken met een stapel boekjes. Dat begint ’s ochtends al in haar bedje. Wanneer ze (voor ons doen) te vroeg wakker is, krijgt ze een stapel boekjes in haar bedje. Deze gaat ze dan in alle rust zitten “lezen”. Dat is zoooo zoet om te zien, en zoooo lekker voor papa en mama.

Fietsen

Sinds haar grote zus een echte fiets heeft gekregen, wil Coco zelf ook steeds vaker op de loopfiets. Ze gaat er steeds harder op vooruit, totaal geen angst. Als een speer komt ze voorbij, kleine waaghals!

Pop

Terwijl Lola eigenlijk nooit zoveel met poppen heeft gespeeld, zie ik in Coco nu echt een poppenmoedertje. Ze is zo lief voor ze. Ook op het kinderdagverblijf is ze altijd bezig met het “elpen” van de baby’s. Zo schattig!

Kassa

Met de kassa van Fisher Price kan ze ook zo leuk spelen. Centjes er in, centjes er uit. En zo 100 x achter elkaar. Meer heeft ze niet nodig. Wat wel bijzonder is, ik had vroeger ook zo’n zelfde kassa en speelde daar ook zo graag winkeltje mee. Jeugdsentiment ten top!

Keukentje

Het keukentje is echt één van de beste aankopen ever geweest. Wat heeft ook Coco daar al veel speelplezier in beleefd. Taartjes bakken en alles in en uit de kastjes halen. Alles is leuk. Lekker koken, net als mama. Zo leuk om die fantasie en kopiegedrag dan in haar spel te zien.

Muziek maken

Coco maak je zo blij met muziek. Je ziet haar dan echt stralen. Mevrouwtje begint meteen te dansen zodra ze muziek hoort. Sinds een tijdje hebben we deze foeilelijke piano, Coco vindt hem prachtig!

Tekenen

Ook tekenen vind Coco leuk, al houdt ze dat meestal niet zo lang vol. Dan gaat ze liever met de stickers plakken of met de waskrijtjes spelen. Hihi.

Buiten spelen / glijbaan

Als het mooi weer is, speelt Coco het liefst buiten. 200 keer van de glijbaan, zelfs de hoge glijbaan is voor haar de ideale bezigheid. Je hebt er geen kind meer aan, hihi.

Lees nog meer artikelen over Coco’s favorieten! En natuurlijk ook de favorieten van Lola!

Wat is/was het favoriete speelgoed van jouw kleintje bij 18-24 maanden? Heb je nog leuke speelgoedtips?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met VTech. 

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 3 juni 2018 at 22:15

    Hier zijn voor Lars de diertjes van dino tot koe favoriet
    Tim vindt de “poppetjes” zoals hij ze zelf noemt van little people heel leuk.
    Maar het gaat ook met vlagen wat ze leuk vinden. Maar deze zijn al lang favoriet