Baby Adventures hotspot Shopping Shoptip

Hotspot #5 – De Kindercompagnie, de babywinkel die je gezien moet hebben

2 juni 2018
Op uitnodiging van Stokke mocht ik gistermiddag een bezoekje brengen aan misschien wel dé mooiste babywinkel van Nederland, de Kindercompagnie in Lithoijen. Hier werd namelijk een nieuwe afdeling van Stokke geopend. Daarbij was Francesca, van Francesca Kookt er ook om tips & trucs te delen over eten met kinderen. Wat mij betreft een echte hotspot en wat heb ik genoten!

Alleen op stap

Het was wel even een dingetje voor mij om alleen er op uit te gaan met de auto, ik ben namelijk niet zo’n held. Toch besloot ik mijn angsten opzij te zetten en de rit te gaan maken. Onderweg reed ik door “the middle of nowhere” en kwam uiteindelijk uit in het Pittoreske Lithoijen (een knus dorpje op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Oss en Den Bosch).

De Kindercompagnie

Hier kwam ik aan bij de Kindercompagnie, een babywinkel met maar liefst 5000m2 aan baby- en kinderkamers, en alles wat je nodig hebt voor de babyuitzet. De winkel is gevestigd in een oud klooster en een oude dorpsschool. Ook de speelplaats die er tussenin lag, is overkapt, waardoor de winkel nóg ruimer wordt. Bij aankomst werd ik ontvangen door de vrolijke Mariëlle, de marketing manager van de Kindercompagnie. Samen met haar maakte ik een uitgebreide rondleiding door de sfeervolle winkel.

Mix van verschillende stijlen

Ik keek mijn ogen uit en kreeg spontaan rammelende eierstokken van al die prachtige gestylde babykamers. Ook de kinderkamers gaven mij lekker veel inspiratie voor Coco’s grote meidenkamer. Wat mij direct opviel was de fijne sfeer in de winkel in het prachtige oude klooster, school en binnenpleintje. Door de mix van stoere, moderne en unieke meubels, accessoires van verschillende merken was er genoeg inspiratie voor ieders smaak.

Meubels op maat

Naast alle grote bekende merken heeft de Kindercompagnie ook een eigen merk, genaamd KC Exclusief. Stoere, degelijke ledikantjes, fraai afgewerkte kasten en nog veel meer bijzondere items. Net weer even anders dan de rest van de massa en zelf ontworpen door het team van de winkel zelf! Het is zelfs mogelijk om bepaalde meubels op maat naar je persoonlijke wensen te laten aanpassen. Hoe tof is dat! Dat maakt deze winkel extra bijzonder en de reden waarom mama’s en papa’s (to be) uit heel Nederland speciaal naar Lithoijen komen om een dagje te komen shoppen. Ik begrijp nu wel waarom!

Stokke

Naast dat ik mijn ogen uitkeek in de winkel, kwam ik natuurlijk ook voor de nieuwe Stokke afdeling. Gisteren kon je daar zelfs gratis je Tripp Trapp laten graveren. Hoe leuk is dat! Wij hebben de Stokke Steps in huis, dus dat ging helaas niet, maar ik kon wel meteen voor Lola’s stoel het nieuwe kussentje kopen wat speciaal is ontworpen voor de Stokke Steps. Lucky Lola!

Francesca Kookt

Foodblogger en schrijfster van het boek “Mag ik nog een hapje”, Francesca was ook aanwezig om te kletsen over kinderen en eten. Ze vertelde allerlei simpele tips en trucs over hoe je kinderen kunt leren eten zodat ze ook echt genieten van eten. Ook sprak ze over haar eigen kinderen en alle fases waar zij tegen aan liep als moeder. Erg herkenbaar en inspirerend om haar persoonlijke verhaal en tips & trucs te horen.

Shoppen!

Na de rondleiding, de tips & trucs van Francesca en een leuk gesprek bij Stokke mocht ik óók nog wat leuks uitzoeken. Ik voelde mij als kind in een snoepjeswinkel, alsof ik jarig was! Gelukkig had ik al goed rondgekeken en een paar hele mooie items gespot voor Coco’s nieuwe kamertje. Met een tas vol leuks en een grote glimlach op mijn snoet, stond ik aan het eind van de middag weer buiten.

Conclusie

De Kindercompagnie is wat mij betreft echt een aanrader om naar toe te gaan wanneer je op zoek bent naar een mooie baby- of kinderkamer geheel naar eigen smaak, een leuk (kraam-) cadeau of wat je dan ook nodig hebt voor je baby. In een speciaal ingerichte ruimte kunnen alle mama’s to be de hipste zwangerschapskleding passen, terwijl de papa’s de kinderwagens uittesten in de ruimte daarnaast. Voor de kids is er een mega groot poppenhuis, waarin zij zélf kunnen spelen, een relaxte tafel om rustig aan te zitten en er is natuurlijk een verschoningsruimte aanwezig.

De winkel heeft zo’n groot en uitgebreid assortiment, dat je er uren kunt rondlopen om jezelf te laten inspireren. Wat mij betreft een echte aanrader dus!

Handige info

Adresgegevens:

Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen  (vlakbij Den Bosch, Oss en Nijmegen)

0412 – 482875 info@kindercompagnie.nl

Voor alle laatste nieuwtjes volg je de Kindercompagnie natuurlijk op Facebook!

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten
Maandag gesloten

Online 24/7 geopend!

Kende jij de Kindercompagnie al?

Stokke & De Kindercompagnie, bedankt voor uitnodiging, de leuke middag en natuurlijk de cadeautjes! 

Coco was blij met haar nieuwe “pop”…hij mocht meteen mee op de fiets 😉

Spread the love

You Might Also Like