Fotodagboek Kids Personal Persoonlijk Pictures Uncategorized Zomer

De 15 leukste kiekjes #33 – Mei 2018

1 juni 2018
Zoals je misschien al was opgevallen heb ik de laatste weken geen fotodagboeken meer geplaatst. Ik zal deze vanaf nu niet meer op vaste momenten plaatsen, maar sporadisch. Wanneer we een leuk uitstapje hebben gehad bijvoorbeeld. Mijn maandelijkse leukste kiekjes blijf ik wel lekker iedere maand met jullie delen. Vandaag die van de maand mei, een feestelijke maand, vol met mooie kiekjes! Kijk je mee?

Mei, een bijzondere maand

Mei was echt een maand vol met mijlpalen en feestmomenten. Zo vierden we Lola’s 4e verjaardag meerdere malen en ging ze voor het eerst naar de basisschool. Ook mocht ze twee keer trakteren, bij haar afscheid op het kinderdagverblijf en op haar verjaardagsfeestje op school. Daarbij ging ze voor de laatste keer peuterzwemmen en voor de eerste keer naar de zwemles en vierden we natuurlijk ook haar verjaardagsfeestje. Kortom, een hele drukke, maar vooral super leuke maand!

Papa heeft eindelijk een nieuwe camera gekocht. Die moest natuurlijk even getest worden. Zijn drie dames mochten model staan. Dat leverde een aantal super leuke foto’s op toen we met zijn vieren samen naar de FeelGood Market gingen. Zoals deze schattige foto van Coco.

Het is maar goed dat opa een schuifje op de poort heeft gemaakt, anders kon ik deze twee boefjes dagelijks buiten de poort gaan zoeken.

Lola ging voor de eerste keer naar school. Mama vond het minstens net zo spannend als Lola. ik schreef vanuit mijn eigen ervaring hoe deze eerste dag verliep.

In Eindhoven heb je veel coole plekken met graffiti. Deze mega grote van Fresku bij station StrijpS is lekker stoer. Natuurlijk kan Lola ook best zo stoer kijken, toch? Hahaha!

Ook vierden we een feestje bij vriendin Monique en haar man Michiel, tijdens hun zomerbbq. Vooral Coco vermaakte zich opperbest bij het zwembadje. Super gezellig!

Lola kreeg haar Zeepaardjes diploma na haar allerlaatste peuterzwemles. Kijk deze foto nou, die is toch priceless. Mama probeert de haren te kammen, Lola laat trots haar zwemdiploma zien en Coco zit lekker te chillen met een luisterboekje. Heerlijk!

Natuurlijk vierden ook Moederdag en werd ik verwend met een heerlijke brunch en lieve zelfgemaakte cadeautjes van de meiden.

Ik plaatste weer eens een bestelling bij A Little Dress in Spanje, hier kocht ik o.a. een paar leuke items uit de nieuwste Mini Rodini collectie. Dat moest natuurlijk even worden vastgelegd. Lola vond dat Coco ook haar sokjes uit moest en wilde haar wel even helpen. Haha!

Sinds Lola naar school is heb ik op mijn vrije dagen in de ochtenden alleen Coco bij mij. Dat is wel echt genieten hoor. Coco vind het ook erg fijn om zelf te spelen, even zonder zusje.

Lola was een super grote bofkont, ze kreeg namelijk een hele stoere fiets voor haar verjaardag. Haar reactie was zo leuk en ze wilt alleen maar fietsen op haar nieuwe fiets. Zo tof!

Het was ook dit jaar weer een leuk feestje op Lola’s verjaardag. We hadden zelfs een feestband, haha. Kijk haar nou, samen met Lars. Alsof ze al jaren samen optreden. Zo grappig!

Ook deze maand had ik weer een hele leuke (spontane) samenwerking, samen met kindermode merk Je Ne Sais Quoi. Hiervoor kreeg Lola dit geweldige setje en maakte ik natuurlijk een aantal mooie foto’s van haar. De winactie loopt trouwens nog tot zondag…dus doe snel nog mee en win een top naar keuze!

Iedere dag wil Lola fietsen en Coco gaat vrolijk mee op haar leeuwtje. Maar van al dat fietsen wordt je moe en soms moet je even op een muurtje bijkomen. Kijk ze nou zitten samen, Jut & Jul.

Voor Lola’s verjaardag probeerde ik weer iets nieuws en maakte ik mijn zelfbedachte snoepjestaart. Alle kindjes vonden hem helemaal te gek én lekker. Het makkelijke en goedkope diy recept kun je hier nalezen.

Voor haar verjaardag kreeg Lola een mega waterpistool. Papa kocht een bellenblaaspistool en wilde met haar de “battle” wel aan gaan. Volgens mij kun je wel zien wie er gewonnen had! Kijk Lola’s jurkje trouwens, zo leuk! Ik scoorde hem voor €9,99 bij de H&M.

Dat waren er alweer 15 leukste kiekjes van meil!

Ook juni wordt weer een hele bijzondere maand, met veel leuks weer op de planning… ik heb er zin in!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes

Spread the love

You Might Also Like

  • Daenelia 1 juni 2018 at 11:13

    Je bent ook de enige ‘mamablogger’ waar ik echt kan zeggen: die foto’s vind ik leuk. Ik heb niks met andermans kinderen die ik niet ken. Maar dit zijn gewoon leuke kiekjes 🙂

    • Janske 1 juni 2018 at 11:36

      Dat vind ik leuk om te horen 😘❤️