Kids Shopping Uittip

Uittip in Eindhoven: FeelGood Market op StrijpS

24 mei 2018
Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), kun je op StrijpS in Eindhoven naar de allerleukste FeelGood Market. Een gezellige markt waar je heerlijk kunt rondstruinen, lekker kunt eten en er genoeg vermaak is voor de kids. Een perfecte uittip voor de zondagmiddag, voor het hele gezin!
“FeelGood-gevoel”

Bijna iedere maand ga ik even een paar uurtjes naar de FeelGood Market. De sfeer, de mensen, de kraampjes en het eten, je krijgt er echt het “FeelGood-gevoel” van. Soms met het hele gezin, soms alleen en soms met één of beide dochters. Het is altijd een heerlijk uitje om de zondagmiddag mee op te vullen.

De FeelGood Market is ‘the place to be’ voor iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, duurzame, mooie spulletjes, biologische delicatessen en streekproducten.

 

Zomer én winter

In de zomermaanden vindt de FeelGood Market altijd plaats op het ketelhuisplein in het hart van StrijpS. In de koude wintermaanden of wanneer het regent kun je lekker binnen in het Klokgebouw naar de FeelGood Market.

De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin. Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live- muziek en relaxen op het terras. En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen ontspannen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen.

Veel leuke kinderactiviteiten

Wij vermaken ons iedere FeelGood Market opperbest. De meiden zijn groot fan van de kinderactiviteiten. Ze kunnen ze zich even uitleven op het springkussen, bouwen in de bouwhoek, lekker knutselen of zich laten schminken. In de zomermaanden kun je met je kids op het gras zelf reuzen bellen maken, ook zo leuk voor die kleintjes!

Er is altijd live muziek, een bar met biologische sapjes, een biertje en meer. Eten is er in overvloed, van verse cocosballen tot heerlijke streekproducten. Hmmmm!

Mijn favoriete shops

Ook mijn favoriete (web) shops zijn regelmatig vertegenwoordigd op de FeelGood Market. Zo kan ik er regelmatig shoppen in de kraampjes van Soul2soulkidz, Grote Wolf en Je Ne Sais Quoi. Iedere maand is er een nieuw aanbod aan deelnemers. Je kunt ze vooraf hier bekijken. Wat ook wel leuk is, dat je vaak nieuwe webshops kunt ontdekken. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld Sproet & Sprout er een paar jaar geleden, bij hun allereerste collectie. Best bijzonder en altijd leuk om even op zondagmiddag te kunnen shoppen!

Waar en wanneer:

Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), 12:00-18:00 op Strijp-S, Eindhoven – check de agenda!

Prijs:

Gratis entree!

Parkeren:

Mocht je toch met de auto komen parkeer dan in de parkeergarage  a € 1,20 per uur met een maximum van € 6,- .

Bezoekadres:

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Openbaar vervoer / Trein:

Uitstappen op station Eindhoven-Strijp-S. Deze grenst aan het Klokgebouw.
Stap je uit op het Centraal Station in de stad, dan loop je binnen 20 minuten naar het Klokgebouw.

Openbaar vervoer / Bus:

Het Klokgebouw is vanaf het Centraal Station Eindhoven ook bereikbaar per bus.
Neem de lijn 13, 18, 401 of 402.

Ben jij weleens op de FeelGood Market op StrijpS geweest? 

Lees hier ook mijn andere leuke uittips!

Spread the love

You Might Also Like